FARVÄL FINEST..

Hejsan och hallå all där ute i det stora vilda.

Skulle snabbt inflika och säga att jag kommer att sluta blogga här på finest och numera göra det på min hemsida istället!

 

CLick here —->WWW.JAMALDE.SE


Snabbt, smidigt och mer personligt kommer det att bli. lite mer strukturerat än bara en blogg. Ja ni ser när ni besöker hemsidan!
Men tusentack för den här tiden på Finest!

 

OXID – HELLS – ZZzzzz – HELLO!

Fyfan alltså. Torsdags utgångar med vänner kan ibland vara det roligaste! Vi besökte Oxid inatt och det var ett mysigt ställe! Inte så mycket med folk men det går absolut att fylla med party pinglor! Så istället spontan breakade jag och Björn körde loss med wacking och allt möjligt. Lill Browne stod och såg snygg ut haha.. nää han hängde på med movsen! Det bästa med att dra ut på spontana dagar är att man möter så enormt intressanta personer och jobb kommer fram från ingenstanns! Mer om de seanre!
När Oxid stängde så rulla vi vidare till Hells Kitchen och där är musiken Tung! Fyfaan! Där flippa vi ur med den sista energin vi hade och sen blev det hemdags! Somna kring 6 och nu är man vaken!

Idag är det SNAPS som gäller. Jag spelar så för alla som är sugna att kaosa veckan innan löning, Välkomna till SNAPS på medborgarplatsen! 

 

Jag och Alex! Björn är ju som sagt skygg för kameror ute..

Alexander Browne

Breakade lite till på OXID.

Me and the photographer!

Me & Alex at Hells. Men här är Björn inne i ett rum med 2 civilsnutar för dom trodde att han gick på nått. Ye right, anklagad bara för att vi klär oss i sköna kläder på sture så klart. Haha men allt va chill och vi fortsatte dansa!

YES – SOMMARTURNÉ

Jahapp, då satt man och väntade in vänner som är så jävla sega. Men jag ska inte säga så mkt med tanke på att jag typ annars alltid är segast. Men dom är ju inte bra förebilder till mig om jag ska bättra mig på att hålla tiden direkt haha…

Pizzan har slinkit ner och chillmusiken spelas! Vi sticker till Oxid ikväll och hälsar på Citty som har sin spelning där! Kan bli nice! Annars så har jag snackat jobb jobb jobb på facebook och fick det glada beskedet!

Tackade just JA till SEAN BANANS SOMMARTURNÉ 2013! Förra året var det riktigt kul! Men det här året kommer spåra mer! Vi kommer att dansa till Nya låtar och framförallt Melodifestival låten! Det får ni inte glömma att kolla på, vi kör igång med starten i Göteborg. I våran omgång är det rätt många vänner som är med så det kommer bli awsome!

Aja.. Vi hörs senare!
Följ mig på instagram (DJJAMALDE) om ni vill se vad vi gör ikväll eller nått.. HOLLA

FYNDARN!

Jahapp.. Allt började med att jag skulle äte lunch med min tjej och sluta upp i att shoppa lite saker! Fast jag fynda fan på rätt bra idag! Jag köpte ett par Levis jeans för 60 kr. 4 stora oboy/Öl glas, med tanke på att alla mina glas är pajja typ haha.. En jeansväst 250 spänn och nitar. Tänkte sätta nitar på västen! Så lite pyssel kommer det att bli! :)

Nu är klockan strax 8 och det är dags för middag. Pizza som vanligt och sen mot Oxid där Citty ska spela! Kan bli nice! Men här är mina saker ja skaffade idaaa….

Helo Mutha Socka

YOYO!

Då var det torsdag, veckan innan löning! Gårdagen på Snaps blev fullt som de senaste gångerna! Det gillas. Svettigt på dansgolvet! För er som inte har varit förbi vårat party på Onsdagar rekomenderar ja att ni ska komma förbi! Det underbara med Snaps är att alla dansar och att man kan spela hiphop och Rnb hela kvällen, men man brukar kaosa med lite house så klart! ANY WHO!

Nu blir deet sen lunch med girlie girlie för om ett tag kommer min lilla youngblooder Simon och ska leka med mig i min studio! Ska pyssla fram nått tungt är planen haha.. Sen efter det så besöker vi Oxid där en polare har ett event! Så denna dag är klar och planerad! Hollaa

En av favoriterna!

http://www.youtube.com/watch?v=F2KdUQgrcpI

VICTORIA (ENTO) IKVÄLL!

JAO!

Back in tha dagboks skrivande!!
I torsdags så hade vi vårat kamerarep och det gick helt okej, var bara riktigt sliten fårn onsdagens spelning på snaps som gick helt ok. Skönt att se att så mycket nytt folk har droppat in! Sen har vi fredagen som var igår! Djade på Snaps undervåning och trycket var bra för att vara januari!

Men nu är det lördag och förväntningarna på denna dag är inte så skyhöga! Jag hoppas bara på en bra spelning haha. Ska droppa Hiphop och house muzika på Victoria i kungsträdgården! Så för er som vill komma in via listan och slippa kö och betala. Skicka ett meddelande med Dig och dina vänner på Facebook så hookar jag det! Ikväll så styr jag förfest här hos mig med mina sköna sångfåglar från J.E.M som är på besök. Så det kanske blir lite lek med studion, vem vet haha…
Nu blire mat, bolaget och sen Fixa till sig! Tills dess haaaallaaaaa!

 Helt okej för att vara en B video faktist! haha .. Den är så charmig på nått sätt!

DAY 2 of Practise #MELLO

Aj aj aj säger jag bara. Snacka om otränad kropp! Festandet har verkligen satt sitt spår!
Så nu i Januari när klubblivet ändå kommer att ha det tungt så har jag tänkt att chilla ner lite på festande och skippa utgångarna till 5 och veckodags partajjande! Dags att bli fit och skaffa kondis till Mello! Repet idag gick helt okej, dom flesta hade lika mycket träningsvärk som mig och andra inte. Men det går frammåt och som det ser ut så är numret rätt så satt hittils! Lunchen idag blev pizza, så nyttiga är vi in tha banana crew! haha

Sen efter en slitande dag på jobbet med gänget så kommer man hem och föväntar sig ett bombnedslag av kläder och allt möjligt som ligger huller om buller! Näh, för när jag lämnade min prinsessa i sängen i morse så har hon cleanat lägenhetet så finnt att jag skulle vilja sova på golvet! Sängen är så bäddad att man kan tro att linjalen har varit i farten och mätt ut det perfekta vikmåttet. Sen disken, som alltid är min fiende, så klart har hon klarat den Leveln med! Ja menar ofta jag får sån lyx! Det saknas bara 1 sak! Det är att hon inte va här när jag kom :-( .. Men tack baby för denna surprise!

Dagens pajasbild! Your welcome