Dance

På väg till Dansen dårå! Sveriges väder måste ibland vara bland det sjukaste jag varit med om. Grå himmel och regn :/ Skulle också föredragit utomlands nu. Nästa vecka är det lov för mig då alla mina elever har Påsklov! Vad ska man hitta på då?

1082614_10151653987197935_1609125530_o

Erre herre e parti!

Har fan haft en bra jävla kväll! Lionbar och nyttigt jävla snack med bästa vänner, sen vidare till Café Opera och tillomed droppa lite Breakdance:ade på golvet Haha!.. Sen Avsluta på Labbet! Sjukt nice kväll och har träffat så skönt folk!! Vad jag behövde ikväll var exakt va denna kväll levererade!

Måste finslipa frillan åter igen för att den är så fuckin krävande och här är min kära vän Julia Engberg Samt min Frisör som alltid levererar och fixar frillet. Klipp er hos henne rekommenderar jag! http://finest.se/withjuliet/ Följ! Pic från finestaward!

1427360575-7812

The Carpet

IMG_4589

Endast dig!

Jag föredrar hellre 1000 småsnack än 1 major kaos!
Ett: Man lär känna varandra bättre, Två: Förstår varandra bättre och Tre: Får allt undanröjt sen till framtiden tillsammans. JAG vet att om 2 starka personligheter som är impulsiva träffas, kommer det att vara stormigt. Men som den person jag är vill jag lära mig att ta tag i situationen och styra skäppet i stormen än att låta skeppet sjunka.

Lyckas någon få mig att känna som jag gör ÄR det värt att satsa på. Ville bara få ut det och att de ska vara sagt! Jag älskar dig Paulina Spagetti<3

paowjamalde12

Vakna med The Voice – Breakdance

Här har vi en jävla throwback! Fan va kul vi hade. Detta var under under tiden vi fick en utmaning! Redbull Flying Bash tror jag det hette. Flyingsteps som var mina idoler sen jag var liten. Dom gör breakdance musik och breakdansar. Sjukt bra! var i Sverige och då skulle The voice vara inblandade. Så Jag och Max fick uppdraget att lära Martin Björk & Jacob Öqvist att breaka. Jag hade Martin och Max hade Jakke! Här kan ni se lite av våra moves haha…

Del 1

Del 2

Min lille brush och jag<3

CAM00404

Grannar…..

Jag brukar inte vara den som skriver om andra men när ja ska FÖRSÖKA sova och hör grannarna, så är det drygt. Drygt! Haha! Good for them men att behöva sova med hörlurar känns fan jobbigt!  #JobbigtLäge

MIN IDOL RESA OCH EFTER.

Efter min medverkan i IDOL 2014 som jag inte är så nöjd med blev man så mycket bättre efteråt. Skin på näsan fick man, vågar ta för sig och rösten förbättrades. När jag blev tillfrågad & inringd kände jag waow! Headhuntad personligen. Dom gillade mina tidigare saker på Youtube och Instagrammen, Klockan var 20.00 när dom frågade vill du vara med? Mitt svar var: Man lever bara en gång, eh jag kör!
Så då ville dom att man dagen efter kl 7 på morgonen ska komma till Globen och sjunga för juryn. Laila, Anders och Bard! Jag hade lixom mindre än 10 timmar på mig att förbereda låt eller låtar. Klockan var dessutom mycket. Så jag stack till dansskolan med min kära vän Michael! Valde 2 låtar och sjöng dom om och om för han. Jag är van att sjunga i duschen, vardagsrum och utomhus när det lever om med bilar och noll folk i närheten. Inga problem alls då, men framför folk på detta vis? Nej, det är nytt.

DÅ VAR DET DAGS!
Dagen efter så kände jag nervositet, det är ju bra. Det visar att man är taggad och redo. Men jag som är van med det som dansare, det är inge problem. Nu ska det komma ut sång! Och om magmusklerna strejkar och andningen får eget liv då kan det låta falskt! Så nu gäller det att hålla nerverna i styr. Den sekunden jag kom i Globen och skulle sjunga för juryn så bultade mitt hjärta som en afrikansk trumma. Mitt första val när jag sjöng var kent – Utan dina andetag. Lite skakig, darrig på rösten men lyckades relativt. Bard tyckte ja för mycket Schlager Rnb. Dom andra 2 gillade det. Nått på Engelska ville Laila höra. Så jag gjorde om Kim Cesarions – Undressed refräng lite. Men gasade på lite för mycket och höjde den så min röst nästan sprack och sen skulle jag gå på falsetten och min är som sagt rätt luftig och tunn så det lät inte som jag ville under press. Men jag klarade det också där relativt. Dom gillade det men ville återigen höra något extra. En 3:dje låt?! Jag hade inte förberett det!?
Med kameror riktade på mig kändes det som vapen och jag som ett offer. 3 Stirriga blickar som stack i kroppen och en tystnad som på begravning. Det som skrämde mig var inte alla som befann sig i det rummet utan jag vet att i den lilla linsen framför mig är Sverige. Så pressen höjdes och det enda jag hörde var mitt hjärta och glappig andning. Så jag valde R.Kelly – World Greatest. Den levererade jag bra och dom släppte lite på de stela och log. Men dom valde att klippa bort den delen när det visades och där efter fick jag min guldbiljett.

Insatsen på min audition var det bästa jag kunde göra av situationen. Inte så nöjd för när jag själv kollar på klippet svettas jag! För jag såg så rädd ut, vart var mitt leende? Sen vet jag att jag kan bättre men vad hände med det? Första intrycket är fan viktigt.

SLUTAUDITION!
ACAPELLA!
Vi samlades utanför oscarsteatern och blev plockade med buss för att bli förda till Cirkus. Där la vi iväg väskorna och förberedde våran Acapella del! Jag valde Jessie J – Domino. Lite omgjord och beatbox emellanåt. Sticka ut lite och visa mig som den artist ja vill va. Lite skönare att sjunga i mic än att stå helt tom. Hade tränat lite innan med min vän Robin Stjernberg som har vunnit Melodifestivalen med låten You. Att sjunga framför han och bli coachad är en ära. Älskar han som vän och som Artist. Han är grym! Efter sången i slutauditionen så ropa dom ut folk som skulle gå fram på scen och dom som ska stå kvar. Sen skickade dom raderna till höger och vänster av scenen. I spänning så satt vi där och inte visste vad som hände. Bard kom in och skrämde skiten av oss sen var vi den gruppen som gick vidare.
GRUPPMOMENTET!
Pick och pack så checkade vi in i hotellet och där väntades nytt äventyr. Kl var 23.00 och då blev vi indelade i grupper för gruppmomentet. Vi hade inte vilat utan sjungit hela dagen sen ska vi få välja mellan 5 låtar. Våran grupp som kallades Dremteam var ett awsome gäng. Vi valde Backstreetboys – i want it that way. Eftersom vi skulle träna in stämmor och delar folk ville sjunga så fanns inte så mycket tid till dans. Gjorde istället ett charmigt nummer med snurrar, lätta placeringsbyten och slides. SIMPELT. Dom är inte dansare och man vill inte kasta på en fet koreografi till BSB låten och lägga fokus på det när det är en sångtävling. Så vi visade istället hur sköna vi är som grupp, därför kallas det gruppmomentet. För att spice:a till numret och ha en hemlis för juryn så la vi till i slutet att jag skulle Beatboxa samt grabbarna gunga med och sjunga refrängen en sista gång. Vi fick bra respons av kamerateamet som sa ofta ”Eran grupp är lekfullast, ni har bäst kemi och ni låter bra ihop” Och det gjorde vi. Men hotellet klagade på att alla Idoler sjunger och lever om för mycket så vi fick gå till våra hotellrum och inte leva om. Kl blev 4 halv 5 på morgonen och vi behövde sova. Repa in de sista sen slaggade vi.
Dagen efter var alla röster trötta men fortfarande på topp. Vi kom till Cirkus där vi skulle sjunga för juryn men i väntrummen var det hönsgård! Alla grupper sjöng i mun på varandra. Vi fick höra av många grupper att dom är imponerade av vår grupp. ‘gruppkemin ”Dansen” och att vi lät bra. Vi kände oss som gudar.
Innan vi gick in va alla på topp, log, skratta skämta osv. Vi gick in och entrade scenen. Började sjunga och lät redan då kaos. Kemin var bortblåst, stämmorna kaosade och sen till slutet. Jag började beatboxa och dom glömde att komma in så nån mumlade sen kom alla in 1 efter 1. Juryn började att skratta och såga sönder oss som nyvässade sågtänder mot små grenar. Dom här timmerstockarna vi var innan fanns inte. Vi svalde och tog allt. Förtjänade det. Stunden som gällde gick käpprätt och helvete och en gick vidare. Vår broder Hampus Ewel!
Gick ut med inga leenden på läpparna och rent av besvikna på oss själva. Där var vi klara.

EFTER IDOL:
Nu har jag berättat lite för folk som var intresserade av min idol resa samt hur allt gick till. Men frågan som många ställde var, ”Vad gör du nu?” Efter idol så var jag hungrigare än någonsin. Scenskräcken kan man minst säga var borta. Jag gick in i studion och gjorde en låt med mina vänner Simon johansson och Herman! Jag berättade hur texten på ett ungefär skulle vara och beatboxade min melodi som jag ville ha. Efter lite justeringar så skapades en hit. En riktigt bra sommar låt! Folk vet inte om denna men det är en prod kvar på den sen är tanken att jag kommer att släppa min första Singel. En låt jag kan stå för och som är lät ätlig om ni förstår mina fuckt up words ja kastar in ibland. Den är till för att njuta till, kunna dansa till sen har den ett bra unikt sound skulle jag vilja säga. Eftersom jag jobbar som dansare och Dj på stora klubbar så vet jag på ett HUM Vad som kan tänkas gillas. Så inom en kort tid så kommer ni att få höra den!
Men det var inte det enda som hände. Jag fick en kontakt som ledde till att jag skulle få sjunga en svensk låt. Som skulle skickas till Melodifestivalen. Jimmy Jansson en grym artist, låtskrivare och producent skrev tillsammans med andra på denna svenska låt som jag sjöng in. Skivbolaget Sony Music gillade den och skickade in den. Spänningen som var i min kropp var sinnessjuk! Blickar man tillbaka från min toalett sång i Umeå till vart jag är nu så känner jag mig stolt. Tyvärr så kom den inte med och massa andra av mina vänner som är artister fick inte med sina heller. Men några av mina vänner lyckades komma med. Eric Saade, Molly Pettersson hammar och Viktor och Samir! 2 Stycken kom till final och en som skulle ha gjort det om det inte vore för trasslet med röstningen! Molly!

Nu i efterhand känner jag ändå tur att inte den låten jag fick kom med för det hade inte varit jag som Artist då. Det hade blivit lite påklistrat. Sjunga svenska och den genren man inte dansar på mitt sätt till. Lite som om man kastar en Apa på en enhjuling. Det är coolt men känns inte rätt. Skit kass jämförelse haha… Nu så har jag en Manager som ska hjälpa mig när låten är klar med att få den att hamna rätt. Därefter kommer jag att hålla på mer med sången och blanda in dansen. Jag har några smörisar och låtar som ska få liv men börja med denna. Startskottet är första intrycket, min kropp och själ säger att den här är rätt. Jag är så taggad.

För er som har läst detta. Kul att ni tog er tid och följ min resa som sagt. Se vart det slutar! Min blogg, er bok! Tills dess hare bäst och HeY!

maxresdefault

 

En video från när vi sjöng sent på hotellet natten. Får inte leva om eller trycka på. Men är är en liten video. Orepade, har kul, Skrattar och gör fel! Men vi bjuder på den här! Och nej det här var inte en av dom bra repen haha :) Hade bara en video

 

BAAM!

Bra jävla kväll igår! Löningar är en skön vecka att spela på! I Onsdags på Wnzday så blev det fullt och alla röjjde golvet!! Sen igår på Sturecompagniet, Waow! Jag ändrade mitt spelsätt lite och hade fått feeling sen jag va i Miami att testa nya genres och olika ordningar. Hur jag bygger golvet! Det var i början rätt mkt killar och det var nästan en allsång med Rick Ross, Tyga, Rich Gang osv! Man kunde sänka och folket kunde låtarna! De var tungt.

Ikväll är jag ledig och vet inte riktigt vad jag ska göra. Saknar min tjej som kommer snart. Då kan jag chilla ta det lugnt ett tag. Ska bli såååå najs <3 Pussa sönder hennes babyface!!!! Men ikväll kanske jag klär upp mig och går ut med grabbsen. Låter inte fel det med!

Spagetti rockar ett av mina Newera sets. Giants, snyggare än mig i det fan.

IMG_7805