Stressad, skolan och den efterlängtade ledigheten

Den senaste veckan har bloggen fått läggas åt sidan, jag går på antibiotikakur och har inte mått så bra. Inte nog med det är det så sjuukt mycket i skolan nu, eller egentligen kanske det inte är det men det känns som ett helvete för mig. Begriper inte vad skolverket tänker med när de planerar in massor av nationella prov under en och samma period, och samtidigt så ska man hinna med lika mycket skolarbete som vanligt.. Jag vet egentligen inte vem man ska skylla på, skolverket, lärarna, politiker eller kanske mig själv, för att jag inte pallar? Lätt att man blir stressad och inte orkar mer. När man jobbar kan man ju sjukskriva sig ifall man känner att det blivit för mycket, men så funkar det ju inte i skolan.. Om jag missar något så kan jag inte alltid ta igen det sen, jag tycker att det rent ut sagt suger. Jag tycker att folk ska kunna få må dåligt, att tvinga stressade individer leder nog aldrig till något positivt. Jag har nog aldrig känt att det är okej att jag är borta några dagar, även fast jag vet om att jag behöver det. Jag tror att det leder till att folk skiter i skolan helt istället, för att man får så dåligt samvete över att man inte orkar. Att det är något fel på en. Så känner iallafall jag emellanåt. Men vad vet jag egentligen, kanske det bara är fel på mig, kanske alla ska orka med skolan utan problem, och kanske det inte är okej att må dåligt.

Jaja, nu har jag iallafall ledigt i några dagar. Jag vet ärligt inte vad jag skulle göra utan den här ledigheten, jag behöver den verkligen just nu. Tack Gud eller vad det nu är som gjort att det ligger en röddag på en torsdag plus studiedag imorgon. Jag ska unna mig en sovmorgon och sedan ta mig iväg till banken, skräddaren och läkaren. Hoppas ni har haft en bra kväll, det har jag. Jag var på min pojkväns studentskiva/middag och hade det trevligt. Tyvärr tog jag inga bilder alls, har inte gjort det den senaste veckan heller, men helt ärligt kan jag inte bry mig mindre. Jag tänker inte göra mer än vad jag orkar. Sovgott allihopa!

Mallorca 2014

IMG_1916IMG_1911 IMG_1965_2 IMG_1976_2

IMG_1948IMG_1971 IMG_2002 IMG_1979

Förra året vid den här tiden var jag på mallroca när min mormor fyllde 70. Jag kan nästan lova att mallorca har de finaste stränderna i världen. När jag tittar tillbaka börjar man längta tillbaks…

Fel färg på skorna & pumps till salu

Igår var jag och köpte ännu ett par skor till balen, när jag kom hem insåg jag att de inte alls var i samma färg som klänningen (suuck…). Så det blir att åka tillbaka med dem och byta till ett par likadana i svart som jag sååå gärna vill ha i sommar! Får se hur det blir med skor till balen, kanske bara kör på ett par svarta.. Det funkar väl till en blå långklänning, eller vad tycker ni?

sandaletter

Köpte dem blåa, de svarta tänkte jag byta till, kommer passa perfekt i sommar till vardags! Ni kan hitta dem här.

 

Nu till något annat, nämde ju förut att mina andra blåa skor som jag köpte var alldeles för höga för min del som inte brukar gå i klackar speciellt ofta. Nu tänkte jag sälja dem! Dem är i storlek 37,5 och alltså ALDRIG använda. Ni kan köpa dem här eller köpa dem av mig för 200 kr. Hör av er på kik till miaalind, maila maria.lind99@gmail.com eller skriv en kommentar med ditt nummer så hör jag av mig!

IMG_4382

verena

Valborg

Igår var det som sagt valborg. Funderade på att åka till någon brasa med A men det finns ju knappt någon längre.. Lite synd faktiskt, tycker det är rätt mysigt att åka till en brasa och träffa kompisar. Men jaja, A och jag stannade hemma och grillade med familjen och min farbror. Lite senare tog vi och åkte till mc donald’s nu när A ändå har bil. Vi käkade glass och åt cheesburgare, tyckte jag förtjänade det efter orienteringen!

IMG_4449 IMG_4450

Haha lite halvtaskiga bilder men jaja!

Orientering

Idag fick jag sovmorgon då vi hade orientering precis där jag bor, skönt! Dessvärre är jag inget fan av orientering, hehe. Men det gick rätt bra ändå! Trots att jag kom tillbaka en halvtimme för sent, jag är inte den kunnigaste inom att läsa kartor 😛 Skönt att ha det avklarat iallafall. Den här tiden i mitt liv känns rätt bra, nu när allting i skolan börjar bli klart. Känns som om jag precis är vid målsnöret nu när jag slutar 9an och grundskolan. Jag vet att jag bara kommit halvvägs i min skolgång men det här är ändå en milstolpe. Längtar som tusan tills sommarlovet!

IMG_4447

IMG_4448

 

 

Waterfall braid

IMG_4422

Känner mig så stolt över att äntligen lyckats göra något fint med mitt hår! Har suttit och funderat på vad jag ska ha för frisyr på balen, och nu när jag äntligen lärt mig hur man gör en vattenfallsfläta så kör jag nog på det. Egentligen är det inte så svårt, bara jobbigt att man inte kan se där bak på huvudet och därav har jag slutat den rätt långt fram. Till balen vill jag ha på båda sidorna av huvudet så de möts där bak, så nu är det bara att öva & öva så det sitter!

Mina skor har kommit!

Precis som rubriken lyder har mina skor jag klickade hem förra veckan kommit. Jag är huuur nöjd som helst och båda paren var hur fina som helst. Enda problemet är att de blåa är 15 cm klack… Jag hade tänkt att ha dem på min bal, men det får jag skippa. Kan ju knappt gå i dem. Funderar på att skicka tillbaka dem, men eftersom det var rabatt och att jag fick två par för 299 kr så vet jag inte om det är värt det. Kanske ska sälja dem? Hm.. Får se hur jag gör. De nudefärgade är jag I N  L O V E with. Dessa små godingar blir perfekta i sommar och till skolavslutningen! IMG_4385 IMG_4386 IMG_4382