Framme på Gotland … | michelacastellari

Hej fina du!

Vår dag startade tidigt då vi satt i en fullpackad bil redan vid 5.30. När lilla Holly kom med sin resväska och med en hjälm på huvudet kunde jag inte annat än att skratta =) Hjälmen var ifall vi skall hyra cyklar =)

Med Knut framme hos mig och packning precis överallt åkte vi mot Oskarshamn för att därifrån ta färjan mot Gotland.
IMG_4063
Det blev som alltid en massa skratt för vår ”koll zero” över vissa saker men som oftast vill så löser sig det mesta … Vi hade inte heller någon speciell koll över hur lägenheten som vi hade hyrt skulle se ut men så glada vi blev när vi kom fram.

Vi bor helt fantastiskt. En stor lägenhet på markplan med trädgård, uteterass och en gammal charmig inredning. Vi älskar det och när Nicole brast i ett glädjerop då värdinnan visade att vi hade badkar på toaletten undrade jag om hon trodde att vi i vanliga fall bodde i en bil då glädjen och förvåningen var big.

Vi hade försökt tona ner det hela genom att ”vi skall vara tacksamma om ett tak över oss finnes” då åtminstone min dotter har lätt till besvikelse i sådana här sammanhang MEN inte här minsann.

Att solen sprack upp och att vi gick sedan tog oss på en liten tur för att gå och köpa lite mat för att grilla gjorde inte saken värre för sååååå otroligt fint det är här i Visby. Det känns som att vi är i en sagovärld och vi njuter av vetenskapen att här skall vi minsann stanna en hel vecka.

Nicole (till höger) lånade mina Superga i navy och då hon numera har samma storlek kan jag nog glömma att få de tillbaka =) Har du inga Superga så får du inte missa dessa ljuvliga italienska klassiska skor som passar till allt. Se HÄR vilka färger vi har …
IMG_4164
Linda och jag tog en liten promenad till havet med Knut och jag kan inte annat än att vara tacksam över Lindas förslag att åka hit och att jag tackade ja till detta för detta är balsam för själen <3

Sweater från Dead Legacy, 699:- (har S på mig) som även finns med texten Jacobs, se HÄR
IMG_4133
Nu när jag ser hur bra vi bor och hur lätt det är här så är jag glad att ingen kunde ha Knut och att han på så sätt får ta del av detta, fantastiskt hundliv han har …

IMG_4176
IMG_4180
Vi gick sedan tillbaka för att fixa lite grillning och så mumsigt även det blev.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
May 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Scroll to Top