Tisdag

Hello! Hoppas ni mår toppen! Det göt vi. Jag dricker kaffe (nähä!) och grabben sover. I går fikade vi med Lottis och min grabb var på toppenhumör. Inga problem att ha med honom på fik inte (denna gång hihi). Sen somnade han i mitt knä framför tv:n och sen ammade jag honom i sängen och då somnade han för natten. Så han sov från 19:00 utan att gråta nånting. Såååå skönt att de hysteriska skrikkvällarna är borta för tillfället. I morse var det jag som vaknade före honom för han sov på min arm och jag fick kramp i den haha. Så tillslut va jag tvungen att lägga ned honom och då vaknade han också, på strålande humör 🙂


I dag blir det gym och förhoppningsvis PW om det inte vräker ner, då väntar vi tills i morgon när det skall vara sol. Nu säger min väder-app att det snöar här, trevligt.. 

Ha en bra dag! 

Träna, äta, städa, slappa..

Tja! Träningen gick kanon! Jag var ensam på gymmet, det var väl ingen ledig människa som ville ge sig ut i regnet. Hann träna ca 45 minuter innan han vaknade och ville pussas med sin mamma.. 


Nu har jag ätit lunch, dammsugit och hängt upp två tvättar. Så skönt när lägenheten är städad. Jag har visserligen alltid städat, men dammsugit och torkat är det ju inte 24/7. Jag älskar att gå och dammsuga varenda liten pryl med en liten borste hehe, lite lätt störd. Det bästa är att grabben tycker om när jag dammsuger, han sitter och följer mig med blicken i från babysittern och dammsugaren får gärna stå och väsnas så nära honom som möjligt 🙂 

Intresseklubben antecknar 😉 

Tjaaa

Ljuvliga morgon!

Hej! Min bebis har verkligen gått igenom utvecklingsfas 2 och blivit en annan bebis. När han är vaken är han glad. Blir han ledsen kan de räcka med att sitta i mitt knä med napp, då blir han lugn med en gång. Annars har jag alltid fått vagga honom i famnen, nu kan han sitta still i knät. Sen är skriket på kvällarna mycket lättare att trösta bort. Samma sak där, han kan sitta i mitt knä och gosa och vara nöjd och somna. Så i går gick vi och la oss klockan 20::00. Då satt han i mitt knä och när han somnade la jag mig ner och la honom bredvid mig. Han vakna en gång och var ledsen och då gjorde jag om samma sak igen och sen sov vi båda. Han vaknar vid 03:00 och är missnöjd, inget skrik men gnäller mycket och sparkar. Tror att han vill prutta. I bland hjälper det att jag lyfter benen men de gjorde det inte i natt och då tog jag honom och la honom tvärsöver min mage med huvudet på min arm. Då somnade vi på studs och sov till 06:30! Halleluja! När jag då lägger honom bredvid mig och tänder lampan och han vant sig vid ljuset (hehe han ligger och blundar för de blir för ljust), när han då öppnar ögonen och jag säger godmorgon så ler han det största leendet jag sett! Mungiporna går från öra till öra och jag börjar typ gråta av kärlek :). Sen ligger vi kvar en stund och gosar innan vi går upp. I dag efter hans tvätt la jag honom i babygymmet undertiden jag gjorde frukost. Han låg och tittade länge och pratade med djuren..


Sen när jag skulle sätta mig och äta tyckte jag att han var så tyst. Då hade han somnat! Jisses! Va hände!? Han har aldrig somnat så där rätt upp och ned utan napp och i famnen. Han vaknade efter en stund men då blev han glad bara över att jag satte honom i mitt knä och han fick nappen, sen somnade han om snabbt i babysittern. Han är verkligen en annan bebis nu. Så himlans gosig!


Jag skall gå till gymmet tidigt i dag, sen är det storstädning av lägenheten och senare i dag blir det fika med Lottis! 

Ha en bra dag!

Stenungsund 

Hej! Nu sitter jag på tåget från Stenungsund, grabben han sover djupt. Vi tog en lunch på torget och sen handlade vi godis och åkte hem till mormor och morfar och slappade. 

Robin skötte sig exemplariskt 🙂 


I soffan hos mormor och morfar..

Det var så varmt i uterummet så det var skönare att vara en nakenfis <3

I dag fyller Robin 2 månader :). Min älskling! 

Ha en go kväll! I morgon är det måndag och jag längtar till att dra i gång veckan med ett svettigt gympass! 🙂 

Godmorgon söndag

Hej! I dag sov grabben från och till från klockan 03:00 ungefär. Klockan 05:00 tände jag lampan men efter att han ätit somnade han om och vi sov till 6:40. Sovmorgon :). Men sen hoppade vi upp för även i dag fick jag börja med att byta lakan.. Jag älskar verkligen vita sängkläder. Eller vitt överhuvudtaget, det känns och ser så rent ut och det lugnar min hjärna hahaha. 

När jag har druckit upp mitt kaffe skall jag hoppa in i duschen och sen fixa oss, sen drar vi till mormor och morfar. 

Ha en skön söndag! 

En trött mamma med en snackandes grabb i armhålan 🙂 

Dagens träning

Tja! Nu sitter jag nytränad och mätt i soffan med en sovandes bebis i knät. Träningen gick jättebra! Lillsyster var med och körde också, så kul! 

Här kör jag assaultbike och Wall balls, sjukt jobbiga båda två. 

Vi tränade i 45 minuter, så jäkla skönt att han kan sova på gymmet. Tacksam varje gång! 

Min lunch, ruskigt gott efter träningen. 

När grabben sovit klart skall vi gå och hälsa på AA 🙂 

Tjaaa.. 

Lördag

Godmorgon! Vi är uppe, vaknade 05:20, jag har ätit frukost och njuter nu av kaffet, grabben, han har somnat om igen, de är ju ändå lördag, varför stressa liksom.. Jag däremot började med att bädda om sängen för min lilla sängkompis bajsade ”lite” utanför blöjan. Så full rulle :). 

Vet ni va! I går gjorde jag som jag planerat, jag ”tvingade” honom att sova en stund innan 18:00. Sen var han glad till strax efter 19:15, då började han visa liiiite missnöje. Så då gjorde jag i ordning sängen och skyndade mig så att vi kunde lägga oss, min plan var att lura honom. I vanliga fall lägger jag honom i sängen och då blir han ju skogstokig. Nu satte jag honom mellan mina ben (då fattade han inte att vi skulle sova hehe) samtidigt som jag grejade de sista i sängen och samtidigt som jag la honom ner gjorde jag så att han började amma. Jag hade även lampan tänd. Så sekunden han lades ner ammade han. Så då blev han inte arg utan åt. Sen grät han lite lätt i kanske 5 minuter och sen kunde vi somna. Där låg jag chockad och undra vad som precis hände. Sen vakna han 21:30 och skrek HYSTERISKT, är precis som om han måste få ut den gråten. Men de höll på kanske i 10 minuter sen kunde han somna om igen. Spännande i kväll och se om de funkar.

I dag skall jag träna, säga hej till AA och hoppas få till en PW. Det blev ingen i går. Jag tog på mig och gick ut, men väl ute höll vagnen på att flyga i väg och då kände jag att NÄ de blir ingen promenad i det här, så jag gick och handlade i stället 🙂 

Min grabb gillar också gymmet.. Fast han är lite mer ”vila sig i form” än vad jag är. 

Ha en skön lördag! 

Fastnat…

Jag som vill ut och PW:a.. Jag har fastnat i soffan med en liten knubbis på mig hihi, kolla sicken go rumpa! Han har blivit 58 cm lång och vägde 4975 kg. Vikten har hela tiden gått stadigt uppåt, denna gång var det längden som hade ökat mest :). 


Om han inte vaknar snart kanske jag ångrar mig och köper godis i stället för att PW:ar.. Hehe

Träning & BVC

Goddag! Jag är sååååhungrig och maten är i ugnen! Längtar till min lax och potatis 🙂 

I dag kunde jag träna i 40 minuter! Det var nog rekord och jisses vad jag träna! Så jädra skönt så de är svårt att beskriva med ord. Så jag kom ännu en gång genomsvettig till BVC, haha. I dag var en läkare med och kollade Robin. Han gick igenom besiktningen utan problem, min starka grabb! Jag trivs så på min BVC, alla pratar med alla och det är mysigt att komma dit. Så roligt när jag kommer dit efter träningen för då är jag hög på endorfiner så hon säger alltid de ”du strålar energi”, hehe ja det är för jag precis tagit min ”drog” 😉 

Nu skall jag äta, slappa en stund och sen drar vi ut på PW och sen handla på vägen hem. Älskar detta livet! 

Min pjamasgrabb i morse, den minen haha


Tjatja