The Yoni Casting Experience

Alla Hjärtans dag, dvs Lördag 14:de Februari, och dagen efter, Söndag den 15:de Februari, anordnar The Forumist AB något som kallas BitcoinFunFair. En blandning av fest, mässa, marknad, gala och tivoli.
Kom dit och upplev The Yoni casting experience i min röda plyschbox. Smyg in. Lägg dig bekvämt på mjuka kuddar, lyssna på lugnande ljud i hörlurar och låt mig sätta på dig en ögonbindel. Vila. Känns hur jag gjuter av dig, men du får inget se. En vecka senare kommer det färdiga konstverket hem till dig med posten.

En unik upplevelse i en unik miljö.

Det är mycket möjligt att jag aldrig gör om det. Oavsett vilket kommer jag aldrig att göra om det på samma sätt.

THE YONI CASTING EXPERIENCE

An art-project by Ylva Maria Thompson

Have a 3D portrait of your vulva made by a professional artist in an elegant and secluded atmosphere. The finished cast will be delivered to you within a week from the experience. For best result, trim or shave your pubic hair in advance.

www.ylva-art.com

9 Yonis

9 Yonis

 

Siwer Ohlsson och blygdläpparna

På sjuttio- och åttiotalet var Siwer Ohlsson en välkänd flickfotograf, som plåtade för Fibban, men även för utländska tidningar som Hustler och Playboy.
När jag lärde känna honom hade han slutat fotografera nakna kvinnor och gjorde istället reportagefoton för bland andra Aktuell Rapport.
Han berättade om varför han slutat med de erotiska bilderna, på sin sköna Österlenska. Föreställ er ungefär Hasse Alfredssons dialekt.
Det var så att Siwer var i USA för att fotografera för en tidning. Han var i fotostudion med tidningsredaktören och en vacker naken kvinna låg på en soffa och poserade. Redaktören sa till Siwer:
- Titta nu, så ska jag visa hur jag vill ha det!
Han gick fram till modellen, bad henne sära på benen och vända muttan mot kameran. Sedan tog han tag i hennes blygdläppar och särade på dem, så de rosa inre läpparna syntes, han vek ut dem åt varsitt håll, så det blev som en fjäril som öppnar sina vingar.
- Så här vill jag att det ska se ut. Sa redaktören.
Där och då bestämde sig Siwer för att sluta som flickfotograf.

IMG_4829.JPG

Hon är lite inbunden…

bunden_silvermetallic

…men hänger vackert mot röd krossad plysch på min vägg.

En silvermetallic-pantierad avgjutning av en tålmodig kvinna med vackra rep och knutar känns helt rätt i tiden, nu när två filmer med BDSM * dominans och underkastelse som tema snart har premiär.

50 Shades of Grey och den – enligt mig – betydligt mer intressanta dokumentären Ceremonin. 50 Shades känns som en lite svartare Bridget Jones, en ganska banal och ytlig historia i jämförelse.

ändrat efter kommentar från M.L. att 50 nyanser handlar om övergrepp och inte om BDSM. HÄR kan du läsa en recension av boken som ger fördjupad information.