Alla hjärtans dag tips

Mitt tips på alla hjärtans dag är att låta gjuta av din Yoni och ge till den du älskar.
Du kan göra det på Kägelbanan på Södra teatern på Alla Hjärtans Dag i år, mellan 12:00 och 20:00 i mitt Yoni-casting-rum.
Jag kommer att bygga upp en mjukt rum med vackra röda plyschklädda väggar där du får ligga på mjuka kuddar och lyssna på musik i hörlurar medan jag gjuter av dig. Varmt. Dämpad belysning. En trygg och unik upplevelse.

brut or

Om du behöver ett glas champagne för att samla mod inför gjutningen bjuder jag på det också, så långt det räcker. Jag har ställt in 6 flaskor i baren inför den helgen, du får en drinkbiljett av mig när du bokar avgjutningen på plats på BITCOIN FUNFAIR.

 

Det är inte mina nycklar

Jag har letat länge och noga efter nyckeln till brevlådan, som hängde på en snodd i tamburen.

Gudskelov hade vi en extranyckel, för det visade sig omöjligt att hitta den.
Till slut tänkte jag att den kanske ramlat ned i någons väska, eftersom den hängde på en knopp på klädhängaren i hallen.
Så jag ringde den person (gudskelov var det bara en person den dagen) som hälsat på den dag jag trodde att nycklarna försvunnit.
Hon visste genast vad jag pratade om, eftersom hon hade blivit hejdad på stationen när hon bytte från buss till pendeltåg. En kille sprang i fatt henne med en snodd med en nyckel i och sa: ”Du tappade dina nycklar!” Hon svarade, förvirrad: ”Det är inte mina nycklar!”

Nej, det var ju min nyckel. Nu satt det ju även en stöldskyddsbricka på snodden, så jag tror jag kommer att få tillbaks min nyckel. Men det var ändå värt ett blogginlägg.

Ylva_1Och eftersom jag inte vet hur jag ska illustrera den här texten, väljer jag ett foto på mig själv. Jag var tjugoett och min syster hade just gift sig. Jag hade sytt min klänning själv och även stickat den där fluffiga tröjan jag tog på mig framåt kvällen då det blev kyligt på logen där vi hade fest.

När någon annan låtsas vara du

Identitetsstöld blir mer och mer vanligt som bedrägeriform.
Här är länk till polisens hemsida där du kan läsa om hur det går till, samt hur du skyddar dig.
Det är lika viktigt att se upp föra identitetskapning som att skydda sig mot könssjukdomar genom att använda kondom. Här kan du läsa om det också, förresten…

bacill_04_farg
bacill_06_farg bacill_05_farg