Det är inte mina nycklar

Jag har letat länge och noga efter nyckeln till brevlådan, som hängde på en snodd i tamburen.

Gudskelov hade vi en extranyckel, för det visade sig omöjligt att hitta den.
Till slut tänkte jag att den kanske ramlat ned i någons väska, eftersom den hängde på en knopp på klädhängaren i hallen.
Så jag ringde den person (gudskelov var det bara en person den dagen) som hälsat på den dag jag trodde att nycklarna försvunnit.
Hon visste genast vad jag pratade om, eftersom hon hade blivit hejdad på stationen när hon bytte från buss till pendeltåg. En kille sprang i fatt henne med en snodd med en nyckel i och sa: ”Du tappade dina nycklar!” Hon svarade, förvirrad: ”Det är inte mina nycklar!”

Nej, det var ju min nyckel. Nu satt det ju även en stöldskyddsbricka på snodden, så jag tror jag kommer att få tillbaks min nyckel. Men det var ändå värt ett blogginlägg.

Ylva_1Och eftersom jag inte vet hur jag ska illustrera den här texten, väljer jag ett foto på mig själv. Jag var tjugoett och min syster hade just gift sig. Jag hade sytt min klänning själv och även stickat den där fluffiga tröjan jag tog på mig framåt kvällen då det blev kyligt på logen där vi hade fest.

När någon annan låtsas vara du

Identitetsstöld blir mer och mer vanligt som bedrägeriform.
Här är länk till polisens hemsida där du kan läsa om hur det går till, samt hur du skyddar dig.
Det är lika viktigt att se upp föra identitetskapning som att skydda sig mot könssjukdomar genom att använda kondom. Här kan du läsa om det också, förresten…

bacill_04_farg
bacill_06_farg bacill_05_farg

 

The Yoni Casting Experience

Alla Hjärtans dag, dvs Lördag 14:de Februari, och dagen efter, Söndag den 15:de Februari, anordnar The Forumist AB något som kallas BitcoinFunFair. En blandning av fest, mässa, marknad, gala och tivoli.
Kom dit och upplev The Yoni casting experience i min röda plyschbox. Smyg in. Lägg dig bekvämt på mjuka kuddar, lyssna på lugnande ljud i hörlurar och låt mig sätta på dig en ögonbindel. Vila. Känns hur jag gjuter av dig, men du får inget se. En vecka senare kommer det färdiga konstverket hem till dig med posten.

En unik upplevelse i en unik miljö.

Det är mycket möjligt att jag aldrig gör om det. Oavsett vilket kommer jag aldrig att göra om det på samma sätt.

THE YONI CASTING EXPERIENCE

An art-project by Ylva Maria Thompson

Have a 3D portrait of your vulva made by a professional artist in an elegant and secluded atmosphere. The finished cast will be delivered to you within a week from the experience. For best result, trim or shave your pubic hair in advance.

www.ylva-art.com

9 Yonis

9 Yonis