The Yoni casting experience

det är inte bara en upplevelse. Det handlar om att våga gå utanför sina egna gränser, det handlar om att starta samtal och diskussioner. För att göra det möjligt att se det heliga i livet. Kroppens helhet, kroppens helighet, yonins helighet.

  
Vill du se mig på ditt event? Jag sätter upp mitt Yoni casting booth där modellen får ligga mjukt i dämpad belysning, slappna av och lyssna på valars sång medan jag respektfullt och mjukt gjuter av hennes Yoni.

  

Kärlek och evighet 

Att älska varandra hela livet är lättare om en inte lever tillsammans. Vardagens förväntningar och besvikelser kan nöta på kärleken.

Eller kanske nöter den mer på relationen – kärleken kan finnas kvar, men tyvärr är det till slut omöjligt att leva med varandra.

Därför är det viktigt att fira kärleken, fira gemenskapen, lova evig kärlek och älska som om det inte funnes någon morgondag.

  
Har du kärleksparet så fixar jag konstverket! Det här är J och A som ska gifta sig i Augusti. Grattis i förskott!

Ni hade lila tyll med paljetter 

Min bästis från barndomen hittade en dikt som vi skrIvit tillsammans för längesen, när hon städade i sin mammas källare. Tänk nu att den  skrevs av två tolvåringar på sjuttiotalet.

Jag var en apa som dog 

Ni hade lila tyll med paljetter och jag var en apa som dog 

jag levde och dog under dagar och nätter, i en fjärran, djup, djungellik skog.

Ni var två upptäcktsresande män och jag var ett litet djur 

och trots att ni inte kommit därhän att ni spärrat in mig i bur

så var jag dock fjättrad av kärlekens band, jag lilla oförstående djur.

  

I det här fallet hör bilden ihop med texten.

Vin, kaffe, olivolja och mörk choklad 

Om nu vin, olivolja, kaffe och mörk choklad förebygger hjärt- och kärlsjukdomar, då borde italienare aldrig drabbas av sådana sjukdomar. Eller upphävs effekten av att de äter så mycket pasta?

  
Bilden har inget med texten att göra – det är en avgjutning av en gravid mage. Har du magen kan jag göra konstverket – maila ylva@ylva.com