Nu J-lar kör vi!

Nu är det redan månad 2..och risken är att nyårslöftena redan har fallit i glömska. Ja men det är ju så lätt..vardags rutinerna finns ju där vare sig vi gillar dom eller inte. Man bara “måste” ju ..eller? Visst vissa saker måste man göra men det hindrar ju inte att man lär sig att SE annorlunda på vardagen och istället för att fastna i trista hjulspår varför inte i allafall försöka att ta en annan”väg” eller bara försöker att TÄNKA i nya banor?

Det flesta av oss är inte ÄNNU där vi vill vara..men vi kan ju alltid se till att vi så småning om tar oss dit eller hur? Det är ju hoppet och drömmarna som driver oss framåt. Hade man/jag inte det vad fasen hade man då att se fram mot? Nä mina vänner var kongnetiva och köp läget och se till att göra och se det bästa i alla situationer så lovar jag att även det trista blir f-n sååå mycket roligare…

 Önskar er en riktigt god måndagsmorgon!

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på 1 februari 2010, 08:39.

Absolut visst är det så!

Med detta klockrena citat så kastar jag in handuken och säger godnatt finest!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på 31 januari 2010, 23:24.

Knallrosa glossiga läppar

Två superfina rosa läppglans..den ena är från Mac och den andra är från Loreál

Mellan pris

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på 31 januari 2010, 21:07.

MAC Cosmetics Spring Forecast Collection

Pink lady look är en del av Mac,s spring forecast collection. Det spelar ingen roll vilken nyans det är.. men jag gillar rosa för jag är så girly girly.

 Jag tröttnar aldrig på rosa. Denna look spänner över ceris, babyrosa, pastellrosa och chockrosa. Läckert och flickigt och väldigt vårlikt!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på 31 januari 2010, 19:41.

Ole Henriksen Micro/mini peel

Har provat denna produkt flera gånger om. Ger min hy fantastisk lyster, huden känns väldigt len och frisk.
Passar alla hudtyper
3 stegs hemmabehandling som djuprengör och ger huden en underbar lyster.
– Steg 1 – Almond Polish: Djuprengörande och syresättande. 
– Steg 2 Lemon Strip: Porsammandragande och åtstramande.
– Steg 3 Chamomile Comfort: Neutraliserande, lugnande, fuktgivande och närande. Aktiva ingredienser: Bisabolol, gurkörtsfröolja, nattljusolja, kamomillblomextrakt, azulen och jojobafröolja.

Aktiva ingredienser: Havremjöl, bambustamspulver, honung, apelsinskal och mandelmjöl.

Storlek: 3 x 28gr

Pris 1395 kr

Du hittar den hos www.hudoteket.se

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på 31 januari 2010, 16:17.

Tvära kast

Inte konstigt att man har en skev kroppsuppfattning. Å ena sidan så skall man vara kurvig och kvinnlig a la Beyonze och Shakira. Men man får ABSOLUT INTE vara “fet” utan klänningen skall bara glida på och inte “haka” upp sig någonstans gärna skramligt smal som Posh. Min vackra svenska kändis favvo nr 1 Gynning har också blivit fööör smal..so sorry Carolina men du var finare med lite hull!

När jag var liten så var det först Marilyn Monroe, Sophia Loren, Birgitte Bardot som var idealet, sedan kom Twiggy..hallå! Är det konstigt att jag och många med mig har ett dubbelt förhållandet till våra kroppar?

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på 31 januari 2010, 13:36.

Matdesperat

“Alla kvinnor jag känner har ett komplicerat förhållande till mat”
Ja tyvärr så är det!  Jag har suttit och tittat på Nyhetsmmorgon med Tilde. Ett av inslagen handlade om kvinnors komplexa förhållande till mat. Tilde hade bjudit in söta begåvade Mi Ridell, Paula Ternström och Grynet Mollvig bl.a. Det var en intressant diskussion..som JAG verkligen kunde relatera till. Mi och Paula fick tillsammans iden att göra något på temat och har nu gjort en föreställning som heter just MatDesperat!

Vi vill på ett humoristiskt och vetenskapligt sätt gestalta kvinnors ätande säger Mi.  Målet är att belysa kvinnors förhållande till mat och den egna kroppen. Hur är ätande kopplat till vår självbild? Hur överförs förhållandet till mat och självkänsla mellan generationer? Om ätande som tröst, belöning och bestraffning. Låter onekligen som en föreställning för mig och mina väninnor i ALLA åldrar!

Specialskrivna texter av bland annat Karin Thunberg, Anita Strandell, Carin Mannheimer, Moa Herngren, Grynet Molvig, Tommy Hammarström, Mi Ridell och Linda Skugge.

Matdesperat är alltså en föreställning om ät/mat-problematik, medverkande är Grynet Mollvig, Mi Ridell, Christin Mellner och Paula Ternström
Regi: Lena Söderblom
Koreografi: Olle Ingeso

En föreställning med humor, allvar, sång, musik och dans.

Jag skall absout se den..och förhoppningsvis lära mig en hel del om mitt  egna komplexa matbeteende. Att skratta åt äländet är ju terapi bara det..

Vill du också se den så har du turneplanen här:

Örebro, Premiär på Conventum
6 februari
kl. 18.00
Göteborg, Park Avenue
12 februari
kl. 19.00
Luleå20 februarikl. 16.00
Karlstad27 februarikl. 16.00
Skellefteå, Nordanåteatern8 marskl. 18.30
Malmö11 marskl. 19.00
Helsingborg12 mars
kl. 19.00
Växjö13 mars
kl. 16.00
Jönköping18 mars
kl. 19.00
Norrköping19 mars
kl. 19.00
Stockholm, Elite Marina Tower26 marskl. 19.00
Stockholm, Elite Marina Tower27 marskl. 16.00

Turnén avslutas på nybyggda Marina Elite Hotel i Stockholm

Produktion:
Feed Me Production i samarbete med 2,6 miljonerklubben och Elite Hotels

Biljetter:
Biljetter köpes via Ticnet utom till föreställningen i Skellefteå där biljettförsäljning sker på Best Western Hotel Malmia, Torget, Skellefteå. Det går även att ringa till Ticnet på 077-170 70 70

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på 31 januari 2010, 11:24.

Var e festen?

Rice and shine friends! Här är en utsövd och något förvirrad Bea.  Jag brukar inte sova så djupt..snarare ganska oroligt. Men inatt så, dessvärre så slocknade jag fullständigt i soffan igår, vid 20. snåret. Tanken var att jag bara skulle ta en power nap, jag ville bara ha lite extra energi för jag skulle på finest VIP tjejkväll på Cafét. Men min sk. power nap..den funkade uppenbarligen inte, det blev precis tvärtom. Jag föll i koma…och vaknde kl  1.31!? Det var ju bara att gå upp och gå och lägga sig..hehe. Så ni förstår att jag är utsövd.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på 31 januari 2010, 09:11.

Din snyggaste period

Har du under din ägglossning visste du det. Ja det är inte så konstigt, för mäniskan är ju ett djur och vi honor är då extra attraktiva för att locka till oss hannarna för “parning”..hehe. Den perioden i månadensom är ca 10 dagar före mens så är vi som allra mest till vår fördel. Vi är mer karismatiska, huden, håret och allt är som allra bäst. Det är som om naturen har satt en timer på oss..NU skall du vara tilldragande. Och när vi får vår mens och inte är  “parningsbara”ja då är vi som fulast..för då har naturen sett till att honan skall få vara i fred..hon har ont är grining, svullen och får inflamerade porer. Allt för att hanen skall avskräckas från att vara “på” henne..hon behöver den här perioden av rekreation.

 För det frestar på på kroppen att tömma sig på ägg/blod/vätska. Tacka sjutton för att man vill dra sig undan och inte nog med det det SYNS på en att man inte är såå charmig just då. Men tillbaka till ägglossningen, är det någon gång i månaden som du skall gå ut så är det då…då har du dina allra snygaste dagar även om du kanske inte alltid mår så bra. Det syns inte du har en aura som är väldigt tilldragande för det motsatta könet. Bara lite info till er som befinner i mencyckeln..

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på 30 januari 2010, 20:16.

Skönhet är en livsstil

Idag har jag städat och donat samt sorterat i garderoben. Jag har torkat golv och farit runt..är kanske lite väl inne i min askungen roll sedan igår. Nu är det skinande  fint hemma i lådor och skåp. Men JAG  själv är allt annat än fin är så risig så det finns inte..jag brukar inte låta mig “förfalla” så mycket. Men flytt och en massa annat har haft större prio än mig själv. Men jag brukar ju säga att det allra viktigaste i ditt/mitt liv är du/jag..så jag skall ta och leva som jag lär. Just nu så har jag tagit fram Olle Henriksen mini micro peel system.

Nu skall den gamla döda glåmiga “döda” huden väck. Under min hornceller/gamla celler som ligger på ytan, så finns det en ny oförstörd yta som skall få chansen att komma fram. Så nu startar en period av komma iform period. Jag har en hel del att taigen. Face, tänder, fötter, händer, träning kost..ja för blir man 50 som jag så kan man inte förlita sig på sin”naturliga” skönhet längre..nix det är bara att jobba på like cracy..för skönhet är en livstil som kräver sitt.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på 30 januari 2010, 19:02.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Jul 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen