De perfekta männen

Vi pratade om det på flyget och vi var rörande överens om att våra män alla glatt skulle meddela oss om hur enkelt, lätt, problemfritt och kul det är att ta hand om barnen. Vi har ju ingenting att klaga över?! Det är ju BARA kul! Ringo sov hela flygresan och landade glad som en prins, han sov som en stock 9-9 och är på topphumör precis hela tiden!
Här kommer en text som är frivillig för mammor att printa ut och sätta upp på kylskåpet: 
När man som mamma spenderar mest tid med sina barn så tar barnen oss för givet. De utgår från att vi finns där och att de kan göra vad de vill med oss för att de vet att vi just finns där. De kan skrika vid påklädning, kasta mjölkglas tvärs över hela köket, kasta sig och bråka en hel flygresa och slåss med sina syskon. De kan vara hur odrägliga som helst och skiter i att det inte är så kul för oss. När samma barn plötsligt lämnas med sin pappa som det inte är vant vid att vara ensamt med och dessutom märker att mamma inte är där så blir det en helt annat barn. Det tar inte saker för givet för att det inte vet vad som kan hända. I de allra flesta fall sköter de sig exemplariskt och lyder och ler. Äh va fan skit samma vad hjälper det här då? Inte ett skit, det är inte en man som köper den här smörjan. Han menar att mammor är för mjäkiga och blödiga och tillåter för mycket och att det är därför som barnen uttnyttjar oss. Vi skiter i den här texten. Printa den inte. Det är som det är och det viktiga är att vi älskar våra barn och gör allt för dem. Sen kanske mommy tar en tripp lite oftare i fortsättningen. För allas bästa. 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på september 24, 2014 13:57.

Hit flyttar jag!

Enligt avtal så stänger finest ner min blogg natten mellan 22 och 23 november. Så det innebär att ni har fyra dagar på er att hitta till min nya blogg!
Jag vill tacka Alex Erwik, Tozer och Anna på finest för de här åren. Jag har trivts väldigt bra och är tacksam för att ni stått emot en del trubbel som jag har skapat. Ni har så gott som alltid stått bakom mig och det har jag värdesatt högt. Jag har ofta fått förfrågningar om att flytta min blogg till olika portaler eller att starta en egen annonsberoende blogg och jag har i fyra och ett halvt år tackat nej till alla för att jag har trivts så bra här. Ingen annan hade stått ut med mig det är jag säker på.
Vi kommer att förbli vänner och om jag i framtiden kan bidra med en puff i rätt riktning för att ni ska få tillbaka de intäkter som ni har förlorat på grund av mig så kommer jag att ställa upp såklart! Jag är verkligen ledsen för att ni fått ta skit för min skull och jag tycker att det är beklagligt hur annonsörer anser sig ha makten över ordet. Men mer om det i min nya blogg som
NI HITTAR HÄÄÄÄÄÄR:
puss finest. Det är lite ledsamt att lämna er.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på november 18, 2012 22:33.

Myyyyzhelg påväg mot sitt slut

Nu har vi det härligt och njuter av livet jag och Isabel. Alla barn sover och vi dricker ett urhärligt baginabox – bästa baginabox vinet jag druckigt faktiskt. Jag har just lyckats övertala Isabel att smaka på ungersk picksalami och nu är hon hooked. ”Men jag vill inte vräka i mig fett, jag går inte på LCHF”, stönar Isabel och kastar huvudet bakåt ”Mmmmmmm….så gott!”, fortsätter hon. ”Men snart gör du det min vän”, svarar jag och så fnissar vi och väljer ett nytt ämne att analysera. Jag ska inte skriva mer för jag känner mig sluddrig. Dags att plocka fram ostbrickan och korvarna som vi köpte idag…Jo en sak till. Intressant att Ringo är totalt emot den rosa mössan som jag köpte men är helt fajn med att kuta omkring i en rosa ballerinakjol och dansa runt med händerna i luften. Jävligt intressant.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på november 17, 2012 22:23.

Shervin kämpar på

Nu har det gått nio veckor sen jag och Philip satte igång med vårt case och nu är det inte länge kvar till Shervin ska väga 65 kilo, närmare bestämt två och en halv månad kvar. Så gott som halva tiden har gått och vi är så stolta över Sherry!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på november 17, 2012 18:37.

Bravo Virtanen

Läs Fredrik Virtanens ledare idag. Den är right on som man säger.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på november 17, 2012 16:12.

Vi är i Swiss!

På onsdag lanserar Isabel sin nya kollektion i Sverige så då blir det party i Stockholm. Otroligt fina kläder har hon gjort kan jag skvallra om. Jaha ja…Vad mer trevligt kan jag berätta för er? Att folk är galna i vår musli, ha ha ha?! Tänk att när jag ska tänka på något trevligt så är det vår musli som är det första som jag tänker på det är ju märkligt… härligt! Imorgon har vi öppet på Karlavägen 73 så ni vet. Det kommer alltid att vara öppet på lördagar och snart på söndagar också. Söndagarna är tydligen den nya shoppingdagen fick jag höra från någon.
Jag vill kunna utrycka mina åsikter på ett ärligt sätt och inte hyshas av ”vissa saker tänker man och vissa säger man” för det passar inte mig. För mig är tänka och säga samma sak. Gillat eller ej men så är det och så kommer det att vara. Annars så håller jag hellre käft och där är jag inte än. Några år till!

Nu försöker Ringo ta Monday i händerna för att dansa pardans men han får stora toknobben. Hon vill dansa salsa själv. Inte med en tafflig fjant som vill hoppa och springa runt i ring och hålla händerna. Jag kan förstå henne. Snart ska mamma och Ringo, sjukt hur man plötsligt börjat prata om sig själv i tredje person bara för att man måste, mamma hälla säger jag och så häller jag. Ringo hjälpa…näe mamma hjälpa… Ska man hålla på så här eller?
puss folket. I love you. Yes you too. 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på november 16, 2012 20:14.

Vi drar på utflykt!

Vi vet inte var vi kommer att sluta men vi börjar med en flajt till Copenhagen. Ciao ciao, vi ses snart!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på november 16, 2012 13:18.

Nä nu jävlar får ni förklara för mig

Ringo avskyr mössor men han måste ju ha mössa på sig såklart så jag har köpt mössa efter mössa efter mössa i hopp om att hitta en mössa som han ska godkänna. Nej, jag kan inte tvinga honom att bära mössa han har alldeles för hett temperament för att det skulle kunna gå. Så jag har letat och hittat. Den enda mössan som Ringo godkänner är en fleecemössa som jag hittat på ellos.se . . Glad i hågen skulle jag naturligtvis köpa på mig ett gäng av dessa mössor exakt precis just då som jag insåg att han gillar den och har den på sig. Men då var den slut. 
Mössan fanns inte i svart som jag hade köpt till Ringo utan den fanns bara i rosa på ellos lager. Hmmm…tänkte jag och sen köpte jag tre stycken av den rosa mössan. Inte kan väl en tvååring ha koll på de fruktansvärda könsroller som råder i världen, inte kan väl en tvååring veta vilka färger som associeras med flicka och med pojke och då jag gillar att ge mitt barn en nyanserad och inte konservativ bild av könsrollerna tänkte jag att det här kommer att gå bra.
Det gick inte alls. Igår kom mössorna. Jag visade upp dem för tjejerna på kontoret, sen för Bingo och barnflickan. Alla tyckte att de var fina och alla var överrens om att Ringo absolut kan gå i en rosa mössa. Alla förutom Ringo. Tvååringen som bara leker med bilar, bussar, grävskopan, pistolen, svärdet och Pippi trots att jag fyllt hans rum med dockor, vagnar, kök mm.
Jag fick just veta. Jag fick gå in till jobbet tidigare då jag ska resa bort vid lunch och det sista som jag sa innan jag lämnade mitt hem var ”Älskling, ta på honom den nya rosa mössan för den svarta är i tvätten!”, sen gick jag. ”Inte rosa mössa, blå mössa. Rosa mössa Nova, Ringo blå mössa”. VAD FAN SÄGER NI HEN-ENTUSIASTER NU DÅ?! Är det mitt fel?
Jo en sak till som jag hittade igår. En bra text om de fega små bajsnödiga annonsörerna. Den är skriven av Anders Ericson som är VD på Sveriges Annonsörer. Läs den!
Märkligt att han inte fattar skillnaden mellan Musse och Mimmi?!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på november 16, 2012 09:37.

LCHF-pastiller

Jag har tuggat lakritspastiller hela dagen. Jag har förhandlat, planerat och fnulat. Tur att jag har pastillerna att tugga på! De finns i vår shop om ni undrar. Nu är jag sen till gymet och Phil.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på november 15, 2012 16:39.

God morning folks!

Idag tog vi oss en liten sovmorgon för alla var så dödströtta och Ringo sov och Bingo sov och jag snoozade så vi steg inte upp förrän tio över åtta. Skönt! Sen blev det full rulle med morgonbestyr och Blixten och jag kom på att jag glömt två matkassar i bilen igår och typiskt att det skulle vara just de kassarna med frysvarorna i, attans! Men så kilade jag ner och då var maten fortfarande fryst, jihaaaa!
Jag har kommit över en grym produkt. Jag blev inspirerad av en intervju med Loreen som jag såg i Hellenius hörna. Hon sa att hon börjar sin morgon med spirulina och klorofyll. Det vill jag också göra!, tänkte jag. Nu har min mamma hittat de här rören med spirulina i och jag jag ska prova dem och sen kanske sälja dem, vad tror ni?!
Tjejerna på kontoret berättade just att ni tror att muslin eller produktionen av den inte skulle ha blivit godkänd. Men asså på riktigt lärde vi känna varandra igår?! Gör jag någonsin något utan perfektion? Är jag någonsin oroad över att jag inte skulle göra saker och ting efter de regler som ställs på mig? Jag blir besviken på att det finns dem som tror att jag skulle lämna någonting åt slumpen. Men asså så skönt med muslin. Nu har vi stora bläck fyllda med rostad musli och från och med nu kör vi produktion en dag i veckan. Jag och Shervan kör! Så nu kan ni gå loss!
Nä men vet ni vad?! Jag har helt glömt bort att berätta för er om hur det går med min budgetmånad. Det ska jag göra nu. Jag var nämligen inne på mitt privatkonto just och plussade. Jag har sen den 25 oktober gjort av med…gissa?!
pengar och igår storhandlade jag för 1500 kr vilket är helt sjukt bra! Okej jag ska berätta. 300 kronor. Jag har bara plankat en gång så där tjänade jag in 30 pix och igår bjöd jag Maggan på en kaffe på Foam och jag kan inte bestämma mig för om jag ska ta den privat eller på företaget eftersom vi faktiskt mer än halva fikan pratade om ett framtida projekt och då kan jag dra det på företaget och där hade jag bestämt mig så alltså 300 kronor har jag lagt på mig själv än så länge.
Fick den här fina cashemretröjan av min fina vän Bellis igår. Hon har köpt dem på davida.se 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på november 15, 2012 09:26.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Jul 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen