Katrin | Finest.se Medlem Blogg

Vi pratade om det på flyget och vi var rörande överens om att våra män alla glatt skulle meddela oss om hur enkelt, lätt, problemfritt och kul det är att ta hand om barnen. Vi har ju ingenting att klaga över?! Det är ju BARA kul! Ringo sov hela flygresan och landade glad som en prins, han sov som en stock 9-9 och är på topphumör precis hela tiden!

Här kommer en text som är frivillig för mammor att printa ut och sätta upp på kylskåpet: 

När man som mamma spenderar mest tid med sina barn så tar barnen oss för givet. De utgår från att vi finns där och att de kan göra vad de vill med oss för att de vet att vi just finns där. De kan skrika vid påklädning, kasta mjölkglas tvärs över hela köket, kasta sig och bråka en hel flygresa och slåss med sina syskon. De kan vara hur odrägliga som helst och skiter i att det inte är så kul för oss. När samma barn plötsligt lämnas med sin pappa som det inte är vant vid att vara ensamt med och dessutom märker att mamma inte är där så blir det en helt annat barn. Det tar inte saker för givet för att det inte vet vad som kan hända. I de allra flesta fall sköter de sig exemplariskt och lyder och ler. Äh va fan skit samma vad hjälper det här då? Inte ett skit, det är inte en man som köper den här smörjan. Han menar att mammor är för mjäkiga och blödiga och tillåter för mycket och att det är därför som barnen uttnyttjar oss. Vi skiter i den här texten. Printa den inte. Det är som det är och det viktiga är att vi älskar våra barn och gör allt för dem. Sen kanske mommy tar en tripp lite oftare i fortsättningen. För allas bästa. 

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
May 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Scroll to Top