Kund, kvalité och utbildningsfokus på Heavenly Ink Tattoo – Finest.se

(Sponsrad Artikel)

camilla

Heavenly Ink Tattoo är sedan starten en tatueringsstudio som genererat flera duktiga utövare inom tatueringskulturen. Deras kundbas sträcker sig över hela Skandinavien och de har idag kunder som reser hela vägen från Europa för att bli tatuerade på deras tatueringsstudio i Stockholm.

Vi träffar Jens Bergström, grundaren av Heavenly Ink Tattoo för att få veta mer om den prisbelönta studion som han driver.

Heavenly Ink Tattoo har under årens lop blivit utnämnd till ”Swedish Tattooist of the year” hela två gånger och har förutom detta över 20 individuella priser i olika tatueringskategorier från både Sverige och internationellt.

Jens Bergström medverkade själv i programmet INK MASTER 2012, där han var juryordförande.

bild - kopia

”I grunden så är vi en tatueringsstudio, men har under åren även tillhanda hållit tjänster som berör både modebranschen, tv, radio och andra mediala utryck,” berättar Jens Bergström.

Utöver tatuering så är studion väldigt engagerad i branschens utveckling och driver även Skandinaviens största utbildningsplattform för utövare inom tatuering och piercing, TPE, Tattoo and piercing Education Scandinavia. Företaget har huvudfokus på arbetsplatshygien och anordnar löpande föreläsningar och seminarier för både utövare men också miljöinspektörer.

Sedan 2009 är Jens Bergström ordförande för SRT, Sveriges registrerade tatuerare, och sitter med i kommissionsgruppen i EU som i skrivande stund jobbar för ett harmoniserat regelverk för Europas tatuerare. Jens menar att tatueringen alltid kommer i första hand, men att vara en del av utvecklingen är också högt prioriterat.

”När vi inte tatuerar i studion så reser vi gärna iväg på och tatuerar i andra länder och på mässor. När tillfälle ges så har vi också duktiga tatuerare på besök i studion, något som är otroligt viktigt för vår konstnärliga utveckling,”fortsätter Jens Bergström.

Sedan 2009 erbjuder Heavenly Ink även laserblekning av tatueringar, denna tjänst utnyttjas oftast av de som tröttnat eller ångrat en gammal tatuering, men som gärna vill tatuera sig igen.

klocka 2
Jens Bergström fortsätter,

”Inom tatuering kan vi idag erbjuda expertis inom alla stilar inom konstformens ramar, allt från traditionella motiv till japanskt och Realism, något som framförallt ligger Jens varmt om hjärtat. Vi är idag en av Sveriges mest anlitade studios med 5 stycken fasta tatuerare med olika specialområden”.

Heavenly Ink Tattoo har alltid satt kunden och kvalité i fokus. Det är det som satt studion på kartan bland många andra väldigt duktiga tatuerare och bra studios.

Jens Bergström avslutar:

”Sverige har en lång tatueringshistoria och har en väldigt hög standard generellt. Vi är väldigt stolta att få vara en del av det fina arvet”.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Jul 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen