Drink your greens and let someone scrub you in gold and put roses on your closed eyes.

Vaknade upp första dagen i SeoulGrand Hyatt, med ett LEENDE!

Älskar det här hotellet och har så himla bra feelings och minnen här. Inte nog med att hela hotellet andas lyx och MAFFIGT. Placerat på gräddhyllan av Seoul, med en lobby stor som en arena och höööööögt i tak och panorama fönster med utsikt ut över stupet ner mot staden. Magiskt!

Men det är också känslorna på det här hotellet. Man brukar säga ”det sitter i väggarna” när man är på exempelvis sjukhus. Att dåliga energier, smärta och elände ”sitter i väggarna” och man känner av det. Vissa känner sådant mer än andra, jag känner in människor och känslor väldigt tydligt. MEN okej, andlighet och spirituella frågor kan vi ta i ett annat inlägg, om ni också är intresserade av sådant? 😀

I alla fall, så sitter det allt annat än negativa minnen och känslor i dessa Grand Hyatt väggarna. Den månaden vi var i Seoul sist var galen. Att få uppleva allt det här för första gången var sjukt. Room’s middagar, privat driver och lyxiga middagar är jag ju faktiskt trots allt med om ganska ofta på Image jobb, men just den här känslan att få gästspela i en multimiljardärs liv för en tid det var något annat.

OCH inte nog med det. Vi var i Sydkorea under januari/februari förra året, och 28 februari visste vi att vi var tvungna att vara hemma i Sverige igen. För då var det nämligen dags för pressträff i Stockholm För Tv-programmet jag var aktuell i då, Cirkus Magaluf. Vi hade väntat i 6 månander på de datumet, 28 februari. Och nu gick vi sista månaden i Grand Hyatt lyxen och väntade med förväntningar på hur våren skulle bli. Med bargig, serien och allt runt omkring. Så det var så mycket lycka, pirr och förväntningar i min ådror den perioden. Och de känslorna sitter verkligen i väggarna här på Grand Hyatt.

Härlig känsla att vara tillbaka i det! Lyckopirr.
image2image1

Startade dagen med världens godaste nyttigaste gröna juice, dog lite!

Så kul när våran frukost kommer in och både jag, Julia och han som serverar reagerar, ”Men det är ju du!!”

Då var det han som alltid tog hand om oss förra året när vi bodde i en av de stora sviterna. Var i princip bara han som servade oss då, världens härligaste underbaraste! Så KUL  😀

IMG_8951IMG_8953IMG_8946

Efter frukosten och lite bloggande gick vi ner till våran bokade spatid. Vi hade bokat in en Golden Shimering body scrub 60 min och en Blue diamond facial 90 min. Ni höööör ju på orden hur fantastiska dom är. Våra favorit behandlingar alla kategorier!!!

Att först bli skrubbad i GULD… Och sedan en facial där de använder ångmaskiner för att öppna upp porerna på djupet, flertal masker, mängder av krämer, ett par olika face scrub behandlingar, ansiktsmassage, punktmassage/akupunktur liknande och där emellan armar, axlar, rygg och bröstkorg massage.. Alltså jag låg och LOG för att det var så skönt, rös ner i fotsulorna och njöt till MAX!

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt 

Snapchat, @missfogestedt

Shanghai —> Seoul

Hej på er!

När vi satt i Kina och åt sista lunchen innan vår flight till Seoul så satt vi och prata om att vi måste vara dom skönaste gästerna att ha på besök om man är en väldigt upptagen människa haha. Simon har vi hunnit träffa typ 10 min sedan vi kom till Kina innan han skynda iväg till flygplatsen för ny destination pga av business. Vi klarar oss själva väldans bra, vi kräver inte mycket… Okej, förutom då en lyxig svit, egen privat driver, en välfylld minibar och maxad tillgång till ett kreditkort utan limit då vill säga… Lagom krav. Haha skämt och sido!

OKEJ, nu var det då dags att lämna Kina för denna gången. Vi hade en flight till Seoul Sydkorea mitt på dagen. SÅÅ kul att komma tillbaka till Seoul. Vi bodde som sagt där 1 månad förra året när vi var där sist… Vi ville inte lämna, vi förlängde och förlängde vistelsen hela tiden. Lämna den lyxbubblan gör man inte i första taget.

IMG_7859[1] IMG_7854[1]

Först åt vi en sista favorit lunch på rummet i Kina. Innan personalen kom upp och hämtade våra väskor och vi åkte ner i hissen för att hoppa in i bilen till flygplatsen.

Utsikter är verkligen mina absoluta favorit platser. Utsikter över städer framförallt, det är så mäktigt! Jag älskar att vara högt upp, om det så är på en takterrass eller ett utsiktstorn. Eller ens egna hotellsvit med en lunch framför sig.. 😉

IMG_8852[1]IMG_8848[1]

Shanghai’s flygplats.

Här var man tvungen att gå igenom en säkerhetskontroll innan man kom in på flygplatsen. Så alltså precis innanför alla entré dörrar var det en säkerhetskontroll. Väldigt smart! Då minskar ju risken för terrorattacker vid inchecknings diskarna. Bra Kina!

När jag valde den här bilden i miniatyr så tänkte jag ”ja men det är ju en bild på mig”. NEJ men det är det ju inte haha… Det är ju Julia!! Det där händer ofta när det är bilder på oss i profil eller bakifrån.. Twinning <3

IMG_8866[1]

Mot Seoul —–>

IMG_8879[1]IMG_8882[1]

Framme i Sydkorea och på FAVORIT HOTELLET Grand Hyatt. De stod och vänta på oss på flygplatsen och vi kom snabbt och smidigt fram till hotellet.

Det är så coolt med kulturskillnader tycker jag.  Att få resa och se så mycket av världen, och alla skillnader i världen det är verkligen coolt!

Men bara genom att flyga 2 h inom Asien ser man sådan stor skillnad. Koreaner är generellt SÅ tystlåtna, nätta och små i sina rörelser och tillbakadragna. I köer, i folksamlingar, på flygplatser, i butiker överallt är det så tyst. Dom verkar använda mycket armrörelser och tecken för att visa vad dom vill. Sådan skillnad mot Europa. Tex. vid säkerhetskontroll i Europa. Där står det ofta en man/kvinna med hög röst och ropar

”MOVE FORWARD! NO LIQUID, TAKE OUT YOUR COMPUTER FROM YOUR  BAG…” ect ect…

I Sydkorea stod en man och bara peka och visade fram folket och ingen pratade…

KAN NI FÖRSTÅ HUR MYCKET JAG OCH JULIA STICKER UT… Ja precis, då menar jag både utseendemässigt och hur vi beter oss… Dom måste ju tycka vi är två groteskt stora blonda varelser och oförskämda, högljudda och klumpiga. Vi har ju en förmåga att både skratta och prata lite för högt. Och gärna råka ramla över den andras resväska, snubbla in på planet med huvudet före eller få en skratt/fnissattack när det inte är så passande..

En annan skillnad från Europeiska länder/USA är också att där ser man ju en väldig blandning av folk. Det är vita, svarta, asiater, indier ja en blandning av alla sorters intressanta människoarter. Ser jag något annat än en asiat i Kina/Sydkorea så reagerar jag verkligen. Såpass ovanligt är det, konstigt!

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt 

Snapchat, @missfogestedt

Sista natten i Kina..

Våran sista kväll i Kina. Vi spenderade hela kvällen i sängen och redigerade bilder/videos och jobbade. Julia har nämligen vloggat hela resan så det kommer upp på hennes Youtube kanal snart, så KUL!!

Men sjääälvklart hann vi med en spa behandling under kvällen också. Julia vänder sig om i sängen och kollar på mig med ett finurligt leende:

”- Men älskling, ska vi inte ta och boka in en spabehandling om sisådär en timme.. Skulle det passa in i ditt ”hetsiga” schema tro?”

1 timme senare låg vi på varsin massagebrits och log fånigt av hur skönt det var.  Blev 60 min massage och 60 min djuprengörande ansiktsbehandling.

Väl uppe på rummet igen… Eller vänta paus lite! Kan vi diskutera känslan att strosa runt i en sin mjuka hotelmorgonrock en hel dag och dra fötterna efter sig i sina hotelltofflor. Gångerna jag använder mina ben är antingen för att gå och öppna dörren för roomservice vagnen eller dom 20 stegen till hissen för åka ner till spa- avdelningen… Eller möjligtvis på löpbandet på hotellets gym.

Känn in känslan!! Åh jag vill aldrig lämna det här.

Okej tillbaka till kvällen. Väl uppe på rummet igen var magarna lite hungriga så vi beställde upp lite frukt, egg white omelet och lugnande camomile te och fortsatte sedan framför våra skärmar.

Njuter av den sista watermelon juicen i Shanghai för imorgon åker vi till SYDKOREA och Seoul. Älskade Seoul! Där var vi i 1 månad förra året. LÄNGTAR!

IMG_8073 IMG_8802IMG_8696IMG_8694Ni som följer mig på Snapchat (Missfogestedt) vet om alla våra beställningar till Guest Service om extra kuddar.. Vi älskar kuddar haha!

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt 

Snapchat, @missfogestedt

Jag gästspelar i en multimiljardärs liv!!

Gårdagen, första dagen i Kina. The dreamday var alltså perfekt av perfektion av en perfekt perfect dreamday.. Utan överdrift haha.

Välkommen till en blogg som gästspelar i en multimiljäders liv.. 

Ja det är så man kan kalla det haha. Det är helt ofarbart vad vi får vara med om de gånger vi åkt iväg till Asien. Vi brukar vara med om ganska spektakulära fantastiska grejer när vi är iväg och jobbar som image model också. Men dessa resorna.. phuuuu jag får andnöd haha! Det här trodde jag inte jag skulle få vara med om i mitt liv, och då har jag haft höga lyx-drömmar. 😉

Sist spräckte vi hotellets pengar limit dag 28, denna gången dag 2…  hahaha det ÄR galet och ofarbart, men njut och skratta med oss!! Det är komiskt och helt galet sannslöst både summorna och upplevelserna. Sedel buntar som slängs upp på bordet och presenter i våra händer. Men det är ingen som kommer till skada (haha!!) eller undanhåller något eller nått. Utan det är bara så gränslöst jävla roande komisk KUL situavtion det här. Så då vill jag dela med mig av det. Vill dela med mig av den här fantasi världen vi får vara i en korta tid ibland. Tänk er en värld där pengar inte EXISTERAR. Så mycket pengar finns det.

Ibland kan det faktist bara vara KUL, utan att det döljer sig skit bakom hörnet, en massa lögner eller ett par ”lik i garderoben”.

Följ med mig runt första dagen i Kina Shanghai.

 
 Torsdag morgon. Här ligger vi i våran fantastiska svit och väntar på att frukosten ska komma upp till rummet. Precis beställt upp roomservice med frukt, kaffe och annan god frukost mat. Drömmer oss bort till spa avdelningen och pratar om vad för behandlingar vi ska testa ikväll. Tjejig lycka!

Efter ett par koppar kaffe, frukost och lite livs-ångest samtal över frukost bordet (Ja livets problem och ångest försvinner inte för att man landar i en multimiljarders värld..;) Men tillslut så stoppade vi i all fall in lockängerna i uttagen, drog fram sminket och fixade till oss lite.
Nu är jag redo att upptäcka Shanghai!! Våran privat driver väntar på oss nere i lobbyn, dags att skynda ner. Det är mulet i Shanghai idag men ändå ljust och klart väder, skönt!

Shanghai’s gator genom bilrutan.


Vi startade i gamla delen av Shanghai och det var SÅ kinesiskt. Precis som man vill att det ska se ut när man kommer till Kina. Som att gå in på en hysterisk Kina-Kina-jätte-kinesisk resturang i Göteborg.

Men HUR felplacerad ser inte jag ut då mitt bland alla asiater… Finn ett fel, den blonda långa konstiga figuren i mitten. Haha!

Strosar runt i de gamla täta gränderna bland mysiga små butiker och kinesiska små matstånd. Vi skrattar högt konstant åt hur ooootroligt roligt det är att vi är minst 3 huvud längre än alla andra och våra blonda långa svall lyser starkare än en strålkastare i mörker bland alla svarta hårstrån. Jag känner mig som en alien från en annna planet haha.

OCH jag tror bestämt att alla runt omkring mig också ser mig lite som en alien… Folk pekar, vill ta kort och smygfotar oss från alla hörn utanför butikerna vi går in i som om vi vore självaste Justin Bieber (eller en Alien då..haha) Det är helt sjukt, vi kan inte gå 1 METER i folksamlingar utan att det bildas kö av folk som måste få en bild med dom två jätte långa ljushuvudena haha. Väldigt rolig situationer!!! Men vart är min långa bredaxlade security vakt när jag behöver han tro… Så han kan ta mig bakom hans långa armar och fösa fram mig genom folksamlingen och högt upprepa ”No more picture, please move move she need space!!”

Dream on Camilla, your not a superstar på turné.. Du är en jätte lång blond tjej på besök i Kina! Det är skillnad. Haha!

Helt plötsligt kommer jag och julia på oss själva att vi går ju och pratar med en och samma man i mer än en”ta en bild-stund”… Blev så snurriga där ett tag av alla bilder och människor så uppfatta aldrig riktigt att en man följde med oss en längre stund haha. Men jätte trevlig i alla fall och han visar oss massa roliga små butiker och sevärdheter vi aldrig skulle hittat utan honom. OCH slutligen tar han oss till en silkes fabrik/museum… Så coolt! Så får världens lektion i hur silke tillverkar och dess historia. Hade ingen aning om att det från början är ett litet djur/insekt som är grunden till silke. Coolt!


IMG_8233[1]

Tillslut hamnar vi i fabrikens lilla butik och provar fina silkes klänningar. Sådana där riktigt riktigt kinesiska klänningar! Att vi blir kallade jätte-kvinnor och får gå upp till storlek L/XL för att ens ha en chans att få på oss dessa små asiatisk klänningarna förvånar oss kanske inte efter en halvdag på Shanghais gator… Haha!!  MEN huuuur vacker är inte sådana här klänningar. Älskar färgen!

Efter en då väldigt spontan lektion i silke så var det dags för turist attraktion. Vi hade nämligen läst på flighten till Kina att man måste besöka Yuyuan Garden som ligger i gamla delen av Shanghai. Otroligt fint var det där! Och det fina är kontrasterna mellan det nya och gamla Shanghai. När man står där i Yuyuan Garden med de här fantastiska röd/svart/vita kinesiska byggnaderna runt sig. Med krumelurer och grejer på varenda hörn och allt annat än minimalistiskt modernt. Och så bara alldeles bakom så sträcker det upp sig mängder av skyskrapor mot himlen  i ”nya Shanghai”. Där bl.a. Världen näst högsta byggnad står. Älskar den kontrasten!

Lite shopping, marknad och ännu fler ”fan-picture” (because I’m a superstar in china om ni missat det..?!)  Sedan ringde vi våran driver så leta vi oss rätt till pick up platsen vi bestämt och han körde hem oss till hotellet.

Väl tillbaka på hotellet åkte vi raka vägen upp till våning 36 där en av hotellets restauranger är och lounge. Vilken middags UTSIKT! Beställde in ett glas champagne och skålade för en perfekt första dag i Kina.

Jag och Julia har samma störning när det gäller menyer. Vi får någon slags grov dyslektiksi när vi får en meny i handen och är väldans hungriga. Får inte ihop meningarna och kan inte välja. Så slutar denna gången med att vi säger till att kocken får plocka ihop en god passande 3 rätters till oss. Låter som en klok ide tills maten kommer och vi kommer på att VI ÄR JU I KINA! Här äts det ju både hund och katt typ.. Visar sig vara gåslever så vi blir trygga haha. Men det är inte det godaste jag ätit direkt… Men otroligt spännande rätt med knastrande pulver och någon slags klubba.

 Finns INGET mer att beskriva varmrätten med förutom att det kan nog ha varit det möraste kötten jag någonsin haft på min gaffel.. Alltså Jesus!!

 Som om inte den här kocken hade överaskat oss NOG så avslutas den här middagen med en chokladkupol fyld med glass och annat gott som det hälls varm chokladsås över så allt smälter lite lagom gott ihop…

Vilket middag! Med den utsikten och Julia till sällskap. Fick nypa oss i armen när vi satt där. Vad har vi gjort för att förtjäna allt det här. ALL DEN HÄR LYXEN och vi har inte betalt en krona… Haha! Magiskt är det, och det finns inga som kan uppskatta och njuta mer av allt det här än vi.


Denna DREAMDAY är inte över än. Lagom till chokladkupolen kom in bestämde vi att vi självklart ska boka in oss på spat för någon behandling efter middagen. Så lite bubbliga efter 2 glas champagne och middagen i magen gick vi ner till spat för 2,5 h behandling. Facial, body scrub och massage hade vi bokat.

ALLTSÅ JAG BLIR ALLDELES FNITTRIG NÄR JAG SKRIVER OM DET. Våran första dag i Kina kunde inte ha varit på ett bättre sätt. Vi blir så bortskämda. Bara spabehandlingarna gick på närmare 9000kr… upps! Det sätter vi upp på rummet och signar kvittot bara, haha!!

Och att våran vän som är skälet till den här sagodrömmen dessutom kommer förbi när vi har middag för att säga hej och lämna över varsin present för Hermés. Det gjorde ju inte denna drömiga dröm dagen sämre direkt haha. Det var första gången vi såg skymten av han sedan vi kom till Kina, och samma stund skulle han lämna staden och landet för business grejer någon stans. Hann i alla fall tacka 10000 gånger om för allt. (Nu ser ni en äcklig 60 årig gubbe framför er. Han är 30 och fett rolig killkompis. All I can say! Punkt.)

Pusss hörs imorgon finisar, nu är det sovdags! Natti.

Love, C

Instagram, @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

Med den här utsikten vaknar jag gärna upp på morgonen

Blir nästan höjdrädd varje morgon när jag slår upp ögonen till den här utsikten haha. Men den är fantastiskt!

Jag vaknade precis så tänkte beställa upp lite frukost till mig och Julia. Hon är nere på gymmet just nu, så då finns det massa god frukost när hon kommer upp.

Medan jag väntar på frukosten ska jag skriva lite inlägg om gårdagen och fixa med bilder tänkte jag. Vi hade en sådan DREAMDAY igår! Den innehöll bla. att vi blev meddragna av en okänd kines på gatan till en silkes fabrik och fick lära oss om silkes historia och produktion, haha. Avslutade dagen med en av dom godaste måltiderna i våra liv med en riktig gourmemiddag på topfloor restaurang med utstick över Shanghai. Magiskt!

Time to order some breakfast!

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt 

Snapchat, @missfogestedt

Möts av en chock i Shanghai…

Håll i er mina käraste, DOM HAR INTE FACEBOOK, INSTAGRAM ELLER SNAPCHAT i Kina

AAAAH!

Okej, skämt och sido haha. Men oj så förvånade vi blev… Vad är det här för kommunistland?! Hur kan ett helt land leva utan instagram och Facebook.. Det blir ju utanför hela gemenskapen i världen med sociala medier. Får nog läsa på liten om de här landet känner jag, men kulturkrock blev det!

Någon som har koll på de här med Facebook+Kina?

Är jag konstig by the way som reagerar så kraftigt på det här… Haha? Men jag tycker det är jätte udda att ett land blockar en så stor internet sajt..

Så den här lilla bestämmelsen av kinesiska staten är alltså anledningen till att mina snapchats inte laddats upp och ingen update på sociala medier. Men bloggen verkar funka.

Men i alla fall, jag befinner mig just nu som sagt i Kina, i Shanghai. Hur coolt?! Är så exalterad över att vara här, känns super coolt att få upptäcka en sådan här annorlunda stad! Även om det antagligen bara blir 1-2 dagar pga visum.

Vi landade vid 12 tiden och blev upphämtade av en driver från hotellet vi bor på som körde oss till hotellet. Och vilket hotell!

Väl inne på rummet sitter rutinerna så att säga.. På 3 röda ryker kläderna och på med hotellets morgonrock och tofflor, och innan hotellpersonalen ens hunnit upp med våra väskor till rummet har vi hunnit beställa upp lite mat och färskpressad juice. Skål för underbara livet ibland!

Alltså wow, dessa asiatiska resorna slutar aldrig att imponerar och överraska. För er som följde med mig i min resa i Sydkorea för ett år sedan minns säkert hur sagolik den var!! Time of my life typ, och det har inte börjat sämre den här gången heller. Blessed!

Ska förklara i dagarna hur det kommer sig att vi egentligen kan resa runt såhär då och då och bo på lyxhotell och överdoserar spabehandlingar haha.

Men nu ska jag sova! Är helt mör i kroppen och avslappnad som geléklump. Kom precis upp på rummet efter en 90 minuter massage nere i spa avdelningen.. Lär sova som en prinsessa brevid min andra prinsessa, kussen lille som redan somnat.

Sitter och njuter av Kinas sol och utsikt! Våran lunch på rummet tidigare idag.

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt 

Snapchat, @missfogestedt

Vill tacka Art Basel för den här vecka, för alla intressant människor och events!

HEY LADIES AND GENTS!

Art Basel veckan är över och Miami börjar tömmas på folk igen. Vilken VECKA! Full fart dygnet runt har de känts som. Så många roliga event, middagar, dinner partys och fester. Men så mycket art har det inte varit för min del, eller för många andras heller för den delen haha. Såg en Facebook status,

”how many have actually watch art or seen art things during Art Basel…. it should literally called PARTY Basel instead…” haha!

Men jag älskar sånna här veckor!! Där världen samlas på ett ställe. Känns som alla varit i Miami den här veckan och jag har sprungit på sååå mycket vänner och bekant som flugit in för Art Basel. Fantastiskt!!

Onsdagen började med ett fantastiskt roligt dinner party på Bagatelle med en bekant från St tropez som var i stan och en stor grupp av härliga tjejer och killar. Jag ÄLSLAR dinner partys. Där hela middagen är en fest till gamla goa låtar på högsts volym, dans på stolar och bord mellan rätterna och galna shower från personalen under hela kvällen.

Efter middagen på onsdagen åkte vi hem mätta och glada efter en så rolig middag. 

Vaknade upp på Torsdagen redo för en BBQ on top of Miami haha. På en rooftop sååååå högt upp!!! Hade en helt fantastisk dag där uppe med väldigt mycket bbq mat, desserter och champagne. Att dansa runt där uppe högt upp i luften till en DJ som spela perfekt musik och massa härliga människor.. Så fri känsla!

Torsdagkväll gick vi en sväng till Wall där Paris Hilton hängde i DJ båset tillsammans med en annan DJ. Coolt med tjej-DJs verkligen! Stannade inte länge utan gick hem för lite skönhetssömn;) 

Sedan var det fredag och Miami började veeerkligen fyllas med folk. Fick knappt tag på Uber och trafiken var som att vara i LA… fruktansvärd haha! 

Men vi spenderade hela fredageftermiddag och kväll på en yacht i hamnen på ett stort event. Träffade sååå mycket intressanta människor!! Och och och, det visade sig att vi kände dom som hade båten och eventet! Träffade dom av en slump direkt när vi steg om bord och dom förklara att de var ju samma båt och gäng som i somras. Komiskt, världen är så liten haha!

Var otroligt mycket aktivt på båten med robot trummisar, mexikanskt band, trollkarl, TANKELÄSARE (ja ni läste rätt, han läste mina tankar flera gånger, skrämmande haha!! Det var såååå fascinerande och cool show!!!) men jag glömde helt av att ta bilder… Ni som följer på snap (Missfogestedt) har sett filmer i alla fall.


Vilken solnedgång från båten!!


Fredags natt spenderades sedan på STORY med tjejerna först och sedan mötte vi upp folk från båten. Hardwell spelade och det var så jäkla himla supeeeer bra. Jag dansa on top of the DJ bås med utsikt över hela klubben och njöt av varenda ton!!! Bästa Hardwell du tog mitt hjärta i fredags haha;)

Lördagen kom och fanns inget mer vi ville hellre än njuta av bara varandras sällskap jag och Julia och ta det lungt haha. Så vi skippade ett mingel på ett mansion party och myste hemma istället.  Tills det blev kväll, då var vi redo för Skrillex på LIV. Aldrig gillat dom riktigt (förutom låten med Justin Bieber sååååklart) men dom förvånade faktiskt, rätt bra!!

Vill verkligen tacka Art Basel för den här vecka! Träffat så mycket inspirerande coola människor och gamla bekanta från världens alla hörn. Haft de helt fantastiskt!!! 

Love, C

Art Basel är här..

Hej på er från sjukstugan…

Ne inte riktigt så illa är de men jag känner mig lite små sjuk… Så var nere på CVS tidigare idag och plockade på mig lite allt möjligt för att inte bli mer sjuk.

Den här veckan som började idag vill man inte vara sjuk i Miami. Staden kommer koka har jag hört… Det är nämligen Art Basel veckan. Det handlar om någon sort konst utställning eller något liknande om jag fattat det rätt haha… Men det händer så mycket i staden och väldigt mycket folk flyger in för denna veckan. Så vet mycket vänner och bekanta som kommer, så kul!!

Det kommer vara mycket event och yacht partys hela veckan runt om i stan vilket är super kul!! Så jag vill inte vara sjuuuuk, jag vill också springa runt på event och åka Uber hellikopter.. haha! Enda veckan om året Miami har Uber helicopter tydligen. Det fanns på rivieran hela sommaren i somras, så det är ju inte något nytt daaaaah… Haha ;D

Ne nu ska jag och min älsklings kusse fortsätta se paradise hotel och sedan sova. Puss på er!

Love, C

VLOGG – följ med mig en dag i Miami

Godmorgon sweethearts 😀

Står just nu och lagar bananpannkaka till frukost, som alla andra dagar haha. Men vi har faktiskt kommit på det jag och Julia att sådana där fjantiga små rutiner i våra liv är rätt viktiga. För allt annat i våra liv förändras ju HELA tiden på grund av att vi reser så mycket och bor på nya platser hela tiden. Med en ny destination innebär ju ALLT nytt. Ny stad, nytt hem, ny säng, nytt område och omgivning, nya vänner (och ovänner haha) eller en sådan liten detalj som en ny matbutik att handla. Det här är 5e nya staden på bara de här senaste 5 månader och räknar man på ett år eller mer så förstår jag att jag behöver små rutiner haha. Meeeeen det är underbart. Men det vi har insätt senaste åren är att små rutiner som får följer med oss är dom som gör att vi känner oss hemma på direkten vart vi än kommer. Man lär sig med åren haha. Rutiner som att ha sin favorit frukost, ha sina favorit myskläder (typ varje-dag-outfit haha), våra underbara nattis linnen som är typ 100 år gamla vi alltid sover i eller som våra söndagsmys rutiner med Paradise Hotel och caesarsallad i sängen och massa tända ljus.

Och självklart rutinen att alltid ha med varandra <3

TILL NÅGOT ANNAT.

Som jag sa i går filmade jag lite en dag i förra veckan. Så här kan ni följa med mig runt en dag här i Miami.

Mina träningsrutiner längs strandpromenaden, manikyr hos nagelsalongen och en utekväll som startade med god middag på Byblos och sedan massa bubbel på klubben STORY.  😀

Älskar film och det var kul att filma så kommer komma mer videos! Måst sluta skaka med handen eller vad det är jag gör bara haha så det inte bli så skakigt.

Puss på er, hörs senare nu ska jag äta min frukost.

Love, C

 

 

 

Vilken helg..

Heeeey på er, måndag och ny vecka!

Haha jag bara skrattar när jag tänker på denna helgen… Det är måndag här nu och jag vaknade upp med ett leende och känsla ”thank god its Monday”ungefär haha. Behöver vacation, real vacation after this weekend, galenskap!!

När man bockar av ställe efter ställe så klubb-listan blir längre än jag vet inte vaaaad flera kvällar i rad.. Så kan jag beskriva denna helgen haha. Hjälp! Miami är galet för oss. Men sååå kul det varit denna helgen.

Ätit alldeles för goda middagar ute, druckit bubbel på rooftops, röjt i sofforna på WALL med Julia och dundrat in som en armé med stort gäng och tagit över klubbarna haha.

Men idag är det måndag och jag bara städat hela lägenheten, gjort andra tråkiga måndagssysslor och redigerat en video som jag filmade i veckan som jag lägger upp imorgon. Kul kul 😀

Nu ska jag se klart paradise hotel med Jullis här brevid mig, ta en till riskaka med karamell smak (lets talk about thaaat taste mmmmh) och sedan sova.

Hörs imorgon med video och bilder från helgen.

Love, C


Träningspass längs South Beach

Godkväll Florida och Godmorgon Sweden babes.

Hur mår ni? Börjar kaoset lägga sig i Sverige efter Trump fjaskot?

Här i Florida och Miami har jag inte märkt av valet någonting idag faktiskt. Igår där i mot när jag var nere vid stranden och tränade så höll alla beach hotel/restauranger på att fixa inför kvällens valvaka. Det var stora scener som monterades upp, runda stora bord överallt med röda och blå dukar och pyntade med små amerikanskflaggor som bordsdekorationer. Självklart stora amerikanska flaggor överallt, blå och röda blomsteruppsättningar och rejäla barbecue buffer dukades upp. Rejäl valvaka fest.

Men nog om valet nu, ni som läst mitt tidigare inlägg om valet och Trump vet min åsikt tydligt haha.

Igår som sagt så promenerade jag ner till strandpromenaden efter frukost för att träna. ÄLSKAR att vara där nere verkligen, hade en så härlig dag. Filmade även lite så kommer komma upp en video från dagen igår.

Alltså förresten, kan vi bara PRATA om hur fantastiskt det är att Miami är så litet så man typ kan gå överallt. Nu pratar jag om Miami Beach då, som är ön utanför Miami Downtown. Men det är Miami beach som för många är Miami, här man ska hänga så att säga..;) haha.

I alla fall, det är så skönt. Jag kan ju såklart inte låta bli att jämför Miami och LA när jag bor här nu. Eftersom LA alltid varit mitt paradis på jorden och enda stället i USA jag bott i. Dessutom frågar alla jag träffar här den frågan hela tiden så jag kan inte låta bli att tänka på likheterna och olikheterna med städerna. Men får nog skriva ett inlägg om de längre fram när jag upptäckt mer av Miami, men det jag kan säga är att jag ÄLSKAR att det är så korta avstånd till allting. 5-10 min i Uber eller promenad avstånd. JÄMFÖR DET MED LA TRAFIKEN OCH GALENSKAPSLÅNGA AVSTÅNDEN DÄR!!

Ne, nu ska jag ta en kopp kaffe… Eller en power nap… Haha ständiga två valen jag står mellan när jag är trött. Tror det blir kaffe… Eller nej, en nap hade varit sköööönt ju.. okej kompromiss, nap 20 min sen kaffe. Perfekt!

Sedan blir det dusch, fixning och på med make up fejan sedan iväg till WALL. Let’s dance girls!

Love, C

När jag tränat klart längs strandpromenaden (vilket visade sig bli nästan 3 h haha, då njuter man av omgivningen när man glömmer av tiden i träningspasset) I alla fall, när jag tränat klart så gick jag ner och satte mig här på stranden precis vid vattnet och andades ut. Vilken vardagslyx, jag älskar verkligen livet här!

Valvaka här ifrån Florida… Trump, har han spelat en roll hela valrörelsen för att vinna röster?

Jag följde valvakan tills att dom sa ”Trump har 99% chans att vinna”. Då gick jag och la mig…

Hur är det möjligt att en man som TRUMP kan bli vald att ta över rollen som president för världens mäktigaste land. Ta över rollen efter Obama.

Men det är inte chockande att Trump vann på ett sätt. Jag menar, kolla bara i Sverige hur vi först skrattade åt SD och sedan när rösterna räknades var det inte så kul längre när man insåg att det var på allvar och svenskarna verkligen röstade på dom… Samma i Storbritannien med Brexit omröstningen. Det är på något sätt som att hela världens befolkning gör uppror och vill ha FÖRÄNDRING. Dom testar hellre något nytt lite osäkert kort än att ta någon som säger samma ”lögner” som alla tidigare ledare. Men det skrämmer mig verkligen.

Det är inte bara amerikanerna som är galna, det är svenskar och det är världen över. Det känns på något sätt som en sorts revolution… Folk vill ha förändring.

Men TRUMP…. Trump?!

Han sätter ett ansikte på uttrycket MANSGRIS. Han förnedrar en stor del av världens befolkning. Vill säga både alla kvinnor, latino människor, muslimska människor och allmänt invandrare till USA. Han är vidrig i sin syn på kvinnor och hur han pratar om kvinnor. Han är ett skämt i sina tal och debatter. Han är en grym talare, men han är ett skämt. Han är den mest opålitliga, oseriösa och fåniga politikern jag sett. Om han ens kan kallas politiker? Eller alla kan väll kanske bli politiker, precis som alla nu kan bli artister. Allt handlar kanske om utstrålning, självförtroende och bra/mycket PR.

Han ger ett intryck av att allt de här är på lek och ett spel. Bara en punkt på hans bucket list att kunna bocka av och BEVISA för världen att han till och med kunde bli the president of America. Top of the top! Som att den här valrörelsen är en av alla hans business han ska få igenom och vinna. Han är ju en jäkla tävlingsmänniska. Men det här är lite större än en av dina vanliga business Trump… Du ska kunna vara med och styra USA och ha stor makt över hela världen… Självklar finns de såååå många män och kvinnor i hans närhet som måste vara med på besluten och man vet ju hur politik är. Det tar en jäkla tid att få beslut att gå igenom. Så kanske att man inte kommer märka någon större skillnad. Men grejen tycker jag är att han som person och åsikter blev VALD av amerikanerna…

Men han är inte dum i huvudet. Men det är inga stora mäktiga män/kvinnor. Hitler var inte heller dum i huvudet.

Trump hade aldrig lyckats bli så framgångsrik som han är (och det ÄR han, applåder för det verkligen!). Och han hade heller inte kunnat ta sig fram i valrörelsen såpass smidigt med alla motgångar och skandaler utan att vara jäkligt smart och jobba med rätt människor. Och, han hade framförallt inte kunnat bli USA nya president om han inte var oerhört smart.. Men kommer han kunna vara högste man och vara med och styra hela USA?

Ibland tror jag till 100% att Trumps alltityd och konstiga uttalande som går långt utanför mänskliga rättigheters ramar, är ett stort skådespeleri. Han VET att amerikanerna vill ha förändring. Något nytt och någon ledare som känns mänsklig och mindre politisk korrekt. Många här i USA vill ha tillbaka ”det gamla Amerika” precis det som SD hemma i Sverige pratar om. Han vet även hur viktigt det är med PR, uppmärksamhet och att skapa rubriker. Han har ju till och med själv varit med i en reality show. Han är en clown och showman som vet hur viktigt PR är. All publicitet är bra publicit… Trump vet allt det, och har spelat sina kort så rätt så att han nu vann amerikanska president valet..

Det ska bli väldigt spännande att se hur det här blir… Jag litar inte på honom överhuvudtaget och tycker han är en äcklig mansgris med dåligt omdöme. MEN, jag hoppas att han överdrivit sin personlighet och haft en roll i hopp om att vinna röster på det. Så att han nu lugnar ner sig och blir en seriösare politiker på riktigt. Han är trots allt USAs president nu, det är inget man skämtar bort..

Galna grannar, polis besök och en chokladkaka som löser allt…

Godmorgon på er.

Just nu sitter jag här och njuter av min frukost.Vaknade upp idag utvilad efter några intensiva dagar… Så denna morgonen har jag bara suttit här i min myströja, mitt kaffe och bananpankaka och typ bara andats haha.

Sista dagarna har varit lite kaos.

Jag har blivit väckt av hysteriska whatsapp meddelande, stressade samtal efter 3 h sömn, stressat iväg för att kolla in lägenheter jag inte vill bo i, har varit kokande arg och nervös att behöva flytta till downtown miami vilket jag INTE ville och det har bara varit stress stress stress. PÅ GRUND AV att våra grannar klagat på att vi är högljudda… Ringt POLISEN och hotats av hyresvärden att vi ska bli utslängda… Fått varningar och brev… Och vi har inte fattat någonting för vi har verkligen inte varit högljudda…Jag har sett ut som ett frågetecken hela helgen haha.

Men igår så kände vi meeen JA JA DÅ DÅÅ vi går väll ner och pratar med grannarna trots att vi inte varit högljudda eller gjort något… Så min killkompis kom hit med chokladtårta han köpte med sig på vägen så gick vi alla ner till grannen som ett gäng snälla barn med svansen mellan benen och med tårtan i högsta högg och skulle prata…

Och vänner gissa vad…

Då visar sig allt vara ett stort missförstånd och det är tjejerna i lägenheten BREVID oss som är problemet…. Så vi hade fått polisen på oss och all skit men det var tjejerna brevid som varit katastrof högljudda. And I can imagine that för det har både luktat weed och mycket skålande från den lägenheten haha..

Men grannarna tog i alla fall chokladtårta snabbt som bara den innan dom förklarade om missförståndet… Haha.

Men men, nu är det frid och fröjd igen i alla fall och jag har tagit igen sömnen jag missat i helgen i natt☺️

Nu ska jag ner till stranden och springa. Det är sol och så fint härligt väder idag, underbart! Hörs senare idag. PuuuussssLove, C

iHeart Radio Event

Men hallå hallå hallå! Som jag nämnde igår så har jag ju glömt berätta om de super event jag var på för några dagar sedan.

Blev inbjuden till ett event för iHeart Radio som skulle hållas utanför Miami i Fort Lauderdale. Det är USA’s största radio kanal, så det kändes absolut som de kunde bli ett bra event! Och det var det, det var så bra uppstyrt och super fin lokal precis vid vattnet. Vi drack lite bubbel, åt lite gott från kockarna som stod och lagade mat inför gästerna och minglade runt.

KÄR VÄNNER, där och då insåg jag vad jag glömt av (och saknat!!) och det är äkta amerikaner. Jises, alltså så underbara, så MYCKET, så rakt på sak, så självsäkra, högljudda och INTE ”too cool for school” som jag och Julia ofta beskriver folk som är lite för ”coola” för att vara glad och exalterande haha. Dessutom var det såklart mycket TV/radio folk där som filmade och spelade in för sina sociala medier. Så där underbara amerikanska tv/radio röster haha!!! Ni vet som han hysteriska programledaren i Grease-filmen på skolbalen. Vet ni vem jag menar? Han som pratar så fort så man knappt hänger med och med en sådan där riktig amerikansk TV/radie röst. Haha exakt så pratade dom när dom spela in.

Så vi hade i alla fall en fantastisk eftermiddag/kväll där och framåt 9 tiden åkte vi tillbaka till Miami. Med en förfrågan om att medverka i en stor spansktalande radioshow (haha för min spanska är ju så bra…) och äran att få en rundvandring på iHeart Radio huset. Super kul!!! Kanske man springer på amerikanska IDOL programledaren och radio profilen Ryan Seacrest. 

IMG_2906[1]

Hur mycket älskar vi inte photo booths? Jääätte mycket haha.

                                            Love, C

It’s all about the outfit

Okej trots att jag var lite halvtaggad på Halloween i år så blev jag jätte nöjd med min outfit tillslut och kände mig så fin hela kvällen as an angel ☺️

Jag älskar verkligen Halloween, det är så kul att stå på klubben och spana in alla cool, snygga, sexiga, läskiga outfits och se att folk verkligen lagt ner både tid, pengar och tanke på sina outfits.

Vi var på Wall och Mynt i måndags och jag dansa runt i min tyllkjol och slog väll säkert en och annan i ansiktet med mina vingar.. Haha!

Sähär såg jag ut i min angel outfit i måndags. Filmerna är ifrån kvällens snapchats (snap: missfogestedt)


 

My Halloweeeen squad

Love, C

Coffee before running

Ciaooo bellas! Just nu sitter jag på Starbucks nedanför våran lägenhet med Julia. Jag bloggar lite om Halloween och ett roligt event jag varit på men glömt berätta om. Kommer upp imorgon!

Skriver även lite med mamma och pappa (saknar er alltid!) och dricker almond milk latte, ny favorit btw. Väldigt gott!

Idag är en sådan där dag jag är så himla hungrig hela tiden och skulle kunna tugga på något KONSTANT… Jobbigt haha. Ibland önskade jag att man kunde ta en tablett så höll man sig mätt och fick i sig dagens behov. Inte för att bli smal eller något sådant, utan bara för att det ÄR SÅ TRÅKIGT ATT LAGA MAT!!

Men nu ska jag drick klart och njuta av att jag sitter på en uteservering mitt i Miami. Att vädret är underbart idag, solen håller på att gå ner, kaffet är magiskt gott och sällskapet ännu bättre såklart. Att det inte finns några större problem för tillfället och att personalkillarna inne på Starbucks flörtade så mycket så vi blev alldeles fnissiga (haha). Ja ni hör ju att mitt humör är bättre idag i alla fall, pms är borta!!

Efter detta ska jag ut och springa längs Miami beach strandpromenad, hur underbart låter det inte?! Blir pirrig av bara tanken haha, även om jag gjorde de senast igår. Och vet att det är FETT jobbigt och att jag kommer vilja dö i slutet av rundan och inte alls njuter av utsikten… Haha! Men men, det låter underbart i alla fall så jag liksom lurar iväg mig själv ut på löpning 😉


Love, C

Club Med bilder och filmer

Tänkte visa lite från paradiset Club Med vi var på härom veckan 2 h norr om Miami. Vi åkte dit med ett gäng modeller här ifrån Miami för att fota och sedan hade vi massa tid över att njuta av alla restauranger, pooler, aktiviteter och området. Det var SÅ STORT område. Såg nog inte ens hälften. Det kändes som en stor by nästan haha.

Filmade lite under dagarna också så ni får en liten bild av våra dagar där var, allt blir ju roligare att se i rörlig bild. Kolla in bilder och video längre ner i inlägget 😀

Ha en fin dag babes. PUSS!

Love, C 

20161018_215050327_iOS20161018_212902247_iOS 20161018_213026758_iOS20161019_001245000_iOS
20161019_001329000_iOS20161018_202116000_iOS 20161024_034619000_iOS

 

Love, C

IT’S HALLOWEEN BABES! Trick or treat? Sexy or scary?

Hejhej finisar,

Sitter just nu i min säng, med en grön smoothie i handen, lyssnar på Disney musik och försöker bestämt intala mig att de ska bota min fruktansvärda PMS idag… I HOPE IT’LL WORKS!

Liksom vi snackar om livet i en irrittionsbubbla idag… Rökmolnen från mina öron förut när jag insåg att bananerna var slut till min smoothie till exempel… Typ den nivån ja!

Men förutom detta lilla humör idag så är det ju trots allt Halloween idag och som alla vet så exploderar ju USA denna dagen på året. Vilket vanligtvis jag tycker ÄR SÅ KUL! Men idag (kan kanske bero på mitt humör haha…) så är jag allt annat än taggad. Men jag ska tagga till och ta mig till Halloween butikerna o fixa lite små grejer till min outfit.

Har ni firat halloween i år?

Mitt livs bästa Halloween vecka var i LA 2012. Egentligen är det bara de året jag verkligen firat Halloween ordentligt som vuxen. Men GUD vad rolig vecka det var. En hel vecka med events och fester som sedan som grädden på moset avslutades på lördagen med årliga stora halloween festen på Playboy mansion. Som då dom åren var the place to be på Halloween.

IMG_2812[1]

Playboy Mansion

IMG_2814[1]

Roosevelt hotel

75960_10151156111437966_2017169539_n

Här ska de arresteras folk på LAs gator.. Haha!

IMG_2816[1] IMG_2817[1] 556760_10151156112387966_1584174284_n

Hahaha vad små vi ser ut jag och Julia. Herregud vad tiden går fort, 4 år sedan… 

Älskar ju kostymer och maskerader egentligen!!! Ne nu är det skärpning, upp med mungiporna Camilla och tagga till och åka till halloween butiken med Julia NU.

Ska jag köra på en favorit i repris och vara ängel..? Hmm… Älskar ju det haha kanske blir i år igen. Nästa år ska jag var mer taggad och tänka ut något super roligt att vara!

Love, C

Let’s smoothie it

Gokväll babes,

Ligger just nu i sängen och skrattar bort kvällen med Julia. Vad vi trivs i våran nya lägenhet!! Det märks på vårat nästan jobbigt klemtjäcka humör haha. Som två stycken Glader i Snövit..

Nu ska vi strax sova här i alla fall, ska bara redigera klart lite bilder och videos från Club Med resortet förra veckan. Ska visa er HUR fint det var där 😀

Idag och igår har varit sååå super sköna dagar. Fått gjort så mycket viktigt på datorn. Och dessutom städad, hängt upp den där j***vla stora högen av kläder som legat hela helgen, tvättat massor, tränat och haft spa kvällar.

Imorse vaknade jag vid 10 tiden och tog en kaffe medans jag postade en bild på instagram. Sedan hoppade jag i träningsskorna och playeade igång Julias nygjorda FANTASTISKA Miami lista på Spotify. Riktade stegen mot några öar som kallas Sunset Islands och ligger mellan miami beach och Downtown miami. Och av namnet kan jag bara tänka mig hur fin solnedgången är där. Det är precis där solen går ner över miami downtown. Åååh en romantisk kväll där snart kanske.. Med någon.. Tinder date? Hahaha

Sunset Island. Om jag ska bo med min framtida familj i Miami så ÄR DET HÄR jag ska bo. På någon av dessa två små söta pytte öarna. Alla hus ligger utmed havet runt om ön med egen brygga och oftast en stor båt utanför och sedan bara en väg som går ovalt runt om ön fram till alla husen.

Efter min sköna PW kom jag hem svettig av promenaden och varm av solen. Så gjorde mig en god (mindre blogg vänlig..) smoothie haha. Fin färg.. Men den var svalkande, god och vitamin bombad i alla fall. Viktigast!

Mums!

Insåg att ni har ju precis vaknat till liv från eran skönhetssömn i Sverige nu, så GODMORGON på er finisar!

Skälv checkar jag ut för idag nu och säger godnatt. Hörs om ett par timmar. Imorgon har vi ett event inbokat utanför Miami på eftermiddagen i 4 h. Sedan på kvällen möta upp tjejerna för en en onsdag på LIV i vanlig ordning.

Love, C

The weekend

Denna helgen har varit super duper mega kul verkligen. (Haha började tänkte på låten ”super duper killen number one, när ja skrev så haha..???? Nostalgi!) Men nu är det måndag och rutiner. Ska strax göra lite lunch sedan promenera ner till stranden och spring längs Miami Beach’s fantastiska strandpromenad. 

Meeen i alla fall, en super helg som sagt! Ni vet känslan när man börjar komma in i staden,  lära känna folk, hitta sina fav spots, cioa ciao kind puss hit o dit bland ägare o vakter på favorit klubbarna och liksom börja känna miami gunget på riktigt haha.

I Torsdagkvälls kväll dansade jag omkring i den här fina jumpsuiten på Wall till alla bästa hiphop RnB låtarna. Nykter kväll men ap ap appp inte tråkig för de!Fredagkvällen startades på 1 hotel rooftop bar. Btw så älskar jag mitt nya fisknäts linne(haha), kvällens skämt var vilken fin firre som skulle få fastan i de nätet för kvällen… haha! Men kan vi också prata om DEN HÄR utsikten på 1 hotel, helt fantastisk. Den måste ni få se!! Men det är så mörkt där uppe men ska försöka filma en vlogg där ifrån. Men i alla fall, några glas champagne senare så hoppade vi alla in i uber och tog oss till Story som gällde för kvällen. OCH dra mig BAKLÄNGES vilken musik det bjöds på. Inget ont om älskade hiphop men vad jag saknat riktigt house. Dansa loss like there is no tomorrow på VIPn.

Det blev Lördag kväll och vi tog oss till en rooftop bar (ni vet hur mycket jag älskar rooftops) för ett glas champagne och mys med lite tjejer. Träffade på några svenskar också, kul! Första svenskarna sedan vi kom till Miami faktiskt. Vilken skillnad mot LA… Där har det ju för fasen blivit som en utvandring från Sverige till LA. SÅ mycket svenskar där nu. Det var bättre förr serru.. Säger tant Camilla haha, 2012 var de andra bullar i den staden ????Love, 

Ny vecka, ny äventyr!

Även om jag vaknar upp i samma stad och i min vardag så är känslan alltid precis så utanför Sverige. Ny vecka, nya äventyr.

Det kan hända vad som när som. Träffar spännande personligheter överallt, imån kanske jag hamnar på en galen båtfest eller vaknar upp på ett resort någonstans som förra veckan. Älskar den här känslan! Det är den jag vill ha i mitt liv, och velat ha sista åren och HAFT sista åren. Blessed för alla dessa år utomlands. Vet inte hur jag (om jag..) kommer kunna bosätta mig i Sverige på heltid… Då får de ske något drastiskt haha. Som att ja blir super duper kär eller karriär byte. Bara jag är lycklig och nöjd med livet så är jag nöjd! Just nu är jag väldigt nöjd.

En sak som fick mig att tänka till igår var när en okänd kille frågade vart jag bor… Ja alltså just nu bor jag ju i Miami svarade jag.. Men bor BOR? Är det i Åsa hemma i Sverige jag BOR? De känns inte som att ja bor där… Är ju bara där korta perioder.. Vart fan bor jag någonstans insåg jag då? Skrämmande tanken, låter ju så flygigt och ostabilt… Men ändå så fantastiskt fri tanke. Fick bara en känsla i kroppen som om jag sprang med armarna ut i luften och flög fram över en äng haha. Så fri kände jag mig. Det är andra saker än en fast adress som får mig att känna mig trygg och stabil. Har alltid velat ha världen som mitt hem. Så svarade att just NU bor jag i Miami i alla fall;)

MEN vad jag försöker säga är att jag mår så vansinnigt himla bra just nu. Minns knappt inte när det var så här avslappnat, utan några problem och så här harmoniskt i min kropp. Allt har bara flutit på och gått som på jäkla räls första veckorna här i Miami. MEN jag vågar knappt säga de för som sagt det brukar inte vara såhär smidigt och enkelt när Cami är ute på fri fot.. Men jag njuter så länge de vara haha. 

Just nu sitter jag i sängen och bloggar och julia mitt i mot mig. Hela lägenheten dunkar till Jonas Gardells låt ”mitt enda liv” på repeat. Vi älskar den! 

Love, C

Happiness in a pool

Godmorgon Club Med Florida

Godmorgon sweethearts, 
Sitter just nu och kollar ut över havet med uppäten frukost tallrik framför mig och kaffe kopp två på börjad. Utsikten från frukosten här är såååå otroligt fin. Havet nedanför, hundratals palmer över allt, surfing brädor uppställda och en liten strand nedanför. Vill inte lämna de här stället haha!


Igår hade ja en shoot för resortet på dagen och sedan hängde vi bara vid poolen alla modeller och njöt av mango smoothies hela eftermiddagen. 

OCH OCH OCH vi paddlade!!! Ja vi alltså paddlade stående PÅ EN SURFINGBRÄDA inte i en kanot som en normal människa gör..haha! Det kallas paddle board, och jag har sett de förr och tyckt de ser SÅ enkelt ut. Glöm det!! Jag kämpade för mitt liv med balansen i början. Men när den äntligen satt sig och jag kände ”yeaaay de här går ju braaaa” då säger instruktör jäkln att nu knyter vi ihop bräderna och gör YOGA…

PÅ BRÄDAN… UTE I VATTNET…

Men skam den som ger sig. Så nu har man provat yoga på en surfingbräda ute i vattnet också haha. Men när killen börjar ställa sig på huvud och hålla på då kände jag att neeej vill jag överleva bör jag nog sluta nu. Där gick min gräns haha!

Redo för en paddeltur!

Let’s paddle girls!Idag åker vi tillbaka hem till Miami. Men jag tror vi är här till lunch så vi har några timmar till att njuta av detta underbara ställe. När jag druckit upp kaffet och jobbat lite ska vi gå en sväng till poolen. En sista mango smoothie kanske och sola under palmerna.

Igår när vi lekte vi runt bland palmerna och den kritvita sanden vid poolen.


Love, C

MIAMI BEACH

Guess what? IM IN MIAMI!!

Jag och Julia landade på amerikans mark för 4 dagar sedan. FANTASTISKT att vara tillbaka i USA. Det är verkligen en speciell känsla i där här stora landet!
Hade ganska exakt en månad hemma i Sverige efter sommarmånaderna i Milano, St tropez och Ibiza och jag njöt verkligen fullt ut av dom veckorna. Det är så mysigt att vara hemma i Göteborg och bara umgås med dom bästa och mysa.

Men nu är så exalterad över att vara i Miami. Har aldrig varit här, konstigt nog efter alla månader i LA. Men första dagarna här har verkligen varit KANON. Haft galna kvällar ute på Wall och LIV och dagtid har vi upptäckt området, promenerad längs south beach meeega långa strandpromenad och bara packat upp och kommit i ordning. Än så länge kan jag säga att Miami är helt fantastiskt.

I lördags hade vi nog den bästa kvällen hittills. Ramlade in vid 9 tiden på morgonen haha. Vi hamnade på Wall, Mynt och slutligen Space. Space finns på Ibiza också så kändes som att vara tillbaka där. Det galna stället stänger typ aldrig, en kompis här berättade att han varit på space till 1-2pm några gånger haha. Galet!! Förstår att folk tror att vi är välfyllda med droger kvällar som slutar på morgonkvisten, men tro det eller vi har aldrig testat NÅGRA droger. Vi har helt enkelt bara väldigt mycket energi haha. Borde kanske utredas för någon sorts bokstavskombination…

NU mina vänner i skrivandes stund sitter jag i en bil på väg till ett stort resort 2 h utanför Miami. Lite vacay from the vacay så att säga ???? haha! Nej men imån ska vi en photoshoot för resortet, vi är några modeller som åker. Så lite jobb mixat med några dagar resort semester ☺️

Blev bokat i sista stund, like always, så blev att stresspackade weekend väskan i morse medans vi slängde i oss lite snabbnudlar och sedan iväg.

Så babes, vi hörs från resortet helt enkelt. Vi blir där till onsdag ????

Love, C

14741586_10153965024782966_35076899_n

I lördagskväll på 1 Hotel här i South Beach.

 

Lyckotopparna

Heeeej babes!

St tropez tar hand om oss så bra så vi glömmer tid och rum och sociala medier. Kan beror på också att vårat nya internet i lägenheten krånglar från dag till dag och att vi bara har en mobil tillsammans jag och Julia haha. Men min lilla nya baby är påväg från Sverige till mig nu, så skönt! 

Men jag har de så bra här nere. Det händer så mycket hela tiden att lyckotopparna bara höjs från dag till dag. Det är båfester på stora yachter, beachclubs, fina middagar och dans på klubben VIProom nere i hamnen. Vi har träffat så fina människor och vänner. Dagtid solar vi på våran fantastiskt perfekta balkong med noll insyn och sol hela dagen så man kan i princip sola naken haha. I alla fall topless..????

Det hänger ju en del svenskar här runt om på rivieran också, och det är såå kul att träffa svenskar ute, man blir ju alltid bff med alla svenskar man träffar när man är utomlands haha. Dessutom har vi träffat en del vänner här vi känner från London, LA och Sverige varje kväll nästan, DET är kul!!????????

Ska visa er hur vi bor och allt när min mobil kommer. Vi bor i en lägenhet precis vid hamn och stranden. SÅÅ mysigt lägenhetskomplex som ligger i olika etager med massa färgstarka blommor och palmer överallt. JAG ÄLSKAR MEDELHAVET PÅ SOMMAREN! Har alltid gjort och kommer alltid göra, kan man så ska man fasen i mig spendera tid här på sommaren. USA och allt annat går inte att konkurrera med Medelhavet sommartid!

Dock dock dock har vi blivit lite sjuka sista dagarna… Så vi har fått vila upp oss och ta det lungt. Igår kom det en nageltjej hem till oss och fixat manikyr och pedikyr. Sådan jäkla lyx haha, hembesök!!

Ne nu ska jag sätta mig på balkongen i solnedgången och ta en kaffe och njuta! OCH se till att bli helt frisk. Tänker alltid på pappa när jag gör det, vi har alltid våra stunder på balkongen på eftermiddagarna när vi är  utomlands med varsin kopp kaffe. Mysiga stunder!!

Love, C

Lugano >> Milano >> St Tropez

Bonjour, VI ÄR I ST TROPEZ!! 

Jag lever, även om jag varit bortkopplad haha! Men vårat internet har INTE levt… Har inte haft internet på en vecka, förstå paniken haha! Bara kunnat lägga upp några bilder på IG. Bortkopplad från världen total!

MEN ja, vi är alltså i St tropez nuuuu! Ibland älskar man sitt liv mer. Som just nu!  För en veckasedan lämna vi Italien för Frankrike. Jag och min älskling på rejäla utflyker i Europa haha vilka äventyr vi är med om!

Startade i lugna Lugano där vi relaxede rejält och bara myste, tog oss till Milano efter 1 vecka och hittade vårat party meeka och dansade bort all lyxig choklad vi åt i Schweiz, lärde känna så mycket människor ute, skaffade nya vänner, blev kär i en italienare haha, Julia datade en polis som inte kunde ett ord engelska!!! (och den lille konstapeln själv gjorde allt olaglig i trafiken som är möjligt att göra på en kort biltur hahah) och sen vips så hamna vi i Nice och nu bor vi i en egen lägenhet i St tropez precis vid hamnen, lärt känna fantastiska tjejer vi hänger med en del och är så lyckliga!!!

Vi har varit här i St tropez i exakt en vecka nu och jag ÄLSKAR DET! Stormtrivs verkligen.  Måste skriva de igen, ÄLDKAR DET haha!! Så vackra kläder på alla, fullt av vippiga vita klänningar, stora solhattar överallt, killar med stil och avslappnad semesterfeeling överallt. 

Igår när vi satt på en super fin uteservering och åt middag så brast vi ut i gapskratt. För de kändes som vi var som tagna ur en film, eller som statister mitt i en filminspelning för allt var så ”St tropezigt” runt omkring oss. Vi satt där vid vårat lilla bord för 2 och skålade i våra rosa och vita super vippiga fina klänningar, de gick förbi två stiliga killar i hatt med varsin stor cigarr i mungipan, alla tjejer runt om oss lös i sina ljusa vida vackra klänningar,  den mysiga lite lummiga uteserveringen var relaxed och lagom fylld med folk, musikuppträdande och atmosfären var lyxig men avslappnad.Allt var som tagna ur en St tropez scen i en film. Hahaha så komiskt! 

Efter middagen hängde vi på VIProom som har blivit som vårat andra hem den här veckan haha. Igår hängde hela Leonardo Dicaprios crew på klubben, det var kul! Vi hade en galet rolig kväll!! 

Hörs mer senare! PUSS

Love, C

Från Bagatelle beachparty!! Dagsfester på stranden där lunch övergår till fest och dans på borden är bland de roligaste festerna som finns!!

Hairtastic

Kommer ni ihåg att jag var uppe i Stockholm innan jag åkte till Lugano/Milano? När jag ändå var där uppe så fixade jag mitt hår på Hairtastic som fixar mina extensions. 

Jag är som ni vet sjukt noga med kvalitén på mitt löshår och deras hår är självklart äkta hår och riktigt grym kvalité. Dom har sin salong på Karlplan vid Östermalm, men ibland om jag behöver lite nytt och inte ska upp till Stockholm så beställer jag från deras hemsida  www.hairtastic.se

Jag röstar för att ha deras  nailhair supreme hår som sitter i jämt. Men om man vill testa att ha löshår för att se om man trivs med det så kan man börja med att testa clips. Det säljer dom också och det sätter man i själv, och tar i och ut per dag. Så om man inte vill ha löshår varje dag så kan man testa det vid speciella tillfällen. 

Följ dom på @hairtasticab på instagram eller kolla in deras hemsida på (länk:)www.hairtastic.se

hairtastic

Tackar Haritastic för detta svall, utan extensions är inte mitt hår mycket att hurra för alltså haha…

A city with benefits…

Alltså can we talk about hur mycket jag älskar Milano haha?! Eller okej, kan det kanske bero på att hela staden är full av snygga modellkillar… Så man går liksom runt och tappar typ hakan X antal gånger per dag. Haha!!

Okej lite skämt, staden är underbar också, men a city with benefits… Kan man säga haha!

Idag ska vi ut på en liten turist tour här. Känns som vi bott här i flera veckor, vi har hunnit lära känna så mycket folk. Älskar de! Men vi har absolut inte sätt hela staden. Men kommer DEFNITIVT åka tillbaka hit snart igen. 

Love, C

lite lunch på balkongen nu sedan ut och upptäcka Milano city!

Milano night

HEJ! Nu är jag strax färdig sminkad och redo för Milano by night. Vi ska ut med några stycken ikväll till Old Fashion, hört mycket om den klubben så de ska bli super kul! Dom skulle skicka en chaufför för att hämtar upp mig och Julia vid 12, vilket är om ca 1 h så jag ligger i fas med tidsschemat för en gång skull haha. 

Hoppas på att vi får behålla mobiler och väskor denna här kvällen. Inga fler stölder eller rån tack haha.

Nu ska ja välja outfit och locka till håret!

Önska oss en rolig kväll nu! 😀

Love, C 

We’re in MILANO

Heeej babes! 

Hur mår ni? Jag sitter på balkongen mitt i Milano och njuter av storstadspuls och ljud haha. Vilken kontrast mot lugnet i Lugano!! 

Jag har haft så fruktansvärt dåligt internet så har inte kunnat blogga. Men i förrgår kväll tog vi i alla fall tåget till Milano som gick på bara 1 h från Lugano. Väl framme så checkad vi in på hotellet, drog fram smink/hår prylarna och fixade oss snabbt för att dra ut i Milano. Vi gick till klubben Cavalli och hade en SÅ rolig kväll uppe på VIP avdelningen. Alltså, åh de va så kul med en riktig klubb med dunkande bra housemusik. Fanns inte mycket av det i lugna Lugano om jag säger så 😉 

DESSUTOM blev vi bestulna igår!!! Vi stod på en öppen gata och Julia kollade på kartan i sin mobil. Då kommer en kille springandes och bara rycker telefonen och springer!!! Jag har aldrig sätt någon springa så snabbt. Det var så obehagligt! Kändes verkligen kränkande och vi blev väldigt chockade. Att man inte ens ska kunna ha uppe sin telefon och kolla på den… Idioter!!

Och det var på den telefonen nästan alla bilder till våra sociala medier fanns så alla dom är borta 🙁 Så ni får nöja er med de lilla jag har kvar i bildväg.

Det här var våran sista eftermiddag i Lugano. Satte oss på torget nere vid vattnet och skålade in sista timmarna i denna harmoniska stad med varsitt glas rose.

Sedan gick vi hem och packade ihop våra väskor, bytte om och tog en taxi till Milano tåget.


Love, C

Day by the lake


Jag trodde inte det skulle vara såhär varmt och soligt här! VILKET VÄDER vi har. Såå skönt!

Idag har vi legat vid sjön hela dagen och solat o badat. Jag som allt älskat havet måste erkänna att det är grymt mysigt med sjö också faktiskt. Men hav känns ändå mer frihet på något sätt. Kommer aldrig svika min hav-kärlek 😉

Vi kom hem nu precis och insåg att vi inte hade någon mat hemma alls… Kylskåpet ekade tomt! Så nu får vi ta våra sista energier och promenera upp till affären. DET ÄR SÅ BACKIGT HÄR!! Allt ligger ju i berget så man tränar fasen i mig lår och benen genom att bara gå till affären haha.

Ha en underbar kväll nu. Det ska jag ha med middag och solnedgång över bergen från balkongen. Hur myyysigt!

Love, C