Adoptera ? Jag hitta denhär katten på gatan dag, hon är hur gossig och god som helst. Hon gick efter oss och ville typ inte att vi skulle gå, hon ville med hem. 

Tror hon nyss fått små katt ungar också. Hon hade stora pattar och lite mage där… Kanske blir fel att ta henne hem nu tror jag. Men hoppad kag ser henne igen. 

  Skulle så gärna tagit henne hem… eller till veterinären först och fått kollat upp hennes öga och resten av henne så att se hon är ok först såklart) men hon verkar vara i form och bortsett från att hon bara har ett öga och ett öra typ… Så fin katt har jag har typ aldrig sett förut. Vill inte tänka på vad hon har varit med om, men om jag ser henne igen så tar jag henne till veterinären och ser till att hon får komma hem… 

Lucia Dermatology & estethic centre Jag drog med mamma till Nina’s tjejkompis’ Klinik som heter Lucia clinic.  Vi känner oss som prinsessor. Dom har gett oss två olika facilas, då vi har olika hud typer, jag kan dock inte snacka för min mamma, men jag är jättenöjd :) verkligenNu ska vi en snabbis till Madinat jumeira och hitta Dubai presenter till familjen hemma i Norge! 

L’oreal & Amro Salon

men Heej !! Titta Här vilken rolig bild som har kommit upp i Dubai nu! Haha! Jag kommer i håg då vi plåtade och körde hela dagen för att få håret att stå sådär! Tror visst jag hade fler flaskar med spray i håret och mitt smink var jätte extremt, men så trevligt var det. 

Hela reklam kampanjen är gjort för L’oreal och Amro hair Salons och är plåtade i Lighthouse studios i Dubai. Was a good Day

Hatar att vänta

Är på Only One Beauty Lounge med min mamma och attans vad jag kan irritera mig grön på att dom fan aldrig kan hålla tider. Vi kommer hit 17;50 och våran tid är kl 18. Nu är klockan 18:30 och were still waiting. Eller jag är still waiting… Sånt irriterande jävla skit!

Man är trött och sliten och villa bara chilla och ta en massage och koppla bort och omgås lite girl time med min mamma och deras kommentarer och ursäkter ”One moment , just wait 2 minutes” utvecklats till en halvtimme i ett fruset AC rum så man håller på att frysa i hjäl samtidigt. 

Nu har jag skickat min mamma inn til ett rum vart hon får massage i en timme för 20 minuter sen och nu pallar jag inte ta min massage! Dom kan ta sin massage och stoppa upp i röven på sig själv.  Men samtidigt , är ju inte deras fel enbart.:: eller? Nejdå. Nu går jag och tvättar håret i stället medans jag väntar på att mamma ska bli klar…. Im not hating, men hela poänget när man bookar tillsammans är att man skulle ha en trevlig ”mamma och dotter” experience på ett beauty spa här och koppla bort och ha en skön avslutning på en skön dag,.. VISST!! Samtidigt som dom inte ens har respekt för tider här til lands, no joke!  haha. Man kanske ska börja bli lika sloppy och bara skita i tider och komma när det passar mig nästa gång. Wont be a next time. 

Meat Company

vi gick till Madinat Jumeirah och käkade en trevlig biff på Meat company i kväll! Så gott var det och tror att mamma och pappa är jättenöjda med med det med! Jag är i allafall jätte mett och stuffed just nu! 

Min Steak här ser väldigt svart ut men det är bara filter… Muhaha