Throwback Thursday

IMG_6494.JPG

God morgon på er!!

Härhar ni lite gamla foton för den har throwback thursday’n !!

Jag och Evander Holyfield på ett event jag gjorde i Finland gör många år sen…

IMG_6479.JPG

IMG_6483.JPG

IMG_6493.JPG

Sen jag och världsmästaren Tim Trenker med våra KTM bikes,

Jag och Anna-Litta med good Charlotte -Benji Madden

Och jag, Ashley och Nicole scherzinger.

Ha en fin dag!!

Look of the day and night

Shah är inne på en slitna jeans period just nu och har typ klippt upp alla mina jeans i olika Fasonger and stuff….

I dag hade jag på mig dom här gamla brallorna från diesel, vitt linne och flip flops, #casual Love IT !

Bytte till kvällen och det är lite kyligt här nu så bytte jeans till ett par mörkare jeans, samma topp, beiga loubs skor, drog på ett gangster hals kedja på det och min army jacka! Smashing!! Ha En trevlig onsdag!!

IMG_6564.JPG

IMG_6615.JPG

Hårfärg är ingen lek för mig

IMG_6528.JPG

I går var det dags för mig att byta ut mina extentions, jag drog till min extentions specialist här i Dubai och stod och tänkte länge på om jag skulle testa bli blond igen eller om kag skulle piffa upp färgen och bli lite mörkare. Jag hittade en jättefin färg (naturlig mörk brunt) så matchade mitt eget hår med den.

Ni som fått med er från innan vet redan mina problem med allergier när det kommer till hårfärgning, men för er som inte vet, så tänkte jag skriva kort om det. Och , för 10 år sen ca, färgade jag mitt hår svart och jag fick värsta utslaget i ansiktet och hårbotten, svullnade upp och problem med att andas etc, inte alls kul.
Jag reagerar på mörka färg ämnen i färger , ammoniak och Den där andra oxy— something something. Med andra ord ju mörkare jo värre.
Anyways . Jag fick mediciner och kortison och allt gick bra.

I går (10 years later….) fick jag värsta paniken för efter jag var klar börja det klia som fan.
Måste bara lägga in intyg här om att alla andra gångarna jag tonat och färgat och blekt mitt hår har jag varit YDERST försiktig och inte ens haft en enda klåda eller jobbiga utslag På 10 år…

Jag informerar alltid om mina allergier och speciellt att dom inte får ha färgen i hårbotten på mig för jag är hyper allergisk.

Tjejen sa att färgerna som dom använder nu värken innehöll ammoniak eller den andra grejer i i dom. Samma som alla andra säger också. Men vad hände …
Nu är jag svullen och röd, kliar och brinner. Men tur så har jag mediciner hemma in case of emergency. Så tänk på det nästa gång om du har allergi eller har haft det. Det försvinner aldrig helt och gå till en frisör du litar på.

Efter en dag…

ändå bra att hitta fram gammalt hemma, sen kom jag på att det är faktiskt sjuuuuukt länge Sen jag postade ngt alls om vad jag har på mig i dag osv… Haha, nejdå, men jag kon faktisk i håg det nu då jag fixar lite hemma och precis innan jag sticker ut igen så bjuder jag på den här ;)

IMG_6331.JPG

Gammal skinnjacka med guldnitar från zara (som alla har känns det som)
Stickad lång vit vest utan armar från primark av alla ställen (kostade bara 5£!!)
Jeans från zara (low Rise, Slim fit)
Vita sneakers från isabel marant
Väska från Gucci

Inte alls kul

Har varit helt slut för energi dom senaste dygnen, har sovit och svettats och sovit och svettats , det går upp och ner , men blir väl äntligen frisk snart.
Har märkt att jag blir sjuk Varje gång jag sätter foten utanför UAE. Men lite ironiskt är det.
Saknar alla tjejerna och Daniel och Victor extra just i dag., fruktansvärt mycket just i dag faktiskt.
Jenna är hemma och är sjuk med, så vi båda kan tycka synd om varandra i allt det här.

Har två frågor i huvet just nu…
1) Vad ska man äta sen i dag ?
2) pallar man gå till frisören…

Problem…

Har också sorterat ut min garderob… Fick tillbaka mina kläder från tvätten här om dagen och alla mina kläder var förstörda. Då menar jag, (blivit tvättat på för hög temperatur och blivit kört i torktumlan så nu ser dom kläderna ut som dom skulle passa en treåring.

Några grejer jag inte alls klarar av med just nu i dag är människor som bara sitter och surar för att man inte har energi. (I min omgivning) sen när man äntligen får energi att göra något då ska dom alltid komma med negativa ursäkter på varför man inte kan göra så eller så… Du vet, i bland kan verkligen världens minsta lilla grej irritera en så mycket.

Till och med folk bredvid mig inne på ett café kan irritera mig just i dag, ljudet från när dom tugger sin mat eller dricker sitt kaffe. Crazy. Men i all sin helhet så är allt så ironiskt. Man måste egentligen bara alla vara på the same page of the book för att allt ska känns Smooth och det går helt enkelt inte alla dagar om året;)

Smooth

Puss på er och ha en trevlig lördag !

IMG_6231.JPG

Kul att vara sjuk

IMG_6138.JPG

I dag har jag varit på Sjukhuset i röntgen och röntgat huvet (ska kolla så att alt är normalt där uppe! Nejdå…) och bröstet och fått redo på varför jag har så ont i kroppen på senaste och varför jag är så trött.
Det var ganska creepy att se mitt huvud och bröstkorg i xray på läkarens dator, kändes liksom som om jag var död och kollade på mitt skelett efter en nasty olycka på en obduktions rapport, … Weird, men … Anyhow, jag har jätte mycket inflammation i mina sinuses, (alltså området i ansiktet, pannan, under ögonen och öron) samt alla mina körtlar jag har i halsen är så svullna så det gör så ont på båda sidor och därav fått öra- inflammation (Great!!) och det igen gör att jag är trött och utmattat och hela kroppen gör så jävla ont.
Jag känner bara för att sova hela tiden och min temperatur stiger när jag sover så Värje gång jag vaknar är det en pöl med svett omkring mig… Mmmmmm…… Nästan som en hård influensa… Utan det är inte det. Hela bröstkorgen (enligt min x-ray) är full av vita tråder överallt… (Som är Slim och äckligt gägg) en massa inflammation där också, hela 50- shades av grönt och gult kommer upp när jag hostar…inte nog med sinus…

Så nu, stort grattis till mig som får gå på antibiotika och 105 olika mediciner i 2 veckor nu. Bummer! In other Words… Jag är sjuk och har ingen energi just nu för annat än kärlek.

Puss