En heldags weekend -Friday på stranden

I går blev det lungt, jag var ju så jävla taggad på att gå ut igår men , nu är jag glad jag inte gjorde det!
körde en detox hemma och sov tidligt, vaknade kl 09;30 , käkade frukost, promenerade med hunden, och hängde på till al Qasr för att sola, bada och paddelsurfa lite! Vilken dag! Min favvo strand så att säga: lungt och skönt och lite lunch på den med. Komplett

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Testade en annorlunda contouring

Oki, såg en video på youtube vart hon la orange /rött läppstift under ögonen (tunt ) och använde som contouring så jag blev nyfiken och skulle testa,

1) ta ett ljus rött eller orange läppstift och dabba på ett tunt tunt lager under ögonen (spelar ingen roll om du är vit, svart eller gul… Det funkar på alla)

2) jämn ut med en concealer som vanligt

3) fortsätt med normal rutin som vanligt … Och avslut med ett kompakt puder

Tadaaaa!

(null)

(null)

Throwback Thursday

IMG_6494.JPG

God morgon på er!!

Härhar ni lite gamla foton för den har throwback thursday’n !!

Jag och Evander Holyfield på ett event jag gjorde i Finland gör många år sen…

IMG_6479.JPG

IMG_6483.JPG

IMG_6493.JPG

Sen jag och världsmästaren Tim Trenker med våra KTM bikes,

Jag och Anna-Litta med good Charlotte -Benji Madden

Och jag, Ashley och Nicole scherzinger.

Ha en fin dag!!

Look of the day and night

Shah är inne på en slitna jeans period just nu och har typ klippt upp alla mina jeans i olika Fasonger and stuff….

I dag hade jag på mig dom här gamla brallorna från diesel, vitt linne och flip flops, #casual Love IT !

Bytte till kvällen och det är lite kyligt här nu så bytte jeans till ett par mörkare jeans, samma topp, beiga loubs skor, drog på ett gangster hals kedja på det och min army jacka! Smashing!! Ha En trevlig onsdag!!

IMG_6564.JPG

IMG_6615.JPG

Hårfärg är ingen lek för mig

IMG_6528.JPG

I går var det dags för mig att byta ut mina extentions, jag drog till min extentions specialist här i Dubai och stod och tänkte länge på om jag skulle testa bli blond igen eller om kag skulle piffa upp färgen och bli lite mörkare. Jag hittade en jättefin färg (naturlig mörk brunt) så matchade mitt eget hår med den.

Ni som fått med er från innan vet redan mina problem med allergier när det kommer till hårfärgning, men för er som inte vet, så tänkte jag skriva kort om det. Och , för 10 år sen ca, färgade jag mitt hår svart och jag fick värsta utslaget i ansiktet och hårbotten, svullnade upp och problem med att andas etc, inte alls kul.
Jag reagerar på mörka färg ämnen i färger , ammoniak och Den där andra oxy— something something. Med andra ord ju mörkare jo värre.
Anyways . Jag fick mediciner och kortison och allt gick bra.

I går (10 years later….) fick jag värsta paniken för efter jag var klar börja det klia som fan.
Måste bara lägga in intyg här om att alla andra gångarna jag tonat och färgat och blekt mitt hår har jag varit YDERST försiktig och inte ens haft en enda klåda eller jobbiga utslag På 10 år…

Jag informerar alltid om mina allergier och speciellt att dom inte får ha färgen i hårbotten på mig för jag är hyper allergisk.

Tjejen sa att färgerna som dom använder nu värken innehöll ammoniak eller den andra grejer i i dom. Samma som alla andra säger också. Men vad hände …
Nu är jag svullen och röd, kliar och brinner. Men tur så har jag mediciner hemma in case of emergency. Så tänk på det nästa gång om du har allergi eller har haft det. Det försvinner aldrig helt och gå till en frisör du litar på.