Sysslar hemifrån

 
Jag Har sån ångest över alla saker som jag inte fått i Box än men som skulle varit gjort för längesen. Så i dag tvingar jag migsjälv att ta tag i grejer och styra upp lite struktur denhär veckan för annars kommer det bli kaos. Man har ingen andra än sigsjälv i slutendan att lita på att saker blir gjorda ändå. . 

Är det inte typiskt att allt alltid kommer samlat när det gäller! Men, så värt det, jag har haft en ganska bizzi vecka med folk från Stockholm här och barbecue hemma hos Daniel och födelsedagar, och Beach party och folk på besök från Italien, allt. Känns skönt att det är ny vecka nu :) kan man kanske ta det lite lungt;) 

  

Firade Cicci 28

        

I och med att Jessica och Cicci är i Dubai och att Cicci fyller år, så gick vi ut och käkade middag på Catch i går sen drog vi vidare ut till The Act! 

Min klänning /” kjol och croptop” kommer från Lipsey.  Första gången jag gått ut med ett två-delad sätt såhär, men tror jag gillar det. Känna annorlunda.  Nu ska jag göra mig i ordning sen är mina vänner från Sicily på besök så nu ska jag i väg alldeles strax och träffa dom

Ahlan Awards

Ni måste Gå inn på 

http://www.awards.ahlanlive.com/ahlanawards 

Och rösta fram Tiny och Tomi för peoples choice Awards , best local act :)  Dethär är så kul!! Min tjejkompis Jenna har verkligen jobbat arslet av sig för att få fram domhär grabbarna, och hon tror på dom! Sånt talang har dom!! Inn och rösta nu så är ni så snälla!!! 

  

Daniels Grill

          

Vi har haft så kul i dag! Daniel är värsta chefen visade det sig! Omg!! Riktig star quality var det! Jumbo prawns marinerade i chili, olja, vitlök och citron. !!  Dog!  Sen fyller cicci år också så vi firar henne lite med i dag men den riktiga celebration kommer i morgon!! Puss