Foundation Just Nu 

 
Bobbi Brown skin Foundation stick i färgen Golden Natural. (4,75)  täcker allt men känns så smidig och lätt, samt den ät så Easy att lägga på. 

 
Och Dior’s färgade serum Foundation är jag supernöjd med oxo, den känns lätt i början men täcker så det räcker  och efter man jobbat in det får man en Smooth och fin  finish.  Jag har båda färgena i 020 och 030. 

Så ja

  
tycker denhär bilden passar bra till dagens tema, och sen det är premiär på Ibiza i dag så why not? ! :) God Natt på er ! Känner mig ungefär såhär i kväll :) puss! #ontop Tradition :) 

YUAN

var för första gången förbi nyöppnade stället YUAN på Atlantis i går och testade deras meny snabbt! Kinesiskt kan antingen gå totalt fel eller vara 100 % perfekt, och dethär var 100% bäst i allt!!

 Så gott var det! Jag vet jag säger rätt ofta att saker är bra och gott och hur bra som helst och jarra jarra jarra+++ men, är ni i Dubai och Sugen på att testa ngt nytt så  rekommenderar jag lätt Yuan för en lugn middag på Fredagar och dess ”One night in Shanghai” Torsdagar för cocktails, drinkar och snacks ;) 

 
Kanske inte är det bästa fotot, men jag kan lägga till att mina favoriter är Steamed Shrimp Dumplings, mushroom and vegetable spring rolls, wagyu rock beef, sweet and sour chicken och lobster noodles. Yum!  

Vänta vänta vänta

  
Jag tror inte jag kan beskriva med ord min frustration när man får vänta på folk som inte kan hålla tider eller avtal! Det finns inget mer irriterande än det, eller jo, det som är mer irriterande är faktiskt dom som inte kan hålla avtal och tider sen hittar dom på ursäkter på varför dom är sena eller säger att dom är en stans medans dom inte ens är på väg till att träffas än, för dom är lazy och ljuger och kan inte annat än att fortsätta ljuga för att dom tror det blir bättre. Lol. Småsaker samt stora. Everyday Life här kan man säga. Så trött på det är jag, om man inte kan hålla ord eller avtal på möten och speciellt när man talar jobb så säg som det är i stället att man inte kan då Eller booka om men inte håll på i onödan att folk får vänta i fler timmar sen händer det inget ändå! 

Då har man plötsligt Waistad en hel dag på inget och man kunde gjort andra saker i stället!  Eller ? Nu kanske ni tycker jag gnäller men det får jag göra. Det är bara så det är. I frustrationens hetta typ! Men annars är det en bra dag och… Det är helg!!  Så glad annars så ska inte klaga mer nu! Så! Trevlig helg!