Min frisör är fan bäst

Efter föööör länge utan George som alltid tar hand om mitt hår på Amro Salon här i Dubai , alltså fy fan vad gött att komma tillbaka till honom i trygga händer och nån som vet hur man gillar ;)

jag hade värsta allergiska reaktionen innan då jag fixa mina extentions… Sån jävla tjej man är i bland och bestämt är man med. Ska man så ska man… Kosta vad det vill Eller hur?! Men har igen lärt mig att man inte jiddrar med hårfärg när man är allergisk. Nu är George tillbaka och det firar jag med en liten frisörbild just nu! Tänk att man kan älska sin frisör så mycket! Skoja inte!! Haha

Pöss

(null)

Stackars Baloo

Mina kära fantastiska underbara föräldrar har i flera år haft min hund Baloo hemma hos dom i Norge, från början skulle han egentligen varit med mig till Dubai men dom blev kära i honom och han fick stanna kvar hos dom ute på landet…
Nu har stackarn visat sig fått allergier för hus- damn och midd och dragit på sig en infektion i öget.

Stackars. Har nu Först fått en behandling som han inte blev bra av för ett tag sen, och den utvecklades till en större infektion med sår i öget :( (hjälp?!) så nu körde dom i går i 5 timmar till nästa stad utanför våran stad till närmaste veterinär som kan skulle hjälpa dom…( som är brukbar för dom vi har hemma i våran stad har typ fått sitt jävla veterinär licens i posten!!)

Dessutom när dom kommer hem från operationen så är alt ok och veterinären där har lagt in en Linsa på öget till hunden som ska försvinna av sig själv när såret läks… Anyway , Baloo har i morse kliat ut sin lins ut öget och nu är det lite panik hemma och en massa frustration. Man blir ärlig talad så ledsen och besviken.

Jag undrar om nån av er andra som har franska bulldogs varit genom detta och nån som vet vad som evt. Måste göras nu? När hunden liksom tagit ut linsen den opererat in?!

Inte klokt att den ens veterinärn i våran hemstad säger en grej och den andra som är långt bort en annan. Plus ska lägga till att veterinären i våran hemstad inte ens ger en flying fuck om nånting. Bajs.

Frustrerad.

(null)

(null)

Aktiv dag – weekend

Börja dagen med lite paddle surf på al Qasr i går skadade inte:) jag är inte särkilt aktiv med gym och sånt så jag forsöker göra vatten aktiviteter, och ridning etc, så ofta jag kan;)

Det är kul och paddelsurfa och man får rensat huvet för alla tankar och känslor man har. Lite meditation typ, för mig i allafall. Det är så jag kopplat av, lungt på stranden på en bräda, körde en pizza på den med (det ät ju helg trots allt) och lite lungt chill i solen.

I dag ska jag ut till Abu Dhabi till saadiyat Island där på födelsedags lunch till en tjejkompis. Riktigt trevligt ställe! Trevlig lördag!

(null)

(null)

(null)

(null)