Original Beauty Blender

  

 

  

  

  

Dethär mina damer … Detta är det bästa som hänt innan make-up sen mascaran kom typ. Haha. Det här är en beauty blender. Revolution! Det känns underbart att lägga foundation med denna, och det är sjukt enkelt och man får ett jämnt och fint resultat. Den används till allt, contouring, foundation, definition, concealer, puder, ALLT :) 


Köpes på Sephora. 

Enkelt : 

Fukta den i vatten och torka i handuk. – doppa i din favvo foundation- sen bounca på över hela ansiktet tills allt är jämt. Man får en fin finish. 

Dubai World Cup 2015

   

 

laddat upp till Dubai World Cup nu och på väg till Meydan Race Courses för att spendera dagen där! Alltid så kul på denna dagen. Detta är mitt 5e du so world cup och den hör gången firar dom fyllda 20 år också! Celebrate! Jag bär en klänning från BCBG Maxazria och hatten kommer från burjuman shopping center vart dom har hat exhibitions Värje år innan racet:) mer foton kommer under dagen:) kram 

Fitting

 

Jag  har redan hittat min Favorit… Här är några av klänningarna Jag har provat inför Dubai world cup. Nu ska jag bara hitta hatten sen är allt i Box :) blir så kuuuul!!  Tips om vart ni kan köpa hattar kommer här : 

Burjuman shopping centre – bur Dubai 1:a våning

Dubai Mall 2:a våningen 

Grosvenour House tower 2.