God Morgon!

  

Jag Precis kommit hem och är påväg upp till min granne  för att hämta rosco som dom har passat medans jag varit borta! det ska Bli så härligt att pussa på honom igen ! Annars med jobbet känns det lite kaos just nu eftersom det bara är 2 veckor kvar tills Ramadan och alla drar här i från eller allt är stängd och Alla kontorer får konstiga arbeds tider och dagarna blir varma och långa . Skönt egentligen men inte när man har saker man sätter deadlines på som måste vara i Box tills det.  Det är nämligen jätte jobbigt att få saker gjorda under Ramadan. Så nu kör vi 2 veckor fullt upp och satsar på att bli klar tills dess. 

  

Last day! 

När Gauding kommer Förbi kan man infinna sig att det alltid blir champagne frukost med franska bakelser och mera! Sista dagen i Cannes nu!! Så drar vi till stockholm och Dubai! Back to reality efter detta kanske man kan säga! Det har varit så bra att vara här , speciellt för mig som kom hit endast för att ta del i  grisogonono och Amfar, för mitt nya projekt i Dubai och det varit sån Succee! 

Jag vill tacka alla som hängde med mig på detta äventyr  och speciellt Daniel och Victor som Supportat mig på allt dessa 10 långa dagar!! Puss