Bästa dagen! 

 Jag och Jenna har varit och träfft mina kompisar! Jag har inte sett Mohammed på jättelänge då han har varit riktigt sjuk och på sjukhus i Tyskland tills nu. Vi är så glada för att han mår bättre nu och alla är samlade i dag! Det har varit en dag med mycke skratt och tårar! 

Kram 

en ”p” till på den så blirre snoppHaha! Min mamma skickade med mig den här i julas, nu är den fylld med norskt Godis! ”Snop” på norska från gammalt av betyder godis. Men jag tyckte den var ganska trevligt för om jag Addar ett till ”P” så blir det ”snopp” 

En godis burk med snoopar! Hahaha

Nejrå! Nu är det Paris Fashion Week! 

Mer om det i morgon! Kram 

Hurraaay Happy fabulous Birthday

i dag är inte vilken som helst dag! 

Min fina tjejkompis och bästa vän fyller år!  Stort stort grattis till fina Nina som fyller år i dag!! Hurray Hurray Hurray!!! Önskar jag kunde varit där med henne i dag men jag ska snart resa till Svea och får ta igen det då!! 

Love you loads mitt hjärta och hoppas du får en underbar dag!! Bas det bästa förtjänar du!! ❤️

Kvälls Shisha

Det är deras sista dag/ kväll och inget är väl bättre än att avsluta med en Walk i JBR och sätta oss på ett mysigt hak och röka en vattenpipa, käka en massa söta desserter och dricka marockansk the?! 

Det har varit så underbart att ha mina föräldrar på besök. Jag behövde verkligen lite familje kärlek just nu! Inget är så gott som att spendera tid med familjen, så mycket man kan borde man göra det faktiskt. Man kanske glömmer att uppskatta det finaste med dom när man inte ses Värje dag. 

I bland kan just det att vi är så långt i från varandra få mig att bli lite ledsen. För även om man har sina vänner och sitt jobb och omgångskrets, så behöver man familjen också. Jag har saknat dom fruktansvärt mycket. Visst vi ringer och pratar ofta, men att ha sin mamma och pappa brevid sig som man kan krama på och omgås med just nu är underbart. Själv om man är vuxen så är man som deras dotter alltid deras unge och man villa alltid vara våra föräldrars ungar ovansett hur gamla man blir. :) 

När man växer upp och är tonåring klarar man oftast inte av sina föräldrar, men allt det där förändras när man flyttar ut och hemifrån och långt bort. Jag har varit så lucky och blessed med min familj. Och jag är så tacksam för att våra Band är stärka och jag kan prata med dom om absolut allt och vi kan vara bästa vänner och ses när vi ses. Det här året ska jag se mer till min familj och bli duktigare på det. 

Men just nu, som min mamma brukar säga när jag kommer hem till dom:

”det är skönt när du kommer hem till oss, men det är också skönt när du drar” 

Haha…  Älskar min mamma, nästan lite så jag tänker också. Men, mitt största bekymmer när dom varit här i Dubai denna gången,är om dom haft tråkigt, eller om dom tycker jag spenderat för mycket tid på min mobil, eller om det är saker dom velat göra men som dom inte fått gjort . Jag har såna bekymmer för man vill ju bara att dom ska komma på semester och njuta och koppla bort. Så jag hoppas dom haft trevligt och kommer tilbaka snart med :) Dööör för dom! 

Puss 

Adoptera ? Jag hitta denhär katten på gatan dag, hon är hur gossig och god som helst. Hon gick efter oss och ville typ inte att vi skulle gå, hon ville med hem. 

Tror hon nyss fått små katt ungar också. Hon hade stora pattar och lite mage där… Kanske blir fel att ta henne hem nu tror jag. Men hoppad kag ser henne igen. 

  Skulle så gärna tagit henne hem… eller till veterinären först och fått kollat upp hennes öga och resten av henne så att se hon är ok först såklart) men hon verkar vara i form och bortsett från att hon bara har ett öga och ett öra typ… Så fin katt har jag har typ aldrig sett förut. Vill inte tänka på vad hon har varit med om, men om jag ser henne igen så tar jag henne till veterinären och ser till att hon får komma hem…