Efter en dag…

ändå bra att hitta fram gammalt hemma, sen kom jag på att det är faktiskt sjuuuuukt länge Sen jag postade ngt alls om vad jag har på mig i dag osv… Haha, nejdå, men jag kon faktisk i håg det nu då jag fixar lite hemma och precis innan jag sticker ut igen så bjuder jag på den här ;)

IMG_6331.JPG

Gammal skinnjacka med guldnitar från zara (som alla har känns det som)
Stickad lång vit vest utan armar från primark av alla ställen (kostade bara 5£!!)
Jeans från zara (low Rise, Slim fit)
Vita sneakers från isabel marant
Väska från Gucci

Inte alls kul

Har varit helt slut för energi dom senaste dygnen, har sovit och svettats och sovit och svettats , det går upp och ner , men blir väl äntligen frisk snart.
Har märkt att jag blir sjuk Varje gång jag sätter foten utanför UAE. Men lite ironiskt är det.
Saknar alla tjejerna och Daniel och Victor extra just i dag., fruktansvärt mycket just i dag faktiskt.
Jenna är hemma och är sjuk med, så vi båda kan tycka synd om varandra i allt det här.

Har två frågor i huvet just nu…
1) Vad ska man äta sen i dag ?
2) pallar man gå till frisören…

Problem…

Har också sorterat ut min garderob… Fick tillbaka mina kläder från tvätten här om dagen och alla mina kläder var förstörda. Då menar jag, (blivit tvättat på för hög temperatur och blivit kört i torktumlan så nu ser dom kläderna ut som dom skulle passa en treåring.

Några grejer jag inte alls klarar av med just nu i dag är människor som bara sitter och surar för att man inte har energi. (I min omgivning) sen när man äntligen får energi att göra något då ska dom alltid komma med negativa ursäkter på varför man inte kan göra så eller så… Du vet, i bland kan verkligen världens minsta lilla grej irritera en så mycket.

Till och med folk bredvid mig inne på ett café kan irritera mig just i dag, ljudet från när dom tugger sin mat eller dricker sitt kaffe. Crazy. Men i all sin helhet så är allt så ironiskt. Man måste egentligen bara alla vara på the same page of the book för att allt ska känns Smooth och det går helt enkelt inte alla dagar om året;)

Smooth

Puss på er och ha en trevlig lördag !

IMG_6231.JPG

Kul att vara sjuk

IMG_6138.JPG

I dag har jag varit på Sjukhuset i röntgen och röntgat huvet (ska kolla så att alt är normalt där uppe! Nejdå…) och bröstet och fått redo på varför jag har så ont i kroppen på senaste och varför jag är så trött.
Det var ganska creepy att se mitt huvud och bröstkorg i xray på läkarens dator, kändes liksom som om jag var död och kollade på mitt skelett efter en nasty olycka på en obduktions rapport, … Weird, men … Anyhow, jag har jätte mycket inflammation i mina sinuses, (alltså området i ansiktet, pannan, under ögonen och öron) samt alla mina körtlar jag har i halsen är så svullna så det gör så ont på båda sidor och därav fått öra- inflammation (Great!!) och det igen gör att jag är trött och utmattat och hela kroppen gör så jävla ont.
Jag känner bara för att sova hela tiden och min temperatur stiger när jag sover så Värje gång jag vaknar är det en pöl med svett omkring mig… Mmmmmm…… Nästan som en hård influensa… Utan det är inte det. Hela bröstkorgen (enligt min x-ray) är full av vita tråder överallt… (Som är Slim och äckligt gägg) en massa inflammation där också, hela 50- shades av grönt och gult kommer upp när jag hostar…inte nog med sinus…

Så nu, stort grattis till mig som får gå på antibiotika och 105 olika mediciner i 2 veckor nu. Bummer! In other Words… Jag är sjuk och har ingen energi just nu för annat än kärlek.

Puss

Manchester City VS. Arsenal

Jag är uttråkad .. Lol. Fotboll är inte min grej. Vi sett dom första 45 min av matchen…inget har hänt, Arsenal scorad ett mål bara… Och hela arenan hejar på Man.City. Jag och mamma dricker vin… Lika bra. Men vi hade en jättetrevlig lunch här i våran lounge innan matchen , husmanns kost som vi säger i Norge! I’m bored

IMG_6033.JPG

IMG_6039.JPG

IMG_6037.JPG

IMG_6032-0.JPG

IMG_6043.JPG

IMG_6036.JPG

IMG_6040.JPG

God Morgon!!

Käkade frukost vid 10:00 men var vaken redan kl 07:00 , jag somnade ju redan innan midnatt typ. Så trött efter en så lång resa och lång dag och mycket gående och promenerande överallt. Nu ska vi alldeles snart tillbaka till hotellet och sen drar vi på lunch innan matchen och sen kollar vi fotbolls match (Arsenal- Manchester City) wohooo

IMG_6022.JPG

IMG_6012.JPG

Gaucho

Vi har haft jättekul i kväll verkligen. Jag är helt slut och har typ hittat sängen medans mamma och pappa förmodligen gått vidare och tagit några drinkar någonstans ;)

i morgon blir det fotbolls match… Och ni alla vet ju hur jag bara dör för fotboll… Så det blir så himla kul. Haha. Nejdå, men för pappas del såklart! All in!!

Dessutom är jag propp mett i magen med för jag nyss ätit en hel häst på gaucho.
Så gott var det! God natt på er!

IMG_5992.JPG

IMG_5995.JPG

IMG_5999.JPG

IMG_5983.JPG

IMG_6003.JPG