Bless the shoe Doctor 

        

Tip of the day : 

Nån gång i bland får man lämna in sina favoriter hos skomakeriet så dom får fixa mina bäbisar. 

Jag brukar gå till NDust shoe repair i Barsha eller Minutes (dom fixar allt från telefoner till skor) på dubai mall…  

Kan tipsa om att NDust är den enda sertifiserade Christian Louboutin -red sole replacer i hela UAE, så om man har gått ut och slitit ut sina solens kan dom fräscha till dom där så dom blir nya :) 

Mitt jåliga Liv…

   

 

Jag tycker det är helt ok att köra manikyr/pedikyr en gång i veckan eller Värje annan vecka… Yep.. Det unnar jag migsjälv faktiskt! 

På fötterna blir det färgen ”Fifth Avenue”och på händerna är det ”spagetti strap” från essie. 

Det är man värd! 

The struggle- OTRIVIN

    

 Jag lastade upp denna bilden på min instagram i går och fick jätte mycket respons. Så sjukt att läsa att jag inte är den enda med sån sjukt beroende för detta näs spray… Det är helt galet  

Jag har sen jag var liten alltid haft problem med öron, näsa och halsen. Då jag var 18 år gammal var jag första gången på ”avvänjning” hos min ÖNH specialist, vart jag fick kur med kortison spray och tabletter… Det klarade jag i 3 år, sen blev jag täppt igen när jag började resa mycket i jobbet och sen blev beroendet mer psykologiskt, låt mig förklara.

Om jag var på väg ut, och råkade glömma mitt näs-spray hemma, då kunde jag vända hela stan upp och ner för att fixa en ny, ringa en kompis så hon fick ta med en ny, eller lämna mina vänner ute för så att dra hem och hämta den… På en gång när jag insåg att näs-sprayet inte låg i väskan så blev jag akut täppt i näsan. Sjukt jobbigt. 

Jag visste inte att så många hade samma problem som jag… Det är bland det värsta som finns att vara täppt i näsan, man får panik. Nu får lag lite panik i fall dom skulle sluta producera dessa?! Hjälp!! 

Driftig

  

Var En bra dag i dag med en massa preparations för mitt nya upcoming …. Åååh. Glad tjej:) 

Har lärt mig att använda min diktator funktion (FN fn) på min Mac medans jag använder Word dokument… Så lätt… Kanske låter som jag kommer lite efter för säkert många av er som visste om detta från förut men jag , för mig känns det som jag nyss upptäckt något revulotionerande och jag fått undan så mycket, fast även sett ut som en idiot medans jag gått och pratat /suttit och pratat till min dator… Haha. 

Thanx god för friends som är lite hi tech som kan hjälpa med saker i bland :) 

Original Beauty Blender

  

 

  

  

  

Dethär mina damer … Detta är det bästa som hänt innan make-up sen mascaran kom typ. Haha. Det här är en beauty blender. Revolution! Det känns underbart att lägga foundation med denna, och det är sjukt enkelt och man får ett jämnt och fint resultat. Den används till allt, contouring, foundation, definition, concealer, puder, ALLT :) 


Köpes på Sephora. 

Enkelt : 

Fukta den i vatten och torka i handuk. – doppa i din favvo foundation- sen bounca på över hela ansiktet tills allt är jämt. Man får en fin finish. 

Foton från Dubai world Cup

            

Världens bästa gäng och världens bästa känsla!!  Nu blirre middag ute med gänget , medans andra stannar kvar på Kylie Minogue Konserten. Den missar jag glatt. No hard feelings. Nu blirre middag och OKKU , puss