VAB

VABade som sagt med Natal även idag eftersom dagis har som regel att efter att barnets kräkts får man vänta två dygn innan man kommer tillbaka.
Natal och jag har byggt hans nya Lego, Fängelseön idag. Han är så duktig min lilla pojke på att bygga och konstruera saker. Kan inte fatta att han skall börja skolan i höst, han är ju liksom en bebis  😉

IMG_6199

Matchar

Några som också tokmatchade igår var Yaya och jag. Fick väldigt många blickar på stan kan jag säga haha :-) Nu är det bara några centimeter som skiljer oss i längden men jag har redan räknat ut för flera år sedan att detta året kommer hon växa om mig hehe… Fötterna har redan vuxit om mina, två storlekar större har hon  😯
Jackorna är som sagt från Lindex och väskorna från Samantha Thavasa.

IMG_0584

Yesterday

Jag VABar med Natal eftersom han kräktes på dagis i tisdags så fick jag komma och hämta honom. Det är andra gången han är sjuk på raken efter att ha kommit från sin pappa. Så himla irriterande…

I alla fall så hade jag tid hos min psykolog igår, jag har börjat gå på Ersta sjukhus som har psykiatri för vårdpersonal. Yaya fick följa med efter skolan så hon kunde uppehålla Natal, det fanns ett fint lekrum till och med :)
Jag tycker om min nya psykolog, hon är lätt att prata med och känns empatisk. Eftersom jag vet ett och annat om psykologi 😉 så märker jag också att hon är väldigt duktig på just min problematik. Det syns så tydligt på sättet hon pratar med mig och det är väldigt ovanligt kan jag säga. Hon har satt mig i kö för terapi och det känns så himla bra. Äntligen kan jag kanske även sakta men säkert börja med traumabearbetning också. Jag försökte ju för ett par år sedan men terapeuten avbröt eftersom hon märkte att jag inte klarade det. Inte så konstigt när man levde mitt i traumat  😕

Barnen hade i alla fall matchande kläder, Natals och Yayas jackor kommer från Lindex, det gör även Natals väska. Yayas väska kommer från Samantha Thavasa.
Vad tycker ni om Natals hår förresten? Han valde själv stilen, jag köpte en rakmaskin nyligen så det var första gången jag använde den. Inte det lättaste om man säger så  😉

IMG_3762 IMG_2288 IMG_2472

Före och efter

Okej det här är sjukt svårt för mig att visa den här förebilden :( Men jag bjuder på den ändå hehe. Lättare att se skillnaden om man har något att jämföra med.
Efterbilden är efter en veckas hård magträning. Känner redan att jag börjar få lite konturer av muskler :) Det är ca 10 kg och ett år som skiljer mellan bilderna och det var innan jag började med Levaxin. Just nu äter jag 112 mkg Levaxin om dagen.

IMG_9596

-4 kg.

Jag har börjat på en liten diet för en vecka sedan. Första veckan visade vågen på -4 kg! Är helt sjukt vad lite viljestyrka kan. Har utöver att jag ”minskat” på maten även tränat ganska hårt, både gått ut och sprungit men även styrketräning hemma :)
För ett år sedan vägde jag 60,6 kg och var riktigt olycklig. Kände mig verkligen inte hälsosam. Började äta Levaxin och gick på diet så jag gick ner några kilon.
Idag är jag nere på 50,9 kg vilket är det lägsta jag vägt på tre år. Jag har dock en del kilon kvar (jag är kort) som jag vill gå ner men även tona kroppen med lite muskler. I sommar vill jag känna mig bekväm i bikinin :) Får verkligen inte ge upp nu förrän jag nått mitt mål.
Idag på jobbet sa en kollega att jag gått ner i vikt jättesnabbt, att man ser stor skillnad. Då blir man lite glad och peppad, blev förvånad att hon kunde se det hehe.

999900_10153410615455887_5454809942599306482_n

He loves me anyway :)

Att någon tar sig tiden att skicka bilder på mig och skriva att jag är en slampa till min pojkvän är ju bara tragiskt. Denna personen har även försökt med detta tidigare, för flera år sedan. Har även försökt kontakta mig upprepade gånger på Facebook och tror inte att jag vet vem den är.

DU ÄR TRAGISK!!! Och min pojkvän vet redan allt om mig och han älskar mig ändå så du kan lika gärna ge upp. Om han har stått ut med att mitt ex mordhotat honom i över ett halvår tror jag inte han ger upp om mig för lite skitsnack! Det finns inget som jag inte vet om honom och som han inte vet om mig. Vi spenderar mellan två och fyra timmar i telefon varje dag och har berättat för varandra om varenda detalj av våra liv. Och ja, han har även sett dessa bilder tidigare. Inget nytt under solen.
Du är en mycket sjuk människa och jag rekommenderar dig att söka psykiatrisk vård. Du behöver det. Det är inte alltid man har sjukdomsinsikt men att gå så långt som du gjort i flera års tid är inte friskt. Och vet du vad? Jag bryr mig inte om dina sjuka försök att förstöra mitt liv. Jag är lycklig och har all kärlek jag någonsin kan behöva i mitt liv. Inget kan ändra på det. Inte ens du.

IMG_8813

Happy birthday my love!

Idag fyller min älskade år! Tyvärr kan jag inte vara där hos honom för att jag jobbar men i helgen var jag i Malmö och då såg jag till att fira honom ordentligt. Eftersom han kom till europa helt ensam redan då han var 16 år så kan jag tänka mig att han inte har fått så mycket födelsedagsfirande förut så jag ville skämma bort honom lite extra. Han blev helt glad som ett barn på julafton, så himla gulligt!
Jag köpte tårta och gav honom några presenter, han hade inte alls förväntat sig det så han blev förvånad. Jag älskar att köpa presenter så det får han nog vänja sig vid hehe 😉
När vi skulle köpa tårta frågade han glatt om de kunde skriva hans namn på tårtan haha…
Han bjöd in sina närmaste vänner och så lagade vi nigeriansk mat. Han hade nog sin drömfödelsedag för han spelade fotbollsmatch på dagen, sedan tittade han på fotboll och sedan spelade de FIFA haha allt han behöver typ…

Snart börjar säsongen med riktiga matcher och jag ser verkligen fram emot att sitta på första parkett i Malmö stadion och heja på min babe! :) Sedan får han dock hitta ett lag i Stockholm så vi slipper pendlandet. Längtar så… Det är verkligen något speciellt med honom och hur han får mig att känna. Han håller alltid om mig när vi ska sova och hur pigg jag än är så somnar jag direkt i hans armar. Jag har aldrig känt mig så trygg i någons sällskap, he´s got my back and I got his.

1424297_10153407820415887_4783739590417422374_n 11083844_10153407820425887_1521034465336274836_n

 

 

Snapchat

Är det bara jag som är sjukt road över Snapchats filter med hundansiktet? HAHA jag höll på att dö av skratt när jag testade den första gången och helt plötsligt kom en enorm tunga fram hehe…

12743590_10153368936965887_6487468634491967975_n IMG_8485