Yayas födelsedag

Yaya kom hem och var superglad från sin pappa idag, han hade köpt en ny iPhone till henne :) Vi hade pratat om att ge henne en begagnad iPhone eftersom hon är så ung men han slog på stort och köpte en helt ny…
Hon hade även fått massa nagellack också av sina kusiner och så fick hon 4 till av mig så nu har hon lite att välja på. Vi målar alltid hennes naglar på söndagar, en liten mysig stund vi brukar ha tillsammans innan vi tar hand om hennes hår.
Det var en nöjd och glad tjej som gick och la sig ikväll i alla fall :) Vi kommer ha kalas för henne senare.
IMG_2115 IMG_2119 IMG_2120

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natal var väldigt intresserad av Yayas nya fotspa med alla gelekulor i :)

Chanel Camelia WOC

Jag har beställt en ny Chanelväska från eBay :) Gjorde ett fynd inatt, så var bäst att köpa direkt innan någon annan gjorde det. Jag kollar flera gånger om dagen efter nya väskor på eBay så missar man inget :) Den här låg nog inte ute många minuter hehe.
Egentligen letar jag efter en beige i caviarskinn och guld men de såldes senast för flera år sedan och jag har inte sett någon på det halvår jag sökt. Den är väldigt classy och funkar till allt vilket är bra när det är en så dyr väska.
Denna är rosy pink och jättesöt färg och exakt i min stil men jag hade nog inte köpt den om det inte var ett fynd men jag är ändå supernöjd :)

photo (6)

Grattis min ängel

Idag fyller min ängel nio år! Jag kan knappt tro att hon är så stor min fina tjej. Så himla stolt över Yaya (och Natal med såklart ;) ). Alltid lika snäll och hjälpsam, empatisk och smart. Det finns inte ord att beskriva den tacksamhet jag känner för att just hon kom in i mitt liv. Hon räddade mitt liv och för det är jag skyldig henne allt. Jag har gjort mitt bästa för att ge henne allt, kärlek i massor, låta henne uppleva världen och hon har spenderat åtskilliga månader utomlands och rest i flera världsdelar vilket gett henne en inre klokhet.
Denna helg är hon hos sin pappa men hon kommer hem idag så vi ska försöka överraska henne med presenter och cupcakes när hon kommer. Som jag saknat min lilla flicka!

Du och jag mot världen…12644_181550440886_551975886_3500509_7713236_n

Praktik

Jag har fått praktik med min skola :) Egentligen fick man inte göra praktik på ett sjukhus eftersom jag studerar psykologi men jag vill verkligen lära mig mer medicinska saker också så jag fick min lärare att dra i några trådar och hon fixade in mig på en palliativ avdelning. Ska bli så spännande att få praktisera där då det är något som jag verkligen är intresserad av också och så är det en del psykologiskt arbete på en sådan avdelning.
Har valt att hoppa över en av mina praktiker (den inom psyk) eftersom jag redan jobbat mer än tre månader heltid inom psykiatrin så känner inte riktigt att det behövs.

Den här praktiken börjar i alla fall om ca två veckor och det ska bli skönt att få lite rutiner i livet :)

10853137_758801507502423_917229387_n

 

Hej mina fina

Har varit sjuk lääänge nu men nu är det bättre :) Fick dubbelsidig öroninflammation OCH ögoninflammation dessutom så var bara att gå till läkaren och få antibiotika utskrivet. Men nu får vi hoppas att det håller sig borta :)

Idag har jag träffat en kompis i stan, hon ska flytta till London snart så var kul att ses innan hon åkte. Vi shoppade presenter till Yaya för hon fyller år på söndag :)

10554272_860599787340554_59522298_n

Gymnastikuppvisning

I måndags hade Yaya en liten gymnastikuppvisning. Det var sista gången för terminen och eftersom föräldrarna annars inte får titta på så fick man denna gången se vad de lärt sig under terminen. Även föräldrarna skulle vara med men jag satt och tittade bara eftersom jag kände mig krasslig. Lite roande däremot att se papporna hänga i romerska ringarna upp och ner och visa magen typ :)
Yaya fick ju hoppa in i oktober, detta är en fortsättningsgrupp dessutom. Trots det så var det bara Yaya och en annan flicka som klarar av att gå ner i brygga. Är såååå stolt över henne, helt sjukt vig är hon också och når med fötterna på bakhuvudet. Snart blir det bakåtvolter för henne :)

photo(30)

Upplopp

Är det inte ironiskt att jag i fredags skrev på min blogg att vårt område är rätt lugnt och dagen efter hamnar det överst på alla nyheter med världens upplopp med bomber och stenkastning mot polis?
Sjukt obehaglig hela situationen, vi hörde smällar och såg rök från vårt fönster och massor med polisbussar men annars har vi inte sett något alls, det var lugnt ute redan dagen efter.
Men vet ni vad det trista är? Här ser ni min bästa vän Hebas mans lastbil brinna ner :(
Hebas man kom hit från kriget i Palestina, han har två jobb och ett eget företag och jobbar stenhårt och så får han sin lastbil uppeldad. Så himla trist!

645@70

 

Sjuk

Natal blev sjuk i fredags och han är fortfarande inte helt bra och så passade han på att smitta mig också så har knappt orkat med något den här veckan. Har bara rysligt ont i halsen typ men nu borde det börja vända snart. Har också fått reda på att en nära anhörig har en hjärntumör så har varit helt knäckt över det också. Är så läskigt att inte veta hur det kommer gå och så men vi håller tummarna och hoppas på det bästa.

Natal fick äta sushi i pyjamas HAHA, jag var på akuten med honom och så blev han hungrig. Nöden har ingen lag, eller? :)

photo(29)

När barnen blir stora…

För några dagar sedan slog det mig att när Yaya går ut trean i sommar så kommer även fritids försvinna med det. Ush jag får ont i magen av att tänka på vad som istället komma skall och tanken på att min flicka kommer behöva vara ensam ibland. Jag vet att det finns något Fritidsklubben men jag har ingen aning om hur det funkar och det verkar inte som att man kommer kunna ha lika bra koll på att ens barn är säkert och tryggt helt plötsligt. De börjar röra sig ute själva och såna saker, jag får typ panik. Vet att jag kanske är lite överbeskyddande deluxe men det är ju det finaste jag har mina barn. Att Yaya har vuxit upp har gått så snabbt, jag känner inte riktigt att jag hängt med kanske :(

Om jag ska erkänna är jag livrädd att släppa ut min dotter i samhället… Det blir ju inte bättre av att vi haft två mord här i området med bara några veckors mellanrum nyligen, dessutom verkar de orelaterade till varandra. Känns som det är skjutningar i Sverige var och varannan dag nu för tiden. Vi flyttade hit när Yaya var bebis och jag kan inte minnas att någon blivit mördad på gatan här innan dessa två mord, det hände en gång att en kille blev skjuten i benet för några år sedan men han förtjänade det så det räknas inte :) Annars har det alltid varit helt lugnt här.

Är det någon annan som känner igen sig i mina tankar?

926540_697227073717513_270596975_n