Gina Tricot favs

Jag gillar definitivt Gina Tricots byxor, de är sjukt snygga!

Skärmklipp 2015-04-05 09.45.28

 

Detta är några av mina favoriter från Gina Tricot.

Triangl Swimwear

Är så sugen på en Triangl- bikini nu. De är ju såå snygga! Måste köpa nya bikinis till sommaren också så det kanske blir en sådan. Tycker att de klassiska är allra snyggast, och det blir en rosa eller turkos. Båda är ju snyggast när man är brun.

02f2a7adbf22c434ab1ebfcb413108d5

Bild från Google

Månadsfavoriter – Mars

Jag använder vanligtvis samma produkter varje månad men det brukar komma in lite nyheter här och var, men detta är alltså mina månadsfavoriter för Mars.

Kicks Translucent Loose Powder:

Verkligen älskar detta puder, håller hela dagen och gör en matt. Man är lika silkeslen på huden som när man applicerar det tills man tvättar bort det. Detta puder håller även dina flytande basprodukter på plats och ett plus med de transparenta pudren är att det inte mörkar ner din bas.

Fann tyvärr ingen bild på denna produkt. 

Benefit Hoola Bronzer:

Denna bronzer fick jag i julas och herregud vad jag älskar denna. Den är matt vilket gör den perfekt till vardags och ger ens bas lite mer färg som verkligen har behövts under vintern. Den ger ett naturlig resultat, har väldigt bra pigment och är lätt att blanda ut. Jag totalt älskar den.

Benefit_Hoola_Bronzer_Powder_8g_1363873860.png

Maybelline Fit Me Foundation:

Denna favorit köpte jag inte alls för så länge sen, kanske en vecka sedan. Men trots det så har jag verkligen testat ut den, jag gillade den verkligen första och andra gången jag använde den men tredje gången upplevde jag att den gjorde mig torr. Men den morgonen hade jag inte återfuktat mitt ansikte och därmed fick jag det resultatet. Jag kom på det ganska snabbt men när jag återfuktar mitt ansikte 10 minuter innan jag sminkar mig blir resultatet flawless.

maybelline-fit-me-foundation-120_196784181

 

 

Visibly Clear Pore & Shine:

Denna använder jag varje morgon och kväll. På morgonen för att pigga upp en själv, jag tycker att det är jätte skönt. På kvällen tvättar jag bort mitt smink med den och jag känner mig väldigt fräsch då man inte får några sminkrester kvar.

neutrogena-visibly-clear-pore-och-shine-daily-wash-0