Få utlopp för dammsugning?

Idag blir det sista gången på detta datum jag går till min arbetsplats. Det är söndag och det är städdag. På sätt och vis är det rätt skönt för då kan en få utlopp för dammsugning och ommöblering. Jag tror jag har möblerat om mest på hela boende. Fråga mig inte varför? Det är väl nog med förändringar?

Sponsor till Söderhamn Pride

 

Pridefestivaler är inte enbart för stora städer som Stockholm, Göteborg och Malmö utan behövs också i mindre städer runt om i Sverige. När Alf Kjeller startade sitt företag bestämde han sig att varje år skulle sponsra minst något ideellt arbete. Även i år har Alf valt att sponsra Söderhamn Pride och vårt 5 års jubileum.

Det här lyfter verkligen upp min energi och tar bort  i det jag nämnde i inlägget nedan. Jag har skrivit i olika omgångar om just Alf då han var festivalchef för Stockholm Pride. Det finns ingen annan person en skulle önska sig arbeta med i sådana sammanhang.

> Alf Kjeller Konsult AB

Människor som tar överpriser….

….Människor som tar överpriser kan väl lika gärna säga nej tack? Vissa människor tror sig också vara lite för mer medans andra personer med stort kändisskap har kommit ner på jorden och har inget behov att spela ”Hollywood-kändis” kom ner på jorden och glöm inte vart ni kommer i från. Jag blir mållös hur en del resonerar kring sitt ”kändisskap”. Alla dessa krav? På riktigt? Jag blir helt mållös.

Massor av HBTQ-politik på Söderhamn Pride 2017

Årets Prideprogram för Söderhamn Pride 5 år 29/4-4/6 börjar sätta sig. Varje år känns som det bästa året hittills så även i år. Det kommer att vara mer känsloladdat då jag gör mitt sista Prideår för Söderhamn. Jag har gjort väldigt mycket och självfallet gå det att göra mera. Däremot så tror även jag (kors i taket) på förnyelse och förändring hur ont det än gör. När jag kliver av så gör jag det med stolthet men också med tårar för det känns som att det har varit ett lite skötebarn som växer och behöver tas hand om men som nu borde stå på eget ben. Gör en det om en är fem år? (Skoja)

Vad jag tycker är stort för  år är att partierna själva i Söderhamn kommer att få stå för en föreläsningspunkt. Jag tycker det passar ypperligt och det är ett bra tillfälle att sprida sin HBTQ-politik under bästa sändningstid. Det kommer självfallet att bli spännande att se vilken/vilka föreläsare som bjuds in och vad berörda partier vill förmedla, hitta på och locka besökande med under vår föreläsningsdag fredag 2 juni.

Jag personligen nämner fredagen för den stora kunskapsdagen då den fylls av viktiga samtal och individuella diskussioner som berör hen. Det går att diskutera i all oändlighet om vad vi bör göra och förändra. Det kanske är något parti som arrangerar en duell, frågesport eller en stand-up ect, för att göra det lite mer intressant? Politik bör även kunna bjuda på humor och härligheter.

Idéer och tankar bör vara vidsynta och lockande. Idag förmedlar vi kunskap på flera olika sätt och det finns inget som är rätt och fel. Huvudsaken en står för sina ideologier.

* Enligt kongressbeslut får RFSL avdelningarna inte bjuda in SD på något event, inklusive Pride.
https://rfslsthlm.files.wordpress.com/2016/04/kongress16_web_slutversion.pdf

Nötter och laktosfri mjölk…..

…..Igår var det en långdag igen men inte lika stressig som tidigare. Dock hann jag inte med det jag borde men den tiden kommer tyvärr. Jag hade svårt för att somna och jag vet inte om det blev bättre av att jag åt jordnötsringar och drack laktosfri mjölk mitt i natten? Hoppas ni har sovit gott. Check.

Idéer i all ära….

….Visst är det lite lustigt med alla dom här ”har ni tänkt på” eller ”ni kanske borde.”Idéer i all ära men sen när jag besvarar och svaret mottas som ”ursäkta” lite så där halv irriterande då kan jag ställa mig frågan varför bjuda på något om man inte kan ta ansvar för följden? Dah?

Upp på hästen igen!

God morgon!

I morse blev det ett litet bakslag på ett arbete jag är involverad i men å andra sidan är det väl bara att hoppa på hösten igen? Jag tror jag hade tagit ett positivit svar för givet men innerst inne vet jag att det inte fungerar så. Jag blev lite irriterad men värre saker har inträffat. 

Kaffe på det?