Tittar på Keno och….

image

….Jag tittar på Keno och äter ostbågar,  snickers och dricker vatten för att väga upp det onyttiga. Innan dess krängde jag två vita smörgåsar med soppa. Känner mig slarvig. Jag satt också och diskutera med en föreläsare och försökte svara på varför Pride i Söderhamn har flyttat ett bra datum som funkade 2 år på rad. Det enda jag kunde säg är att han/hon fick gå in på nån sida för att se och läsa nån förklaring då det kommer att krocka med en massa annat som händer tex på Sveriges nationaldag,  som de tidigare 2 åren. Det är så dumt. De flesta andra arrangörer brukar synka så det inte lägger sig samtidigt. Sverige är inte så stort och vi behöver vara där vi människor är. Flera viktiga personer får klona sig eller stå över vissa situationer,  så är det här i livet även med mig. Det är såklart tråkigt för den/dom/ alla som det berör.

image

Jag är så himla ledsen!

Jag har varit så himla positiv och bäst på det jag är bra på men idag, nu brast det när jag kom hem. Jag är trött, jag har skavsår i öronen. Alla bara pratar om sitt och sina problem medans jag gör allt för att mycket ska fungera. Där står jag med andras problem upp över öronen och lyssnar,  mumlar och får höra saker jag inte ens vill veta om. Jag kan förvisso sätta ner foten och tala om att nu räcker det men det är enklare sagt än gjort och jag är en bra lyssnare.
Jag är ödmjuk,  snäll, förstående och glad. Jag tar in, försöker lösa och ventilerar men ibland kommer den här gränsen du bara vill spy. Jag har spytt men i tårar när jag egentligen bordr skratta över alla underverk jag kan. Att jag klarar av saker jag aldrig trodde. Eller jag visste men ibland är starten ringrostig. Nu är starten smord som smör men det skulle kunna vara så oerhört mycket bättre. Jag är där men frågan om det är värt det för någon annan? Nu ska jag duscha av mig mina tårar,  andas och säga till mig själv hur bra jag är!

Jag ser dig!

Färskt bröd för 42kr på Tewes

image

Konditori TeWes i Hälsingland ligger perfekt till i tiden. Redan klockan 07.00 öppnar dom upp sina portar för hembakat. Du köper med dig en nybakad fralla med ost eller leverpastej och kaffe med laktosfri mjölk för 42kr. För mig som är uppe och vandrar är detta perfekt. Brödet är så färskt att det nästan smular sönder, det gillar jag. Det härliga och frasiga.

image