Gluten och laktosfria….

….Dom här laktos och glutenfria semlorna bakade jag på mitt förra arbete som serverades till kaffet efter lunch. Det är en fin service att kunna försöka ha något för alla. Jag själv känner mig själv riktigt besvärlig när jag måste fråga om laktosfritt så det är nog därför jag själv försöker göra det lilla extra så att andra slipper den känslan när en är ute på en matbit med vänner. 

Livet på en pinne….?

….Livet är som på en pinne eller snarare en skör tråd. Jag orkar inte skriva om jobbet längre utan jag ska skriva om hur fint och vackert allt är. Det är väl gulligt? Jag är egentligen så oerhört frustrerad på hela systemet så jag borde åka och kasta flaskor på sopstationen.

Bara sluta ditt arbete….

Ta ingen skit

….Det kanske inte är det enklaste men avsluta ditt arbete om du inte trivs. Det skulle mildra din omgivning som inte är befogad av din skit. Människor som beter sig ruttet kanske inte mår så bra men det ska inte drabba andra. Jag är trött på otrevliga människor som år efter år sitter på sin rumpa och beter sig som om dom vore drottningen själv. Vi går mot nya tider och vi andra som är positiva, glada och omtänksamma bör inte kliva under eller få ditt bajs. Ta ingen skit som Grynet brukar säga.

Kolakakor 

Jag skulle vara ambitiös och baka för en gång skull. Jag gillar inte att baka och nu kommer det nog dröja igen. Jag skulle göra en dubbel sats men glömde dubbla mjölet. Hela plåten blev som en sörja som sen fastande som knäck. Fy bubblan.