HOME AGAIN

Nya kärlekskomedin med Reese Witherspoon, lika förutsägbar och ytlig som vanligt 😉
En 40+ divorce som flyttat med barnen hem till sitt barndomshem, efter en blöt natt på stan får hon med sig en yngling samt hans vänner och innan hon vet ordet av det har dem flyttat in!!
Man får precis det man köper, inget mer och inget mindre. Gäsp!! För min egen del, total likgiltighet. Jag vill gärna ha en film som har lite mer hjärta och själ än att matas med dåliga stereotyper som dessutom försöker göra sig roliga och spela spel som inte alls känns trovärdiga 🙁

Så nej filmen gick absolut inte hem hos mig…betyget blir en tvåa och då är jag vääääldigt snäll!!

Cast: Nat Wolff, Pico Alexander, Jon Rudnitsky mfl..

AA

DET

Efter flera månaders super hypning var det idag dags att se filmen med syrran, hon har inte sett originalet från 1990 medan jag färgades av dess ”awsomeness”.
Jag bokstavligen ääääälskar TV-filmen i två delar och hade rejält höga förväntningar! Det enda dåliga i original filmerna är katastrofslutet med spindeln?!! Så inte kunde jag i min vildaste fantasi tro att en remake på 2017-talet kunde bli sämre genom att kasta in zombies???!!

WTF!!!! Bara hur tänkte man nu?? Och Bill Skarsgårds gestaltning av Pennywise var ungefär lika skrämmande som att gå ner i källaren en solig dag!! NOT MUCH!!

Att det skulle bli svårt att toppa Tim Currys version det visste jag men att göra en dreglande version med massa löjliga data animeringar hade jag faktiskt trott dem kunde gjort bättre 🙁

Enda behållningen är Finn Wolfhards (Stranger Things) underbara oneliners och dem fantastiska barnskådespelarna, för dem var grymma hela högen.

Men en remake på bara jump-and-scare effekter är ingenting mot originalets krypande obehag genom hela filmerna.

Nej besviken som fan så betyget blir inget mer än en tvåa…

Cast:Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Jeremy Ray Taylor

AA

VILLEBRÅD

Polskt thriller/drama, väldigt annorlunda och många tvistar. Egentligen inget märkvärdigt men man dras in i filmen från ruta ett och spänningen hålls ända fram till slutet vilket är väldigt ovanligt!
Ofta sitter man med svaret direkt eller fabblar med mobilen och kollar klockan, men filmen var grymt gjord.

Fantastiskt skådespeleri av den äldre damen Agnieszka Mandat-Grabka, hennes passion och ångest gjorde hela filmen!!

Så för en mycket givande och oförutsägbar film blir det en godkänd 3a…

Cast: Wiktor Zborowski, Miroslav Krobot, Jakub Gierszal mfl…

AAA

MÄRKESRAKBLAD OCH RAKAPPARAT FÖR 1KR!!!!

Just nu kan man få testa Barberklingens proffsrakblad för 1 kr!! Man får med resetui, skaft och två blad, man fick med en jätte fint handskrivet kort och ett nostalgi shake tuggumi 🙂

Vill du oxå testa in på länken nedan och fyll i koden STÅL så får du testa för 1 kr, ingen bindningstid men om man gillar dem kan man fortsätta prenumerera när man vill.

Barberklingen

THE HITMAN´S BODYGUARD

En toppklass bodyguard får en mardrömsklient på halsen, en ”hitman” han själv jagat i flera år och som ska skyddas som vittne inför en rättegång mot Vit Rysslands gamla president. Något som ingen verka vilja att han överlever till…..

Mega dunder action med alltid lika coola och underbara Mr Samuel L.Jackson, tyvärr var hans annars charmiga motspelare Ryan Reynolds inte lika cool och rapp i käften som han var i Deadpool, utan kändes malplacerat och krystande töntig 🙁 Deras personkemi stämde inte ihop, men flöt okej för två timmars underhållning men inte så mycket mer än så…betyget blir en svag 3a..

aaa

 

 

THE BIG SICK

Skulle vara en romantisk komedi??? Men är mer en misär/tragedi och jag har ingen förståelse hur man kan tycka att detta var en bra idé att göra en komedi av?
En pakistansk taxi cahfför Kumail som kör stand up vid sidan av träffar en ung amerikansk kvinna Emily som han faller för, allt medan hans mamma arrangerar dejter med blivande pakistanska fruar som han kan gifta sig med. När Emily får reda på dem blivande arrangerande äktenskapen gör hon slut men deras vägar korsas igen när hon plötsligt blir allvarligt sjuk?!!!

Och detta tyckte manusförfattarna att vi gör en komedi om?? Pinsamt och dålig smak, man skojar inte bort sjukdomar på detta sättet och sen med en krystad story och en mismatch med skådespelare???

Nej not my cup of thea betyget blir en svag 2a…slösa inte bort två tim av ditt liv på sånt skräp….

Cast: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter mfl…

aa