I got bingo..

Igår så kände man ju sjukt taggad att besöka bingokvällen på Xbase. Hängde med Sofia och hennes polare Tess. Jag fattade dock inte ett skit av bingon för han som var utropare sluddrade med någon aussi-brytning som var obegriplig. Blev dock full och hade ändå kul på någe vis. Sofia hade en mysig vän vid namn Charlie och han var nån slags halvbror till Eric Saade.

Efter detta blev det ett besök på Vineyard och sedan smet jag iväg till Robarta för att hitta ett ragg. Det gick på två röda sekunder för där satt en extremt gullig man med bakgrund från Libanon om jag inte minns fel. Han frågade om jag var aktiv eller passiv och även om jag gjort både ock så antog jag bara att han var aktiv så jag svarade passiv. Besvikelsen i hans ögon sa att jag svarat ”fel” så jag sa snabbt att jag kunde ändra mig om han skulle insistera. Då blev han glad igen och tog med mig ut på en nattlig promenad bland Melbournes mörka gränder.
IMG_2048 IMG_2050 IMG_2052

Mysig trekant..

Igår drog jag hem till Klara och Elin på förfest och sedan skulle vi gå på något som heter ”White Night” som var inne i stan. Det var inte speciellt roligt utan bara PROPPFULLT med människor och ingen verkade vara där av någon annan anledning än att ”alla var där”. Hajpade evenemang är ju bland det värsta som finns typ?

Så jag och Stella drog iväg till Chapel StreetPoof Doof och jag hittade ett väldigt trevligt par. Jag tänkte först att de bara var trevliga och ville ha nya vänner men det gick snabbt upp för mig att de ville ha med mig hem på en ”efterfest”. Vad som skulle hända gick upp för mig  först i taxin dit. Det var trevligt att få vara i centrum men dessvärre (och detta är väl klassiskt vid trekanter) så var den ena killen mycket snyggare än den andra. Den ena var en 10-poängare men den andra typ en 2a. ”You gotta take the good with the bad.” Sa jag och bet i kudden.

Efter ett tag fick jag panik och ville därifrån. Klockan var sju på morgonen och vilken normal människa som helst hade åkt hem men jag drog till Revolver för att förlänga festen några timmar. Älskar att festa när solen går upp. Det känns som att man trotsar alla naturlagar.
IMG_2042 IMG_2029

Var på date hemma hos en polis..

Jag blev ihopfixad med en kille som jobbar som polis via en gemsam vän. Han har ställt in några gånger men hörde av sig igår och var redo att ses. Givetvis ville jag träffa honom så jag åkte hem till honom och han frågade om vi skulle gå och ta en drink någonstans men det kändes onödigt tyckte jag så jag föreslog att vi skulle dricka hemma hos honom istället. Slampan i mig tänkte väl att det är närmare till sängen då. ;)
Det var mysigt och han var faktiskt rätt härlig. Vi började prata lite snusk och det ena ledde till det andra. Tror det som slutligen gjorde att vi klädde av oss nakna var när vi skulle mäta och se vem som hade störst batong. (polis-referens).

Det hettade till men jag fick inte ut så mycket av upplevelsen. Kändes väldigt opersonligt och mekaniskt. Efteråt frågade han mig om han skulle beställa en taxi till mig vilket gjorde att det kändes ännu mer fräckt.

Typ lite fin iaf så det var väl okej att man fick känna sig lite utnyttjad?
IMG_2003

Sovit borta..

Jag har inte varit hemma på ett tag eftersom jag sov hos en kille som bjöd hem mig efter att vi träffats ute. Det var mysigt men han var ca 10 år yngre än mig. Han hade en tjejkompis som var lite rolig. Hon sa att hon var tacksam för att hon fått ätstörningar och lärt sig kräkas ordentligt efter att hon ätit. Ärligt talat tror jag att både hon och hennes bögkompis mådde sådär.. De hade haft ett litet gräl dagen innan sa dom. Dom öppnade balkong-dörren för att visa och jag var tvungen att ta en bild. Vad säger man om detta?
IMG_1999

Two hands och första mötet med Benjamin.

Igår drog jag och Sequana till ett stand up ställe i Richmond som heter Two Hands Comedy. Det var extremt lite folk och enbart komiker. Jag fick köra på slutet och kände inte ens för att testa mina nya saker jag skrivit på för det känns onödigt inför typ 10 pers. Så jag pratade om hur lustigt jag tyckte det kändes att det stod en hysteriskt glad asiatisk tjej och helt maniskt fotograferade varena komiker som uppträdde. När hon kom tillbaka lite senare sa jag något i stil med. ”Oh där var hon igen” Men insåg av tystnaden som uppstod att det var en helt annan asiatisk kvinna. Vad fan hände där liksom..

Efteråt drog vi till Spleen och hängde med lite andra komiker. Det var mysigt och ännu mysigare blev det när en kille gick in i mig. Vi bad om ursäkt och började sedan prata. Det visade sig att han gått in i mig med avsikt eftersom han var gay och ville kolla om jag också var det. Han hette Benjamin och var cirka 10 år yngre än mig vilket kändes lite porrigt. Vi hånglade halva kvällen och idag skrev jag att jag saknade honom och han sa att han saknade mig med så vi ska ses. Antar att vi är kära och ska gifta oss nu typ? ;)
IMG_1996

Carlton Club och lite tråkiga nyheter..

Jag var ute med Klara och Elin i helgen och besökte en klubb som hette Carlton. De hade uppstoppade djur och grejer på väggarna och det som jag uppskattade mest var att det fanns en takterass. Gillar inte att dansa speciellt mycket utan tycker det är mycket roligare att snacka med folk och gärna utomhus varma sommarnätter. :)
Skrev ju tidgare om tävlingen som jag spontant anmälde mig till. Det visade sig att jag blev dubbeldiskvalificerad. Dels för att jag inte är australiensisk medborgare men också för att man det senaste året inte får ha tjänat några pengar på stand up och jag hade ett ganska bra förra år så det var ju ”synd” iallafall i detta fallet. Kunde förstås ljugit men det kändes ju också märkligt.
IMG_1988 IMG_1989 IMG_1990

Var på date igår..

Igår tänkte jag bara sitta hemma och glo eftersom jag trodde att jag hade min stand up-tävling idag men det visade sig att den var imorgon. Med anledning av detta tackade jag genast ja när en kille frågade om han kunde hämta mig med sin bil för att gå och ta en drink. Det slutade med att vi gick till en gaybar som heter Sirquit och sedan Peel Hotel. Vi hånglade lite men jag vet inte riktigt.. Han var syrier och det är alltid lite aktuellt med blattar i min värld men det jobbiga var att han hade en kompis som var så sjuuuuukt mycket hetare. En libanes som jag bara ville sätta tänderna i. Han tittade på mig också men det kändes ju inte som att jag ville kandidera till ”Årets sämsta person 2015”. Hade jag fått en chans hade jag givetvis kastat mig över honom.. ;)
IMG_8248-1

Kaos på stand up-klubben igår.

Igår tog jag först farväl av min kompis Lisa som skulle åka hem mot sverige och sedan gick jag ner på Southside för att kolla lite stand up. Det var nog den konstigaste kväll jag någonsin varit på. Konferencieren som i vanliga fall är grym och vunnit priser etc fick någon flipp eftersom han inte riktigt fick med sig publiken. En tjej var uppenbart inte så road av att han publiksnackade med henne men han fortsatte. När han frågade varför hon var så deppig skrek en annan tjej i publiken ”She should get som dick”. Sura tjejen hörde inte detta men konferencieren upprepade vad hon sagt så hon reste sig då och lämnade tårögt lokalen. Fick veta sedan att hennes bästa vän nyligen dött. Stämningen var inte på topp efter detta och då körde konfan en harang om jordens undergång och miljöproblem typ. Jag skrattade dock en hel del mest av ren glädje för att JAG inte skulle behöva kliva upp på den scenen just denna kväll.

Hängde sedan med lite folk varav en snubbe såg ut lite som Rusell Brand, haha!
IMG_1967 IMG_1968

Äntligen gigg på Imperial Hotel!

ÄNTLIGEN! Det var känslan jag kände när de drog lotterna igår på The Imperial Hotel och jag faktiskt fick uppträda den här gången. Jag trodde att det där lotteriet var riggat men nu så. Hade besök i publiken av mannen som tog min oskuld också vilket kändes extra roligt. Jag ville verkligen säga något om detta och kunde såklart inte låta bli. Hälsade till honom och sa något i stil med att ”Idag är det min tur att bjuda på fem minuters underhållning”. Lite annorlunda och rolig inledning. Det gick på det stora hela bra och nu känner jag mig iaf ganska redo för tävlingen som jag anmälde mig till som är på Lördag. Dock får man inte vara med om man inte är australiensisk medborgare så jag väntar mig att bli diskvalificerad. Men hoppas att jag iallfall får göra själva gigget för det kan bli en bra erfarenhet liksom.

Hängde med en asskön komiker-flata vid namn Tessa. Love her.
IMG_1961

Grymt gigg igår!

Känner en oerhörd energi och pepp efter mitt uppträdande igår på The Barkly Hotel. Mitt förra gigg var ett av mina sämsta jag någonsin gjort på engelska och detta var ett av de bästa. Höga toppar och djupa dalar med andra ord. Men det handlar ju såklart om hur publiken är på det ställe man uppträder på.

På väg hem efter gigget så var det några som stoppade mig på gatan och frågade lite exalterade ifall det var jag som var komikern som de sett på Barkly. Kan lägga till att de sa att jag var amazing. Det har hänt ett antal gånger tidigare i mitt liv men att höra det på andra sidan jordklotet på engelska gör ändå att man lätt fylls av tanken att man är nån slags jävla super-star?! Hybrisen vet inga gränser just nu. ;)

I måndags var jag ute med några polare på någon slags bingo för backpackers. Det var någon slags alkoholist-bingo typ. Lite spännande upplevelse men bästa var att en australiensisk tjej fick för sig att jag skulle vara något för hennes bögkompis. Jag trodde i vanlig ordning att det var någon superfjolla jag skulle paras ihop med då det brukar vara det när en tjej skriker att hon har en bögkompis som skulle ”passa såååå bra ihop med dig”.  Denna kille är polis och ganska fin och vi messar lite nu. Han frågade om jag ville gå på World Cup Cricket-tournament på Lördag men då ska jag vara med i en stand up tävling här så jag var tvungen att tacka nej. Så deprimerande. Men hoppas man får en annan chans att träffa honom för jag är ganska redo att leka polis och bov. :)
IMG_1956 IMG_1955 IMG_1957