Arne Weises 85-årsfest!

Jag blev bjuden till tv-legendaren Arne Weises 85-årsfest och gick tillsammans med min mumsiga vän Rosanna Charles som snart själv blir tv-stjärna med hela svenska folket då hon kommer att vara med i SVT-programmet ”Under Samma Tak” Får ni inte missa!

När vi kom fram till Arne så frågade han hur vi kände varandra och det gör vi ju inte riktigt. Har hängt mer med hans dundersköna son Andreas Weise men jag och Rosie kände att man vill ju ändå passa på att fira en sådan legend! Björn Ranelid höll ett grymt tal. Jag sa till honom att det var ett fantastiskt tal och han svarade: ”Ja det var inte så tokigt va?” Haha, Älskar karln för hans blygsamhet!

Foto: Julia Dansarie
11050955_10152819885724107_698309603_n 11034657_10152819885729107_2135144203_o

American Night på Stockholm Comedy Club

Igår drog jag till Södra Sällskapet som logiskt nog ligger på söder. Där uppträdde jag tillsammans med Janne Westerlund och två jätteroliga tjejer från USA. Det gick okej men jag slarvade bort någon punchline som jag absolut inte borde slarvat bort. Är extremt självkritisk ochg ibland tar jag ut ilskan på mig själv direkt medans jag står på scenen. Inte speciellt smart egentligen men de skrattade iaf och amerikanskorna tyckte jag att jag var rolig. Det kändes lite sjukt att köra på engelska i sverige då dessutom de flesta i publiken pratade svenska. :)

Jag tog sedan några glas på Malmen tillsammans med gamla vännerna Diana och Vanessa. Andreas och hans nya pojkvän Sebbe var också där. Kul att hänga. Sedan hamnade vi på Carmen vilket borde utses till Stockholms största avlopps-hål. Lukten slår som en hård vägg mot näsan när man stiger in där.
10404425_362778000575877_2669220991757295653_n
IMG_2087

Hemma i Sverige igen!

Jag är nu hemma i sverige igen. Det är såklart med rätt blandade känslor. Jag hade tre fantastiska månader i Melbourne. Uppträdde, dejtade härliga män och träffade underbara människor. Njöt av sol och bad. Men jag har fick ett erbjudande hemifrån som jag inte kunde tacka nej till så nu sitter jag i ett betydligt kallare Stockholm. Flighten med Qatar Airways var spännande men jag blev lite nervös av alla heta araber. Man vågar ju inte direkt stirra på dom allt för mycket. jobbigt att avsluta sitt äventyr med 50 piskrapp i Doha. ;)

Hade en fantastisk sista kväll i Melbourne. Min polis som jag låg med dök upp och han hade med sig en kollega som var lite mysig. Det slutade naturligtvis med att jag låg med den heta kollegan. Känns som att det pratas om den svenska synden på polisstationen i Melbourne. ;)

Nu bor jag några dagar hos en tjejkompis som har världens sötaste kattunge. :)
IMG_2061 IMG_2069 IMG_2078

I got bingo..

Igår så kände man ju sjukt taggad att besöka bingokvällen på Xbase. Hängde med Sofia och hennes polare Tess. Jag fattade dock inte ett skit av bingon för han som var utropare sluddrade med någon aussi-brytning som var obegriplig. Blev dock full och hade ändå kul på någe vis. Sofia hade en mysig vän vid namn Charlie och han var nån slags halvbror till Eric Saade.

Efter detta blev det ett besök på Vineyard och sedan smet jag iväg till Robarta för att hitta ett ragg. Det gick på två röda sekunder för där satt en extremt gullig man med bakgrund från Libanon om jag inte minns fel. Han frågade om jag var aktiv eller passiv och även om jag gjort både ock så antog jag bara att han var aktiv så jag svarade passiv. Besvikelsen i hans ögon sa att jag svarat ”fel” så jag sa snabbt att jag kunde ändra mig om han skulle insistera. Då blev han glad igen och tog med mig ut på en nattlig promenad bland Melbournes mörka gränder.
IMG_2048 IMG_2050 IMG_2052

Mysig trekant..

Igår drog jag hem till Klara och Elin på förfest och sedan skulle vi gå på något som heter ”White Night” som var inne i stan. Det var inte speciellt roligt utan bara PROPPFULLT med människor och ingen verkade vara där av någon annan anledning än att ”alla var där”. Hajpade evenemang är ju bland det värsta som finns typ?

Så jag och Stella drog iväg till Chapel StreetPoof Doof och jag hittade ett väldigt trevligt par. Jag tänkte först att de bara var trevliga och ville ha nya vänner men det gick snabbt upp för mig att de ville ha med mig hem på en ”efterfest”. Vad som skulle hända gick upp för mig  först i taxin dit. Det var trevligt att få vara i centrum men dessvärre (och detta är väl klassiskt vid trekanter) så var den ena killen mycket snyggare än den andra. Den ena var en 10-poängare men den andra typ en 2a. ”You gotta take the good with the bad.” Sa jag och bet i kudden.

Efter ett tag fick jag panik och ville därifrån. Klockan var sju på morgonen och vilken normal människa som helst hade åkt hem men jag drog till Revolver för att förlänga festen några timmar. Älskar att festa när solen går upp. Det känns som att man trotsar alla naturlagar.
IMG_2042 IMG_2029

Var på date hemma hos en polis..

Jag blev ihopfixad med en kille som jobbar som polis via en gemsam vän. Han har ställt in några gånger men hörde av sig igår och var redo att ses. Givetvis ville jag träffa honom så jag åkte hem till honom och han frågade om vi skulle gå och ta en drink någonstans men det kändes onödigt tyckte jag så jag föreslog att vi skulle dricka hemma hos honom istället. Slampan i mig tänkte väl att det är närmare till sängen då. ;)
Det var mysigt och han var faktiskt rätt härlig. Vi började prata lite snusk och det ena ledde till det andra. Tror det som slutligen gjorde att vi klädde av oss nakna var när vi skulle mäta och se vem som hade störst batong. (polis-referens).

Det hettade till men jag fick inte ut så mycket av upplevelsen. Kändes väldigt opersonligt och mekaniskt. Efteråt frågade han mig om han skulle beställa en taxi till mig vilket gjorde att det kändes ännu mer fräckt.

Typ lite fin iaf så det var väl okej att man fick känna sig lite utnyttjad?
IMG_2003

Sovit borta..

Jag har inte varit hemma på ett tag eftersom jag sov hos en kille som bjöd hem mig efter att vi träffats ute. Det var mysigt men han var ca 10 år yngre än mig. Han hade en tjejkompis som var lite rolig. Hon sa att hon var tacksam för att hon fått ätstörningar och lärt sig kräkas ordentligt efter att hon ätit. Ärligt talat tror jag att både hon och hennes bögkompis mådde sådär.. De hade haft ett litet gräl dagen innan sa dom. Dom öppnade balkong-dörren för att visa och jag var tvungen att ta en bild. Vad säger man om detta?
IMG_1999

Two hands och första mötet med Benjamin.

Igår drog jag och Sequana till ett stand up ställe i Richmond som heter Two Hands Comedy. Det var extremt lite folk och enbart komiker. Jag fick köra på slutet och kände inte ens för att testa mina nya saker jag skrivit på för det känns onödigt inför typ 10 pers. Så jag pratade om hur lustigt jag tyckte det kändes att det stod en hysteriskt glad asiatisk tjej och helt maniskt fotograferade varena komiker som uppträdde. När hon kom tillbaka lite senare sa jag något i stil med. ”Oh där var hon igen” Men insåg av tystnaden som uppstod att det var en helt annan asiatisk kvinna. Vad fan hände där liksom..

Efteråt drog vi till Spleen och hängde med lite andra komiker. Det var mysigt och ännu mysigare blev det när en kille gick in i mig. Vi bad om ursäkt och började sedan prata. Det visade sig att han gått in i mig med avsikt eftersom han var gay och ville kolla om jag också var det. Han hette Benjamin och var cirka 10 år yngre än mig vilket kändes lite porrigt. Vi hånglade halva kvällen och idag skrev jag att jag saknade honom och han sa att han saknade mig med så vi ska ses. Antar att vi är kära och ska gifta oss nu typ? ;)
IMG_1996

Carlton Club och lite tråkiga nyheter..

Jag var ute med Klara och Elin i helgen och besökte en klubb som hette Carlton. De hade uppstoppade djur och grejer på väggarna och det som jag uppskattade mest var att det fanns en takterass. Gillar inte att dansa speciellt mycket utan tycker det är mycket roligare att snacka med folk och gärna utomhus varma sommarnätter. :)
Skrev ju tidgare om tävlingen som jag spontant anmälde mig till. Det visade sig att jag blev dubbeldiskvalificerad. Dels för att jag inte är australiensisk medborgare men också för att man det senaste året inte får ha tjänat några pengar på stand up och jag hade ett ganska bra förra år så det var ju ”synd” iallafall i detta fallet. Kunde förstås ljugit men det kändes ju också märkligt.
IMG_1988 IMG_1989 IMG_1990

Var på date igår..

Igår tänkte jag bara sitta hemma och glo eftersom jag trodde att jag hade min stand up-tävling idag men det visade sig att den var imorgon. Med anledning av detta tackade jag genast ja när en kille frågade om han kunde hämta mig med sin bil för att gå och ta en drink. Det slutade med att vi gick till en gaybar som heter Sirquit och sedan Peel Hotel. Vi hånglade lite men jag vet inte riktigt.. Han var syrier och det är alltid lite aktuellt med blattar i min värld men det jobbiga var att han hade en kompis som var så sjuuuuukt mycket hetare. En libanes som jag bara ville sätta tänderna i. Han tittade på mig också men det kändes ju inte som att jag ville kandidera till ”Årets sämsta person 2015”. Hade jag fått en chans hade jag givetvis kastat mig över honom.. ;)
IMG_8248-1