Bio: American Sniper

Orkade verkligen inte festa igår och min fot är fan inte återställd ännu (Borde nog gå till en doktor snart) så det fick bli en bio igår. Gick tillsammans med Klara och Elin och såg American Sniper som handlar om en amerikansk soldat som krigade i mellanöstern. Den var sjukt bra även om jag tycker det är lite obehagligt med amerikanska patrioter som inte fattar att anledningen till att det där kriget ens fanns var för att USA försåg Usama Bin Laden med vapen och träning. Sedan ställer jag mig ytterst skeptisk till hur World Trade Center kunde kollapsa av en brand då stål inte kan smälta vid så låga temperaturer. Jag håller med konspirations-teoretikerna som tror att tornen föll på grund av helt andra anledningar.

Åt mat också eftersom det finns en food court vid bion som har kina-mat som är himmelsk. Varje gång jag blir hungrig får jag små våta drömmar om de där friterade kyckling och fläsk-bitarna. Blev överlycklig att tjejerna också älskade det.
IMG_1857 IMG_1852 IMG_1860

Börjat lossna lite?

Jag gick till Imperial i Onsdags och blev inte förvånad över att ännu en gång inte få uppträda. När det ska lottas har jag helt enkelt för otur för att få kliva upp på en scen verkar det som. Hade dock en rolig kväll och hängde med massa komiker. Efteråt hängde massa komiker med varandra och jag pratade med en tjej som tydligen håller i en kväll med VÄLDIGT eftertraktade gigg. Hon frågade några andra om jag var rolig och just dom höjde mig till skyarna så hon bestämde sig för att boka mig. Är dock lite osäker på om det blev spikat 100 % och vågar inte tro på det innan jag ser det men blir det inte på Tisdag så blir det garanterat någon gång framöver. :)
IMG_1843 IMG_1848 IMG_1851

Australia day!

Igår var det Australia Day och då firar man grundandet av det här landet. Eller invasionen av aboriginernas land snarare. Den vita rasens storslagenhet typ. Jag var hemma under dagen och vilade upp min stukade fot men sedan skrev en kille att han ville komma över och hänga lite. Han var vit sydafrikan och riktigt mumsig så jag kunde inte låta bli att tafsa lite på honom. Han ba: ”I thought we where just gonna hang”  och jag svarade: ”I can definately see something big hanging right over there” och sedan inleddes ett passionerat firande av Australia Day. Sedan kom mina nya buddisar Elin och Klara som var bland de stördaste jag träffat. Roliga och besatta av hip hop. Vi förfestade lite och sedan blev det en tur in till stan. Påväg hem i taxin hände något sinnessjukt. Vi pratade med varandra och helt plötsligt vänder sig chauffören om och skriker på hackig indisk engelska: ”Shut the fuck up If you dont speak english cup I know that you are talking about me” Vi pratade inte alls om honom och jag frågade vad han hette eftersom jag skulle kontakta hans chef. Då gömde han sitt ID-kort och vägrade säga sitt namn. Han bad snabbt om ursäkt också. Jag sa att det var okej om vi fick resan för halva priset. När vi kom fram började han tjafsa och ville ha mer betalt iallafall. Då gick vi bara ur bilen och vägrade betala. Exciting!
IMG_1834 10402483_10206144097230265_5026135744451283285_n IMG_1837

Haltat till en pizzeria

Idag hade jag nog inte ens lämnat mitt hem om det inte vore för att en tjej som heter Lisa skrev på Facebook att hon ville ta en fika. Jag sa att jag kunde tänka mig det om vi inte gick längre än typ 100 meter från där jag bor. Det blev en pizza och en god vattenmelon-juice istället men det var trevligt. Dock kunde vi inte få kranvatten för det påstod dom ej fanns på denna restaurang. Fick bli ett glas vatten hemma hos mig efteråt istället. När jag tog ut en dunk vatten från kylen såg Lisa helt chockerad ut och gav mig beröm som om jag uppfunnit något värt ett nobel-pris:
”Men gud vad smart att fylla på en dunk med vatten och ställa in i kylen, då har du ju alltid kallt vatten”
Ska umgås mer med henne. Älskar människor som får mig att känna mig smart. Händer inte varje dag. ;)
IMG_1813 IMG_1814 IMG_1815

Stukade foten…

Jag har antingen stukat eller brutit foten vilket inte känns så roligt. Var ute i Fredags då det blev ett besök på Peel Hotel som är ett lite roligt gayställe. Gick dit med min tyska kompis Melanie och träffade massa roliga människor. Hånglade med en skitsöt kille som inte var speciellt gammal men kunde sin sak ändå. Dock följde jag med en annan kille hem. På väg till honom så hoppade jag snett på foten så jag stukade/bröt den. Tur att jag var full så att det inte kändes lika mycket som dagen efter. När man varit hos ett one night stand och måste hoppa på ett ben hem så vet man ju att man haft en bra natt iallafall.. ;)

Nu får jag sitta på min balkong med min onda fot ett par dagar. :(
IMG_1809 IMG_1811

Comics Lounge med Clayton Fletcher!

Igår drog jag med några vänner för att kolla på Clayton Fletcher som skulle vara headliner på The Comics Lounge. Träffade honom första gången i Gävle där vi uppträdde tillsammans på en klubb som heter Gasta. Sedan kontaktade jag honom när jag åkte till New York och frågade om jag fick uppträda på hans klubb där. Han sa att han inte hade en aning om vad jag sa på scenen i Gävle men att han hörde att folk skrattade så han tog en chansning och gav mig chansen att köra på hans klubb. Det gick väldigt bra. För att använda hans ord, ”You killed it”. Så det var kul att få se honom igår och även hänga lite efteråt. Han påminde mig om att vi setts på tre kontinenter nu vilket lät lite mäktigt på ngt sätt. Haha!
Såg även min favorit Simon Taylor. Alltid lika snygg som fantastisk. :)

Clayton hade en polare med sig som precis som honom spelar poker och jag försökte manipulera honom till att ligga med mig men den bluffen synade han verkligen dessvärre. :/
IMG_1799 IMG_1801 IMG_1804 IMG_1806

Imperial Comedy

Alltså hur jävla mycket otur kan man ha? Gick till Imperial Comedy igen igår för att försöka få en open mic-spot men trots att det är helt slumpmässigt (man vet detta eftersom man ser när de lottar) lyckades jag förlora denna gång också. :/  Det är VÄLDIGT mycket klubbar som är fullbokade nu eftersom det är Melbourne Comedy Festival snart. Har ändå lyckats få ett gigg till på Barkly Comedy där jag var förra veckan. Så några roliga gigg har jag iallafall att se fram emot.
Kollade på föreställningen och några av tjejerna som uppträdde fick mig att bryta ihop av skratt.   Jag har en teori om att stand up-världen här i Melbourne är betydligt grabbigare och att de tjejer som uppträder har fått kämpa hårdare och därmed blir tuffare och roligare än komikerna hemma i sverige. Rookie-tjejerna här är BETYDLIGT roligare än någon känd kvinnlig komiker i Sverige. Just sayin.
IMG_1793 IMG_1794

Melbourne Pride, bokad för radio-intervju, fest fest fest

Nu har det hänt massa roliga saker. Igår var det inledningen av Melbournes Pride som kallas för ”Midsumma” och det var sjukt roligt. Samma glada pirriga känsla infann sig som när man går till den svenska motsvarigheten på sommaren. Lyssnade på musik, drack vin och tittade på galna människor.

Mötte en man som var trevlig och hans vän äger en ganska stor radiokanal och han ville ha mitt telefonnummer för att göra en intervju med mig. Får väl se om han ringer men hur roligt vore inte det?  Radiostjärna i Melbourne.

Efter häng i parken åkte jag, Melanie och Anna till Vineyard och sedan blev det en stökig kväll på olika klubbar. På Circus var det extremt bra drag och det var någon smygbög som bad om mitt nummer men han har inte hört av sig ännu så misstänker att han inte kommer göra det.

Imorgon ska jag på en date med en kille som jag träffades i Fredags. Minns inte hur han såg ut men dög han på fyllan i Fredags så duger han nog till en date imorgon.

Now it has happened a lot of fun things. Yesterday was the beginning of Melbourne’s Pride called ”Midsumma” and it was crazy fun. The same exciting, happy feeling appeared like when you go to the Swedish equivalent in summer. Listened to music, drank wine and watched the crazy people.

Met a man who was pleasant and his friend owns a pretty big radio station and he wanted my phonenumber to do an interview with me. We will see if he calls but how fun would not that be? Radio Star in Melbourne.

After hanging in the park, I went with Melanie and Anna to Vineyard and then it became a messy night at different clubs. At Circus it was an extremely good night  and it was some in the closet gay guy who asked for my number but he has not called yet so I suspect that he will not do it.

Tomorrow I’m going on a date with a guy I met last Friday. Do not remember what he looked like, but he was good enough when I was drunk last Friday so he’s probably good enough for a date tomorrow.
IMG_1754 IMG_1765 IMG_1767

Greyhound och Peel Hotel

Åkte till Stella igår som hade besök av en trevlig kompis vid namn Felix. Vi förfestade på deras hostel som kanske inte var det fräschaste jag besökt. Vi drog på Greyhound som jag trodde var ett litet ställe men det visade sig vara stort och det kryllade av snygga bögar överallt. Måste blivit full för jag stod och dansade och det brukar inte ske speciellt ofta. Bytte nummer med någon kille och hånglade med en norrmans innan vi drog vidare till Peel Hotel som är lite ökänt för det är där man hamnar när kvällen på riktigt spårar ur. Jag fick i något euforiskt ögonblick för mig att jag var kär i en kille och han sa att jag troligtvis inte skulle känna likadant imorgon och han hade helt rätt för mina känslor har faktiskt svalnat en hel del. ;)

Sjukaste jag sett var ett gäng utanför klubben när den stängde som skulle gå på bastu-klubben Wet @ wellington som ligger precis bredvid. Problemet var bara att de hade en tjejkompis med sig och på sånna klubbar är såklart bara killar tillåtna. Så vad de gjorde var att de klädde ut tjejen i kill-kläder. En snubbe tog på sig alla hennes kläder och så fick hon klä sig i hans paltor för att kunna smugglas in. Hann faktiskt inte se om de lyckades men det såg helt sjukt ut.

Went to Stella yesterday who had a visit from a nice friend named Felix. We drank a little at their hostel which was perhaps not the freshest I have visited. We went to the Greyhound which I thought was a small place but it turned out to be great and it was full of good looking gay men everywhere. Must have been drunk because I stood and danced and it usually does not happen very often. Exchanged numbers with some guy and made out with a norwegian before we moved on to Peel Hotel which is a bit notorious cuz it’s where you end up when the evening really gets out of hand. I got into some euphoric moment and thought I was in love with a guy and he said I probably would not feel the same tomorrow and he was right cuz my feelings have actually cooled down a lot. ;)

I saw something a bit funny outside the club. Some people wanted to go to the sauna club Wet @ wellington which is right next door. The only problem was that they had a girl with them and at thoose clubs is of course only guys allowed. So what they did was they dressed the girl in boy clothes. Some guy took on all her clothes and she got dressed in his rags to be smuggled into the sauna. Could not actually see if they succeeded but it looked absolutely sick.
IMG_1746IMG_1744

Spanat på pool-killen hela dagen.

Har legat nere vid poolen och njutit idag. Delvis njutit av solen och att plaska i det iskalla uppfriskande vattnet men njutit desto mer av att det kom två killar som rengjorde poolen. De var tatuerade och sexiga och när de helt manligt började att små-boxas på varandra trodde jag att det var en inledning till en vuxenfilm fast i liveversion.

Have been down at the pool and enjoyed myself today. Partly enjoying the sun and splashing in the icy refreshing water but enjoyed more the guys who cleaned the pool. They were tattooed and sexy and when they began to box each other like straight guys tend to do(?) I thought it was a prelude to an adult film but the live version. ;) 
IMG_1735 IMG_1736