min tid.

Fixade mina naglar igår och det är så skönt varje gång det är gjort. Jag kan ha mina naglar i en månad eller längre om jag pallar med utväxten. Det är sjukt bra material och bra pris och det är anledningen till att jag fortsätter med det. Jag orkar inte med att en nagel flyger av eller att det lossnar och det fastnar i håret eller kläder. Minns förr när jag gjorde och fick psykos och praktiskt taget slet bort dom för att jag inte pallade. 

Det finns vissa saker jag unnar mig varje månad och det gör jag för att jag är kvinna och älskar att underhålla mig och känns mig fräsch och fin. Det har blivit en rutin och är inte ens jobbigt längre. 

– fransar. 

Sparar så mycket tid när det kommer till att sminka sig. Slipper dessutom köpa mascara. 

– naglar 

En kvinnas händer är sensuella och ett par fina naglar gör sitt. På mitt jobb ligger mina händer på ett tangentbord framför kunder och jag tycker det är proffsigt med fräscha naglar. Jag sparar tid på att hålla på att måla om varje dag eller gömma dem när nagellacket börjar skavas bort.

– vaxning 

Jag försöker vaxa mig varje månad. Annars är jag duktig med rakhyvlarna också. Jag gillar att vara hårfri och jag HATAR att vi kvinnor ska behöva ha hår på kroppen. OCKSÅ!!! Som att vi inte har det jobbigt nog. Jag är van att dra med rakhyvlen varje gång jag duschar och det tar ingen tid.

Detta kostar mig runt 1000kr varje månad. 

Förr i tiden var jag så snål med mig själv att jag aldrig skulle unna mig detta varje månad. Men sen blev jag mamma och om jag inte kan lägga en jäkla lax på mig själv varje månad så kan jag lika väl lägga ner verksamheten. Tack o hej. Leverpastej.  

 

R2HZ-D0355tn6J8r8nr_xNcNEWeJVpHlfIXHwaP4Tlw,l3yievohZtIk9lUAXznoa8cursIdlX9JwzkgvhVIq2w

freeeedag.

Det blev en liten tjej igår och det innebär att jag har ännu en anledning att stanna till i flickavdelningen. Nu är min vän mammaledig precis som jag och efter ett tag kanske vi kan börja hänga. Det kan bli ganska ensamt ibland. Jag har ju min syster och vänner som mer än gärna hittar på något men ibland är det kul att träffa någon som är precis lika begränsad som en själv.
Hon bor andra sidan stan min vän MEN jag hoppas att vi trots det söker oss till varandra.

Idag är det fredag och alla ba YEIII FRIYAY. För mig är det ju ingen skillnad på en fredag eller en tisdag. Martins träningstider skiljer sig inte heller på vardagar från helger så det enda är ju att Damian är hemma och att jag försöker aktivera honom och hitta på saker. Ska in till stan och plocka min present idag YAIII på den. Har sån ångest för det. Vill skita i det. Men min syster och min vän pressar mig. Men först ska Damians hand läggas om igen. Blir så ledsen när vi ska göra det. Anklagar mig själv. Kan inte låta bli. Han leker med en hand och klär på sig med en hand. Han klagar inte ens utan gör så gott han kan. Får ont i hjärtat. Är ändå glad (inte glad men ni fattar) att det var Damian det hände och inte hans kusin. Hade mått 100000 gånger värre då.

Tack så hemskt mycket för era värdefulla kommentarer som kommer in. Jag ska försöka sammanfatta det lite och plocka ut det som flest tycker att jag ska satsa på.

Ni är så himla snälla. Jag KÄNNER att ni älskar mig och ni gör det via en skärm. Att en del av er kommer fram till mig är så stort och jag vet vad som krävs. Jag gör något rätt i den här bloggen. Jag lyckas nå ut till er. Det är helt otroligt. Jag är så tacksam för det. För jag får så mycket tillbaka från er.

 

 

 

heja Rubie. 

Igår skulle jag ha träffat min vän Rubie som är höggravid och fått en tid för planerat snitt på fredag. Jag ville verkligen träffa henne men Damians hand skulle läggas  på vårdcentralen kl 14 och det var en dum tid då det blir mitt på dagen. Vi bestämde att ses dagen därpå istället, alltså idag. Imorse vaknade jag av ett sms att hon är på sjukhuset och att bebis har bråttom ut. Åh min fina vän <3 kan inte ens tänka mig vilken panik hon måste fått. Att ha ett planerat datum framför sig och att allt drar igång innan. Går runt här i cirklar och bara tänker på henne. Längtar tills hon hör av sig. Kan inte tänka på annat.  

 
En bild från hennes babyshower. 

Alltså jag trodde aldrig att man kunde känna så mycket för sin väns barn. Jag menar när man har egna barn känns det som att hjärtat borde vara upptaget men det är verkligen något speciellt med en väns barn. Man liksom bara slår upp dörrarna till sitt hjärta. Tror att just det faktum att man har barn själv gör hela proceduren lättare. Man behöver liksom varken kära känna barnet eller lära sig älska det. Man bara gör det. Och när ens vän älskar mitt barn GUD då är det som att hjärtat vill explodera. Min vän Sanna och Damian är ju helt kära i varandra och har en jättespeciell relation. En Dag sa han 

Jag är kär i Sanna för hon har så fint ansikte. 

Vi alla BA ååååååååååååååååh! 

Aja nu måste jag fortsätta tänka på Rubie. 

   

  

fortsätt så. 

Hej mina bästa kompisar. Tack för er feedback och låt den fortsätta komma. Förväntade mig mycket Hård kritik och blev förvånad när ni skriver att min blogg är bra och härlig. Jag tycker liksom jämt att den kunde bli SÅ MYCKET BÄTTRE. Känner att ni förtjänar så mycket mer. Men detta är typiskt ”Priscilla tänk” vilket kan gynna mig då jag aldrig är nöjd och har höga krav.  Men samtidigt blir jag förvånad när någon tycker att jag bra nog och inte skit som jag själv tycker. 

Nu i samband med min KBT framgår det hur sjukt låga tankar jag har om mig själv. Hur jag dagligen och ibland helt omedvetet trycker ner mig själv. Och det handlar om en självkänsla som är så djupt skadad. Min högsta önskan är att reparera denna skada i den mån det går. Vill inte att mina barn ska ta över den. Men mina barns pappa har ju ÖVERDRIVET grym självkänsla så kanske en blandning med min dåliga blir en perfekt kombo. 

Igår gick vi en PW. Lillasyster och jag. Utan DJ utan han fick stanna hemma med pappa och storebror. Förväntade mig att han  skulle vara ledsen när vi kom hem men min smarta man hade lagt ett foto på mig på vår stora tv skärm och höll Djulian så han kunde se mig Hahaha. Typ lurade honom att jag var hemma. 

  

hjälp.

Igår träffade jag min bloggcoach och vi gick igenom bloggen och min uppdateringsstatistik osv. Gick sådär va. Just nu går allt i mitt liv SÅDÄR på halvfart liksom. Det får vara så just nu helt enkelt. Men jag skulle jättegärna vilja ha ER HJÄLP med en fråga. Vad vill ni se mer av i bloggen? Finns det något som jag är snål med att dela med mig av? Berätta för mig SNÄLLA HJÄLP MIG. Skit inte i att svara på detta. Stor eller liten tanke kommer att vara GULD för mig.

Vad saknas i bloggen? 

Vad är intressant i bloggen? 

Vill ni se fler bilder? 

Vad för bilder? På min vardag? Barn? Mig?

Vill ha massa kommentarer nu som hjälper mig vidare med den stora frågan : vad ska jag göra med bloggen?
Älskar er och ni älskar mig. 

   
    
    
   

akuten.

Igår var jag så himla nöjd och glad som kom iväg till ett lekland med Dami och hans kusin. Jag vet att Damian tycker det är så roligt att busa omkring med honom men eftersom jag har DJ jämt så har det känts för jobbigt att komma iväg. Men igår var vi två vänner plus min syster och jag och då passade det så bra. Det var söndag så vad kan man förvänta sig men det var sjukt mycket folk och jag tycker det låg lite läskig stämning i luften. Ni vet barn skriker, nån gråter det är bara kaos runt. Grabbarna hade skitkul och efter att dem åt så fick de åka rutchkana för sista gången innan vi skulle hem. Då råkade Damians hand åka under honom så han brände den liksom hela vägen ner :(. Huden brändes av och han var så ledsen då det gjorde så ont :(. Min vän fick lämna Damis kusin hem och vi fick åka till akuten med Honom. Sju timmar var vi där. Det var typ lika mycket folk som på leklandet. Vi satt där så många timmar och man får verkligen en instinkt om att man ska vara så tacksam för varje dag man slipper spendera på en akutmottagning. En liten pojke grät så mycket och så länge att mamman började gråta hysteriskt för hon typ orkade inte mer. Det är helt sjukt vilken väntetid det är. Vi kom dit halv fyra. Klockan 10 på kvällen fick vi hjälp. Dami var så modig och duktig min stora kille. Men jag kunde inte låta bli att fälla några tårar. Man känner sig alltid så skyldig när något händer ens barn. Speciellt jag som har hjärnan i skötväskan typ. Jag känner verkligen att jag är så labil och konstig just nu. Det kanske är amningen? Just därför var det tryggt att åka till leklandet med flera vuxna. Har en sån äcklig katastrofkänsla hela tiden som att något hemskt ska hända. Och visst har det hänt mycket tråkigheter på sistone :( men får inte glömma att vara tacksam för att det kan alltid vara värre.  

 Min stora lilla kille. Varför kan jag inte skydda dig mot allt som gör ont? 

snålkärring.

Igår var jag med min lillasyster och vän en sväng inne på LV butiken i Stockholm. Det var värsta kön utanför trodde först det var utförsäljning haha. Tänk er den. Halva reapriset på LV. Min vän tittade på en väska och jag på något fint till mig själv. Snart fyller jag 3 månader krigandes med min amning och Jag lovade ju mig själv något fint då. Jag förtjänar det. Efter min otroliga förlossning och mjölkstockningen. För att inte prata ensamstående tiden med en 4 åring och gravid. Jag är såååå himla snål med mig själv det är på en annan nivå. Jag skulle lätt köpa en present till någon jag tycker om. Swish så drar jag kortet, nästan så jag ryser av välbehag. Men när det är något till mig själv så vänder sig hela magen. Måste seriöst bli bättre på detta. Ej okej. Känner att det är för dyrt för mycket pengar har jag råd det känns bara fel fel fel. Tänker på all mat och alla blöjor jag kan få för pengarna. Haha. Orka.  

 

3 okt. 

Tränade igår med bara för att jag sa att jag skulle lägga det på hyllan. Nä men dels så vaknade jag upp och kände mig plötsligt SMAL och sen så råkade jag säga till dami att vi kunde gå till gymmet och då gick det inte att ta tillbaka. Jag tog alltså med båda dit. Det går snabbt och jag gör inte så mycket men kanske bättre att gå dit och så kanske det blir bättre och bättre. Vi får se. 

Idag är det två år sedan en nära vän och familjemedlem gick bort. Tänkte gå till graven en stund. Så mycket tankar idag fast klockan bara är 10. Gravplatsen ligger nära mitt jobb och jag har flera gånger varit där på min Lunch bara för att se om det verkligen är så att det blev så. Vissa dagar var det verkligen overkligt. Och det är det fortfarande. <3  

  
Solnedgången igår va så vacker. Tog denna bild från Damians rum. Han har två Alfons och jag minns hur jag flera gånger tyckte att de två dockorna symboliserade att jag skulle få två pojkar i framtiden. 

  

bästa Hårlek.

asså kolla hur fiiiint min lillasysters hår blev. Från chokladbrunt till en ljusare sombre. Sandra kan verkligen sin grej. Älskar att hänga i hennes salong. Så himla trevlig stämning där. Jag har inte gjort något med mitt eget hår sedan typ januari. Förutom klippt topparna.  Jag har då ALDRIG kunnat ha en och samma hårfärg så här länge. Jag är ju sån som blir ljus och sen mörk och sen lite ljusa slingor på det och sen ljus igen och sen riktigt mörk och sen slingor osv osv osv. Mitt hår har varit en riktig stöttepelare under dessa fuletider. Trivs bäst i ljust vad folk än säger. Men det gäller ju att ha en frisör som kan sin grej. 

Innan  
Efter 

   
 
Hårlek Solna. Erbjuder även fransförlängning, BRASILIANSK VAXNING och snart även SOLDUSH

Jag säger bara YABADABADOOOOO

Boka på 08-829207 hälsa från meeeeeeej! 

Ger upp. 

Tränade imorse. Det gick sådär va. Hade inte ätit frukost så jag var så svag och DJ vaknade i vagnen så jag hetstränade lite medans han gnällde. Det är ju ingen direkt ”me-time” utan ett projekt stress och en känsla av att misslyckas varje gång jag går därifrån. Funderar på att lägga det på hyllan ett tag faktiskt. Köra promenader tills snön kommer och vänta tills DJ kan vara med pappa och jag kan verkligen träna på riktigt. 

Så jobbigt men orkar inte kriga för att jag krigar så mycket med ALLT ANNAT just nu.