snålkärring.

Igår var jag med min lillasyster och vän en sväng inne på LV butiken i Stockholm. Det var värsta kön utanför trodde först det var utförsäljning haha. Tänk er den. Halva reapriset på LV. Min vän tittade på en väska och jag på något fint till mig själv. Snart fyller jag 3 månader krigandes med min amning och Jag lovade ju mig själv något fint då. Jag förtjänar det. Efter min otroliga förlossning och mjölkstockningen. För att inte prata ensamstående tiden med en 4 åring och gravid. Jag är såååå himla snål med mig själv det är på en annan nivå. Jag skulle lätt köpa en present till någon jag tycker om. Swish så drar jag kortet, nästan så jag ryser av välbehag. Men när det är något till mig själv så vänder sig hela magen. Måste seriöst bli bättre på detta. Ej okej. Känner att det är för dyrt för mycket pengar har jag råd det känns bara fel fel fel. Tänker på all mat och alla blöjor jag kan få för pengarna. Haha. Orka.  

 

3 okt. 

Tränade igår med bara för att jag sa att jag skulle lägga det på hyllan. Nä men dels så vaknade jag upp och kände mig plötsligt SMAL och sen så råkade jag säga till dami att vi kunde gå till gymmet och då gick det inte att ta tillbaka. Jag tog alltså med båda dit. Det går snabbt och jag gör inte så mycket men kanske bättre att gå dit och så kanske det blir bättre och bättre. Vi får se. 

Idag är det två år sedan en nära vän och familjemedlem gick bort. Tänkte gå till graven en stund. Så mycket tankar idag fast klockan bara är 10. Gravplatsen ligger nära mitt jobb och jag har flera gånger varit där på min Lunch bara för att se om det verkligen är så att det blev så. Vissa dagar var det verkligen overkligt. Och det är det fortfarande. <3  

  
Solnedgången igår va så vacker. Tog denna bild från Damians rum. Han har två Alfons och jag minns hur jag flera gånger tyckte att de två dockorna symboliserade att jag skulle få två pojkar i framtiden. 

  

bästa Hårlek.

asså kolla hur fiiiint min lillasysters hår blev. Från chokladbrunt till en ljusare sombre. Sandra kan verkligen sin grej. Älskar att hänga i hennes salong. Så himla trevlig stämning där. Jag har inte gjort något med mitt eget hår sedan typ januari. Förutom klippt topparna.  Jag har då ALDRIG kunnat ha en och samma hårfärg så här länge. Jag är ju sån som blir ljus och sen mörk och sen lite ljusa slingor på det och sen ljus igen och sen riktigt mörk och sen slingor osv osv osv. Mitt hår har varit en riktig stöttepelare under dessa fuletider. Trivs bäst i ljust vad folk än säger. Men det gäller ju att ha en frisör som kan sin grej. 

Innan  
Efter 

   
 
Hårlek Solna. Erbjuder även fransförlängning, BRASILIANSK VAXNING och snart även SOLDUSH

Jag säger bara YABADABADOOOOO

Boka på 08-829207 hälsa från meeeeeeej! 

Ger upp. 

Tränade imorse. Det gick sådär va. Hade inte ätit frukost så jag var så svag och DJ vaknade i vagnen så jag hetstränade lite medans han gnällde. Det är ju ingen direkt ”me-time” utan ett projekt stress och en känsla av att misslyckas varje gång jag går därifrån. Funderar på att lägga det på hyllan ett tag faktiskt. Köra promenader tills snön kommer och vänta tills DJ kan vara med pappa och jag kan verkligen träna på riktigt. 

Så jobbigt men orkar inte kriga för att jag krigar så mycket med ALLT ANNAT just nu. 

  
 

Har alltid önskat mig lockigt hår. Långt och lockigt. Färgade ögon. Blåa eller gröna. Va fan som helst förutom svarta eller bruna. Hade ofta håret lockigt under högskole-tiden. Flera trodde det var mitt naturliga. Och jag lät de tro det. En kille jag dejtade fick tro det. Skulle köpa nytt schampo och balsam hos en frisör och han var med. Slutade med att jag gick hem med produkter för flera tusen. Produkter till lockigt hår. Som jag inte har. Ville inte avslöja min lögn. Så det fick bli så. Mina barn får lockigt hår kom jag på nu. Ett sånt vackert arv. 

Jag vill ha lockigt hår gröna ögon och vara lite längre än 1,60. Ni då? Har ni nåt sånt dära önskeskit. Eller är ni helt perfekta och nöjda. 

  

mamma. 

Visst är jag coolare denna gång men jag är långt ifrån duktig på det. Att vara förälder är den mest utmanande uppgiften i livet. Om man väljer att skaffa barn då. Ibland fattar jag inte varför man gör det. Man bara ger och ger och ger och ger. Inte ett öre får Man till hyran. Man ger så otroligt mycket av sig själv och ändå är det aldrig nog. Den där lilla känslan av att man borde ge mer, bli bättre, ge ännu mer. Ändå kommer man aldrig lyckas riktigt helt. Damian och Djulian kommer säkert ha ett och annat att säga om mig som mamma. Min egen mamma berättade att hon ångrar att hon var så besatt av städningen när vi var små. Att hon känner att hon förlorade tid med oss för att hon städade vårt hem så mycket. Förstår idag att hon städade så mycket men vill ändå tänka på det. Det behöver inte alltid se helt perfekt ut hemma. Det är okej att bara skita i det ibland. Kraven blir högre än någonsin när det egentligen borde vara så att de sänks.  

 
En bild på mig och Damian. 

  
En bild på mig  och Djulian.

äntligen terapi.

Idag klockan 10 var vi på plats i Kulturhuset för att se vår Dami ha ett framförande med resten av sin avdelning. När jag var yngre trodde jag att dessa tillställningar skulle vara jobbiga och tråkiga att gå på men tvärtom man springer dit för att man vill inte missa en sekund (och för att Man är sen) 

Min mamma var nästan aldrig med när jag var liten för att hon jobbade så mycket. Pappa gick ensam och jag minns att jag tyckte det var jobbigt. Alla andras föräldrar var alltid två. Men jag och den andra invandraren hade antingen en eller ingen förälder på plats. Just därför är det extra viktigt för mig att vara på plats. Vinka i publiken och viska i Love you. 

Vår minsta är gnällfis och det är fortfarande magen som spökar. Taaaaack för era tips om bröstet flaskan och tanden. Älskar dig som tipsa om att ha kvar bröstet i hans ansikte men ha flaskan i munnen. Älskar att lura mina barn. Ni är så kloka. Mina bästa vänner. 

Snart ska jag iväg på… What for IT…. KBT! Yes efter två år är jag äntligen beviljad kbt. Jag är tacksam men två år… Ska det ta sån tid? Inte konstigt att folk hoppar framför tåget. 

Har så svårt att acceptera att Bruce numera är Caitlyn Jenner. Jag har liksom fattar det men sen när jag kollar på serien så slår det mig och jag har svårt att ta in det. Vi får prata mer om detta sen. 

  

gnäll. 

Jag känner mig helt slut efter helgen. Min mamma har varit här och avlastat mig mycket. Igår rensade vi och slängde massa. Jag som haft så svårt att slänga saker tycker att det är befriande i dagsläget. Vi har ingen plats för massa skit. Ser fram emot yta i framtiden just nu ere som det e. Min man har så otroligt mycket kläder. Det är helt sjukt. Jag har en garderob och två små lådor till underkläder och strumpor. Han har tre byrå med 10 lådor och tre garderober samt korgar som fullproppade med kläder. Min garderob är kaos för att drar jag ut ett plagg faller alla andra. Ser fram emot en STOOOR Walk in closet. Till min man asså. Jag har typ 5 plagg ändå. Vantrivs i min kropp i mina kläder i min vardag. Just nu asså. Jag är sååååå trött. Har slutat pumpa. PALLAR INTE. Får ångest av sätta den där sablans pumpen mot mitt bröst. Ammar istället. HELATIN. Han äter exakt en gång i timmen. Ibland tre gånger i timmen. Han hatar ersättningen. Han vill bara amma. Jag ser framemot ett liv utan amning. Jag har börjat få ont i en visdomstand. Älskar livet.  

 

friyay.

Så fort DJ sover eller nån håller honom så passar jag på att göra det som jag för stunden älskar mest. Städa och plocka. Så sjukt befriande. Två fria armar och hur oredan runt mig försvinner. Så himla skönt. Går även på toa då. Passar på. Nu är klockan runt halv tio kände att jag behövde kissa runt 8 tiden men har inte fått nåt läge än. Just nu är jag hungrig, kissignödig och känner att jag borde PASSA PÅ att göra lite men jag orkar inget av det. Är helt slut. Njuter av lugnet.  

 

fina ni.

Häromdagen kom en tjej fram till mig i Kista. Hon berömde mig och jag gav henne världens kram, tror att du fick två till och med. Jag vet verkligen inte hur jag ska kunna tacka er som VÅGAR göra detta stora. Jag vettefan om jag själv skulle våga. Såg ju Josefin Crafoord ute i vimlet och hoppade typ upp på hennes rygg (?) hade sen deep talk med henne. Hon måste tyckt jag var assssssjobbig. Kände mig jobbig. Men ni är helt underbara. Vackra tjejer med så fina känslor och som ger mig sån jävla BOOST. Och ni gör inte det i vimlet utan i vardagen, det verkliga. Jag går iväg och svävar på moln, kollar mig lite extra i spegeln och blir så glad, ni anar inte. TACK. Jag känner mig så RIK.