kusin träff. 

Älskar att få möta sin familj och vänner på ett annat stadie i livet. När jag fick Damian var de flesta i min ålder i en festperiod förutom min kusin Karol och det var jag såååå tacksam för. Vi gick igenom hela småbarns fasen tillsammans och hade varandra. Idag träffade jag mina primas och när min syster frågade vad vi pratade om så kunde jag knappt svara då vi för det mesta prata typ i munnen på varandra.  

 Sötare tjej får man leta efter. Sjuuuuuuukt ätbar.  Lilla Xhaila 

 
Älskar folk som tar över ens barn när man träffas.  Hon tar barnvagnen, bärselen, tröstar, myser,  matar och rapar. Hon morrar som en hund om man går för nära. Hon leker att det är hennes bebis. Inga problem för mig brooooshan. 

syskonkärlek.

Jag kunde aldrig föreställa mig att Damian skulle älska sin lillebror så mycket som han gör. Jag trodde att vi skulle få lära honom att vara snäll och visa kärlek. Lillebror är ju inte världens roligaste just nu men Damis kärlek är så instinktiv och har visat sig tydligt från dag ett. När DJ är ledsen rusar han fram och petar in nappen, klappar och man märker att han vill så gärna ta upp honom. Men det vet han att han inte får så han blir frustrerad och lägger armarna runt honom istället. Om lillebror ligger på soffan lägger han sig brevid honom och håller hans hand eller bara ligger och tittar. När vi ska gå hemifrån är lillebror den sista vi hämtar och lägger i vagnen och då är Dami så rädd att vi ska glömma honom och gå utan lillebror. ”Mamma glöm inte min lillebror snälla mamma” Han betonar hela tiden MIN lillebror. 

Just nu är vi en överlevnadsfas där det mesta går ut på att få ihop vardagen så smidigt det bara går. Vissa dagar går det superbra! Andra dagar går det inte alls. Damian är jättepappig och vill bara vara med Martin. Jag är tacksam över att Martin är hemma då vi kan ha varsitt barn. Har verkligen kunnat ägna mig åt Djulian. Men jag saknar Dami. Och Martin. Och mig själv.  Men om ett tag kommer allt falla på plats. Det gör det alltid.  

 

leggings.

När Damian var liten ville jag så gärna klä honom i leggings av en konstig anledning. Tycker de är så himla gulliga runt de knubbiga benen och det finns så fina mönster och färger.  

 Men fick för mig att det ändå mest är flickor som har dem. Istället klädde jag dami väldigt vuxet. Skjortor, hängslen, jeans. Och nu när han klär sig själv är det ju bara coola kläder som gäller. Har ju inte fått bestämma ett plagg på typ 2 år. Men NU har jag en docka att klä hur jag vill. Och nu blir det fan leggings för hela slanten. Så jäkla sött. Hittade dessa på Zara idag. 
  

babyshower.

I helgen var vi på min fina  vän Robars babyshower. Det var hennes svägerska Melissa som anordnat det hela och hon har ju så fin smak så det var otroligt fint uppstyrt med silver och guld detaljer. Några dagar innan babyshowern hörde jag av mig till Melissa och undrade vad jag skulle göra, men hon hade allt under kontroll. Kände mig som en dålig vän men det enda jag i princip gör är att amma, pumpa och byta blöja. Har dessutom typ bomull i hjärnan och fattar typ ingenting. Det var faktiskt lite skönt att få komma och bara vara gäst utan stress. Djulian vandrade runt i allas armar och Sov så sött. Det bjöds på god libanesisk mat och massa gottigheter. Till Rubie köpte jag ett babynest som det jag har fast helt vitt då könet är oklart och så fyllde jag det med små plagg som jag samlat på mig. Så himla rolig och mysig söndag. Älskar att hänga med denna familj. <3 känner mig så hemma. Det blir väl så när man har så många år av vänskap. Mitt bästa minne av Robar var en kväll som jag bokstavligt talat kröp hem till henne. Jag var Bakis och hade kraftig dödsångest. Grät över allt och inget. Sov på hennes soffa i flera timmar. Hon gick runt i lägenheten och pratade i telefon, diskade, plockade. Jag kände mig så trygg. Fick sån ro av att vara hos henne. Kände mig. Ja, hemma!  

    
 

att uppskatta. 

Har ju svårt för spädbarnstiden. Tycker inte den är sådär jihaaaa! Men DJ är mysig. Sover mycket. Har det förvisso jobbigt med magen och vill vara nära. Det är ganska krävande. Men just nu i denna sekund är det mysigt. Kan slappna av en stund och bara vara. Bara ligga med honom på mig. Rastlösheten lägger sig lite. Borde göra så mycket. Men njuter lite av att han älskar att sova på mig. Idag när han satt i bärselen tittade han så mycket på mig. Verkligen iakttog. Tror han förstod då. Att hans mamma är kattig.  

 

Första mötet. 

Tycker att det är fint att ta en bild när de man tycker om träffar ens lilla baby. Fint minne liksom.  

 
Här är en av Martins bästa bästa vänner, Åsa. Hon fick jag på köpet när jag blev kär i Martin. Såååå glad över det. Underbar kvinna och vän. Rekommenderar alla att skaffa en Åsa i sitt liv. 

mina fransar.

Precis gjort mina fransar och blev sjukt nöjd. Allt man behöver nu när snyggheten inte är på topp. Hon har varit borta en hel månad och jag hade mycket fransar kvar. Hade kunnat gå en vecka till.  Ni når min franstjej på 0735317468 och hälsa från mig <3  

   

f7STetdEoZbWcZnE8B0terYZh7mgsINZrx6HMB_fosM

att skriva utan vingar.

Jag hoppas att du fortfarande tänker och skriver på dina dikter ibland även fast det säkert är ont om tid.
Hörde Martin sjunga idag för första gången. Och för mig som inte förstått mig på fotboll kom han talang fram på ett helt annat sätt. Precis som dina dikter 
Tack för att ni båda delar med er så frikostigt. Det uppskattas verkligen

 

Tycker att detta var en mycket vacker kommentar. Att någon ser inte bara min kreativa sida utan även Martins. Det är en sida av honom som jag verkligen drogs till från dag ett som vi träffades. Jag hörde hans låtar och hörde så mycket mer än hans förortstexter och rim. Jag såg hans musikaliska sida som är riktigt utvecklad och faktiskt en gåva. Det skulle inte förvåna mig om någon av våra söner sysslar med musik i framtiden. Även jag har alltid spelat instrument, skrivit texter och haft ett bra musiköra. Vi båda har kärlek till skapandet och jag öööööönskar att jag kunde utveckla det mer och mer från min sida. Jag skulle ljuga om jag sa att det beror på tidsbrist då jag i perioder har haft mycket tid men jag sluter mig som en mussla ibland och det kan jag tyvärr göra under en lång tid.

Ibland känner jag även en viss spärr i att skriva om mina erfarenhet, Adam, dikter, åsikter osv.
Flera från min arbetsplats läser min blogg, personal från min sons dagis, mina föräldrar. Jag minns hur jag en gång skrev ett inlägg om Adam som gjorde min pappa så förtvivlad att han ringde min lillasyster och typ grät. Då kände jag aaaaaaahhhhhhhh, jag pallar inte. Jag försöker tänka bort att människor läser och skriva till er som faktiskt läser med ett öppet hjärta.
Men det är svårt.

Jag vill skriva och funderar på att öppna en låst blogg som man får lösenord till. Men det är också svårt att styra. Har ni något förslag för hur mitt skrivande kan få sina avklippta vingar tillbaka.

ellos.

Helt glömt bort att läggs upp vårt andra klipp som gjordes i sammarbete med Ellos. Både Martin och jag tyckte overallen var GRYM. Damian är så glad för sina kläder. Vi har klickat hem lite mer plagg  för att det behövdes fyllas på inför hösten. Om ni registrerar er som ny kund får ni 40% rabbat på valfri vara plus gratis frakt. Hur bra?  

 

storebror Damian.

jag kunde aldrig ens föreställa mig vad Damian skulle ha för reaktion när Lillebror kom. Många varnade mig men jag kände att jag hade förberett honom väl. Han är ju så förståndig och när vi läste såna här ”Kalle får ett syskon” böcker så blev han  förskräckt när det stora barnet i boken slog den lilla eller var elak. Han spärrade upp sina fina ögon och såg helt chockad ut. Han vet att det är absolut förbjudet att slåss så han kunde inte förstå varför man skulle slå sitt lilla syskon som är en bebis. Men visst fick han en reaktion. Martin kom hem. Hans mormor och morfar kom hit och på det hans lillebror. Hsn fick nog storhetsvansinne och kände sig vääääldigt stor. Mycket trots och kaxighet mot oss vuxna. Bara kärlek till sin lillebror dock. Han är framme och pussar honom hela tiden. När lillebror gråter rusar han fram till honom, håller hans hand. Och nån gång har han blivit tårögd av att se sin lillebror ledsen. Han lägger sig brevid honom och vill vara nära. Men mot oss. LORD HAve MERCY. Vi blev alla gråhåriga under sommarlovet. Nu har förskolan börjat och rutiner kommit igång då har han lugnat ner sig. Idag började han äntligen fotbollsskolan.  Han var såååå himla glad. Min Stora kille.