hjälp.

Igår träffade jag min bloggcoach och vi gick igenom bloggen och min uppdateringsstatistik osv. Gick sådär va. Just nu går allt i mitt liv SÅDÄR på halvfart liksom. Det får vara så just nu helt enkelt. Men jag skulle jättegärna vilja ha ER HJÄLP med en fråga. Vad vill ni se mer av i bloggen? Finns det något som jag är snål med att dela med mig av? Berätta för mig SNÄLLA HJÄLP MIG. Skit inte i att svara på detta. Stor eller liten tanke kommer att vara GULD för mig.

Vad saknas i bloggen? 

Vad är intressant i bloggen? 

Vill ni se fler bilder? 

Vad för bilder? På min vardag? Barn? Mig?

Vill ha massa kommentarer nu som hjälper mig vidare med den stora frågan : vad ska jag göra med bloggen?
Älskar er och ni älskar mig. 

   
    
    
   

akuten.

Igår var jag så himla nöjd och glad som kom iväg till ett lekland med Dami och hans kusin. Jag vet att Damian tycker det är så roligt att busa omkring med honom men eftersom jag har DJ jämt så har det känts för jobbigt att komma iväg. Men igår var vi två vänner plus min syster och jag och då passade det så bra. Det var söndag så vad kan man förvänta sig men det var sjukt mycket folk och jag tycker det låg lite läskig stämning i luften. Ni vet barn skriker, nån gråter det är bara kaos runt. Grabbarna hade skitkul och efter att dem åt så fick de åka rutchkana för sista gången innan vi skulle hem. Då råkade Damians hand åka under honom så han brände den liksom hela vägen ner :(. Huden brändes av och han var så ledsen då det gjorde så ont :(. Min vän fick lämna Damis kusin hem och vi fick åka till akuten med Honom. Sju timmar var vi där. Det var typ lika mycket folk som på leklandet. Vi satt där så många timmar och man får verkligen en instinkt om att man ska vara så tacksam för varje dag man slipper spendera på en akutmottagning. En liten pojke grät så mycket och så länge att mamman började gråta hysteriskt för hon typ orkade inte mer. Det är helt sjukt vilken väntetid det är. Vi kom dit halv fyra. Klockan 10 på kvällen fick vi hjälp. Dami var så modig och duktig min stora kille. Men jag kunde inte låta bli att fälla några tårar. Man känner sig alltid så skyldig när något händer ens barn. Speciellt jag som har hjärnan i skötväskan typ. Jag känner verkligen att jag är så labil och konstig just nu. Det kanske är amningen? Just därför var det tryggt att åka till leklandet med flera vuxna. Har en sån äcklig katastrofkänsla hela tiden som att något hemskt ska hända. Och visst har det hänt mycket tråkigheter på sistone :( men får inte glömma att vara tacksam för att det kan alltid vara värre.  

 Min stora lilla kille. Varför kan jag inte skydda dig mot allt som gör ont? 

snålkärring.

Igår var jag med min lillasyster och vän en sväng inne på LV butiken i Stockholm. Det var värsta kön utanför trodde först det var utförsäljning haha. Tänk er den. Halva reapriset på LV. Min vän tittade på en väska och jag på något fint till mig själv. Snart fyller jag 3 månader krigandes med min amning och Jag lovade ju mig själv något fint då. Jag förtjänar det. Efter min otroliga förlossning och mjölkstockningen. För att inte prata ensamstående tiden med en 4 åring och gravid. Jag är såååå himla snål med mig själv det är på en annan nivå. Jag skulle lätt köpa en present till någon jag tycker om. Swish så drar jag kortet, nästan så jag ryser av välbehag. Men när det är något till mig själv så vänder sig hela magen. Måste seriöst bli bättre på detta. Ej okej. Känner att det är för dyrt för mycket pengar har jag råd det känns bara fel fel fel. Tänker på all mat och alla blöjor jag kan få för pengarna. Haha. Orka.  

 

3 okt. 

Tränade igår med bara för att jag sa att jag skulle lägga det på hyllan. Nä men dels så vaknade jag upp och kände mig plötsligt SMAL och sen så råkade jag säga till dami att vi kunde gå till gymmet och då gick det inte att ta tillbaka. Jag tog alltså med båda dit. Det går snabbt och jag gör inte så mycket men kanske bättre att gå dit och så kanske det blir bättre och bättre. Vi får se. 

Idag är det två år sedan en nära vän och familjemedlem gick bort. Tänkte gå till graven en stund. Så mycket tankar idag fast klockan bara är 10. Gravplatsen ligger nära mitt jobb och jag har flera gånger varit där på min Lunch bara för att se om det verkligen är så att det blev så. Vissa dagar var det verkligen overkligt. Och det är det fortfarande. <3  

  
Solnedgången igår va så vacker. Tog denna bild från Damians rum. Han har två Alfons och jag minns hur jag flera gånger tyckte att de två dockorna symboliserade att jag skulle få två pojkar i framtiden. 

  

bästa Hårlek.

asså kolla hur fiiiint min lillasysters hår blev. Från chokladbrunt till en ljusare sombre. Sandra kan verkligen sin grej. Älskar att hänga i hennes salong. Så himla trevlig stämning där. Jag har inte gjort något med mitt eget hår sedan typ januari. Förutom klippt topparna.  Jag har då ALDRIG kunnat ha en och samma hårfärg så här länge. Jag är ju sån som blir ljus och sen mörk och sen lite ljusa slingor på det och sen ljus igen och sen riktigt mörk och sen slingor osv osv osv. Mitt hår har varit en riktig stöttepelare under dessa fuletider. Trivs bäst i ljust vad folk än säger. Men det gäller ju att ha en frisör som kan sin grej. 

Innan  
Efter 

   
 
Hårlek Solna. Erbjuder även fransförlängning, BRASILIANSK VAXNING och snart även SOLDUSH

Jag säger bara YABADABADOOOOO

Boka på 08-829207 hälsa från meeeeeeej! 

Ger upp. 

Tränade imorse. Det gick sådär va. Hade inte ätit frukost så jag var så svag och DJ vaknade i vagnen så jag hetstränade lite medans han gnällde. Det är ju ingen direkt ”me-time” utan ett projekt stress och en känsla av att misslyckas varje gång jag går därifrån. Funderar på att lägga det på hyllan ett tag faktiskt. Köra promenader tills snön kommer och vänta tills DJ kan vara med pappa och jag kan verkligen träna på riktigt. 

Så jobbigt men orkar inte kriga för att jag krigar så mycket med ALLT ANNAT just nu. 

  
 

Har alltid önskat mig lockigt hår. Långt och lockigt. Färgade ögon. Blåa eller gröna. Va fan som helst förutom svarta eller bruna. Hade ofta håret lockigt under högskole-tiden. Flera trodde det var mitt naturliga. Och jag lät de tro det. En kille jag dejtade fick tro det. Skulle köpa nytt schampo och balsam hos en frisör och han var med. Slutade med att jag gick hem med produkter för flera tusen. Produkter till lockigt hår. Som jag inte har. Ville inte avslöja min lögn. Så det fick bli så. Mina barn får lockigt hår kom jag på nu. Ett sånt vackert arv. 

Jag vill ha lockigt hår gröna ögon och vara lite längre än 1,60. Ni då? Har ni nåt sånt dära önskeskit. Eller är ni helt perfekta och nöjda. 

  

mamma. 

Visst är jag coolare denna gång men jag är långt ifrån duktig på det. Att vara förälder är den mest utmanande uppgiften i livet. Om man väljer att skaffa barn då. Ibland fattar jag inte varför man gör det. Man bara ger och ger och ger och ger. Inte ett öre får Man till hyran. Man ger så otroligt mycket av sig själv och ändå är det aldrig nog. Den där lilla känslan av att man borde ge mer, bli bättre, ge ännu mer. Ändå kommer man aldrig lyckas riktigt helt. Damian och Djulian kommer säkert ha ett och annat att säga om mig som mamma. Min egen mamma berättade att hon ångrar att hon var så besatt av städningen när vi var små. Att hon känner att hon förlorade tid med oss för att hon städade vårt hem så mycket. Förstår idag att hon städade så mycket men vill ändå tänka på det. Det behöver inte alltid se helt perfekt ut hemma. Det är okej att bara skita i det ibland. Kraven blir högre än någonsin när det egentligen borde vara så att de sänks.  

 
En bild på mig och Damian. 

  
En bild på mig  och Djulian.

äntligen terapi.

Idag klockan 10 var vi på plats i Kulturhuset för att se vår Dami ha ett framförande med resten av sin avdelning. När jag var yngre trodde jag att dessa tillställningar skulle vara jobbiga och tråkiga att gå på men tvärtom man springer dit för att man vill inte missa en sekund (och för att Man är sen) 

Min mamma var nästan aldrig med när jag var liten för att hon jobbade så mycket. Pappa gick ensam och jag minns att jag tyckte det var jobbigt. Alla andras föräldrar var alltid två. Men jag och den andra invandraren hade antingen en eller ingen förälder på plats. Just därför är det extra viktigt för mig att vara på plats. Vinka i publiken och viska i Love you. 

Vår minsta är gnällfis och det är fortfarande magen som spökar. Taaaaack för era tips om bröstet flaskan och tanden. Älskar dig som tipsa om att ha kvar bröstet i hans ansikte men ha flaskan i munnen. Älskar att lura mina barn. Ni är så kloka. Mina bästa vänner. 

Snart ska jag iväg på… What for IT…. KBT! Yes efter två år är jag äntligen beviljad kbt. Jag är tacksam men två år… Ska det ta sån tid? Inte konstigt att folk hoppar framför tåget. 

Har så svårt att acceptera att Bruce numera är Caitlyn Jenner. Jag har liksom fattar det men sen när jag kollar på serien så slår det mig och jag har svårt att ta in det. Vi får prata mer om detta sen. 

  

gnäll. 

Jag känner mig helt slut efter helgen. Min mamma har varit här och avlastat mig mycket. Igår rensade vi och slängde massa. Jag som haft så svårt att slänga saker tycker att det är befriande i dagsläget. Vi har ingen plats för massa skit. Ser fram emot yta i framtiden just nu ere som det e. Min man har så otroligt mycket kläder. Det är helt sjukt. Jag har en garderob och två små lådor till underkläder och strumpor. Han har tre byrå med 10 lådor och tre garderober samt korgar som fullproppade med kläder. Min garderob är kaos för att drar jag ut ett plagg faller alla andra. Ser fram emot en STOOOR Walk in closet. Till min man asså. Jag har typ 5 plagg ändå. Vantrivs i min kropp i mina kläder i min vardag. Just nu asså. Jag är sååååå trött. Har slutat pumpa. PALLAR INTE. Får ångest av sätta den där sablans pumpen mot mitt bröst. Ammar istället. HELATIN. Han äter exakt en gång i timmen. Ibland tre gånger i timmen. Han hatar ersättningen. Han vill bara amma. Jag ser framemot ett liv utan amning. Jag har börjat få ont i en visdomstand. Älskar livet.