going back. 

Ni ska bara veta hur jag gräver i min gamla blogg. Helt besatt av att jämföra Dami och DJ i samma ålder. Jag jämför barnen och mig själv och livet i allmänhet. Hur var det då? Är det bättre nu?  

Jag tycker att det är mycket bättre nu. Både Martin och jag är bättre och vi samarbetar bra. Jag känner att vi är mer ”hela” nu när vi är fyra. Vi känns mer som en familj när vi går tillsammans. Martin med barnvagnen och jag hand i hand med Damian. Förr var vi lite mer sårbara på nåt sätt. Jag vet inte alls ni fattar men Djulian har gjort banden starkare. Trodde aldrig det skulle kännas så. 

  
En bild från min gamla blogg och en mycket gammal bild. Mitt ex tar en bild på mig och bakom sitter Martin med några vänner. Tänk att vi två skulle gifta oss och få två barn och grejer. Livet alltså.
Tre månaders kollen och sprutor avklarade. Han ligger brevid mig och sover. Han blev så ledsen han är så söööööt när han gråter att hjärtat bara smälter. Mitt lilla lilla hjärta. 7,6 kg och 64,5 lång. Damian vägde 7,8 vid samma tillfälle. 

  

tre månader. 

Djulian fyllde 3 månader idag och det känns stort. Som en milstolpe. Med Damian var de tre första månader värst sem blev det bara roligare. Med DJ har det inte varit lika jobbigt men ser ändå fram emot att se honom växa och utvecklas. Har accepterat att spädbarnstiden är inte så rolig för mig. Jag blir bättre med tiden. Har skyllt mycket på min förlossningsdepression men denna gång hamnade jag inte där men gör väl inga glädjeskutt varje morgon. Men jag är ooooootroligt tacksam. För att vi mår bra. Och för att vi kämpar på. 

Lillasyster köpte denna fina GULDNAPPEN till DJ från bjällra of sweden. Det blir ett fint minne. <3

   
 
Idag har faktiskt varit en riktigt deppdag. Allt möjligt samlade ihop sig i bröstet idag. Gick loss i köket. Och så tvättade jag. Jag är så trött på att köpa hem mat. Det känns som att jag inte gör annat än köper hem saker från Hemköp. En mjölk plus 10 andra grejer. Varje dag. Hela min mammapenning går där fan. Jag är också trött på att jag inte går ner mer i vikt. Har sex kilo som sitter som KLISTER. Ska Man acceptera sin nya kropp nu eller vad händer? Är också trött på att jag ammar mer än någonsin. Jag sa ju 3 månader och sen STOPP. Han vägrar ersättningen. Så va fan ska jag göra. Jag hinner inte äta för att jag ammar hela tiden. Men inte fan går jag ner i vikt för det. Kommer bli så olycklig snart känner jag. 

 Så fin min lilla pojke är  
Imorgon är det dags för BVC och 3 mån vaccinet. Sen ska en kompis få följa med Damian hem på eftermiddagen. Han var så glad för det. 
Förlåt för att jag spyr galla här. Men ni torkar upp det eller hur. 

  

underbarabarnmässan.

inte så underbar. Alltså vad förväntar man sig vid dessa mässor? Det är ju inga direkta kanonerbjudanden. Kanske en tia billigare. Fett ovärt alltså. 

Kom hem med två söta mössor till DJ. Bland annat denna söta snuttisen till Rubies prinsessa. Och två flaskor. Tjänade typ en 20:a yei.

  
Dessa två godisskålar kostade 20 kr stycket på Kids. Fanns rosa också. Ångrar köpet haha.

  
Fick denna underbara fina napphållaren av min vän Heidi. Så himla fiiiiiin. 

  
Melimelonen åkte med oss och det är så gulligt hur Damian  pratar med henne och klappar och sjunger för henne. Utan att vi ber honom om det. 

  
 
Nu ligger jag på soffan helt offside. Huvet sprängs snart. Tack för migränen underbarabarnmässan! 

  
Juste fick 650:- i böter också. 

min tid.

Fixade mina naglar igår och det är så skönt varje gång det är gjort. Jag kan ha mina naglar i en månad eller längre om jag pallar med utväxten. Det är sjukt bra material och bra pris och det är anledningen till att jag fortsätter med det. Jag orkar inte med att en nagel flyger av eller att det lossnar och det fastnar i håret eller kläder. Minns förr när jag gjorde och fick psykos och praktiskt taget slet bort dom för att jag inte pallade. 

Det finns vissa saker jag unnar mig varje månad och det gör jag för att jag är kvinna och älskar att underhålla mig och känns mig fräsch och fin. Det har blivit en rutin och är inte ens jobbigt längre. 

– fransar. 

Sparar så mycket tid när det kommer till att sminka sig. Slipper dessutom köpa mascara. 

– naglar 

En kvinnas händer är sensuella och ett par fina naglar gör sitt. På mitt jobb ligger mina händer på ett tangentbord framför kunder och jag tycker det är proffsigt med fräscha naglar. Jag sparar tid på att hålla på att måla om varje dag eller gömma dem när nagellacket börjar skavas bort.

– vaxning 

Jag försöker vaxa mig varje månad. Annars är jag duktig med rakhyvlarna också. Jag gillar att vara hårfri och jag HATAR att vi kvinnor ska behöva ha hår på kroppen. OCKSÅ!!! Som att vi inte har det jobbigt nog. Jag är van att dra med rakhyvlen varje gång jag duschar och det tar ingen tid.

Detta kostar mig runt 1000kr varje månad. 

Förr i tiden var jag så snål med mig själv att jag aldrig skulle unna mig detta varje månad. Men sen blev jag mamma och om jag inte kan lägga en jäkla lax på mig själv varje månad så kan jag lika väl lägga ner verksamheten. Tack o hej. Leverpastej.  

 

R2HZ-D0355tn6J8r8nr_xNcNEWeJVpHlfIXHwaP4Tlw,l3yievohZtIk9lUAXznoa8cursIdlX9JwzkgvhVIq2w

freeeedag.

Det blev en liten tjej igår och det innebär att jag har ännu en anledning att stanna till i flickavdelningen. Nu är min vän mammaledig precis som jag och efter ett tag kanske vi kan börja hänga. Det kan bli ganska ensamt ibland. Jag har ju min syster och vänner som mer än gärna hittar på något men ibland är det kul att träffa någon som är precis lika begränsad som en själv.
Hon bor andra sidan stan min vän MEN jag hoppas att vi trots det söker oss till varandra.

Idag är det fredag och alla ba YEIII FRIYAY. För mig är det ju ingen skillnad på en fredag eller en tisdag. Martins träningstider skiljer sig inte heller på vardagar från helger så det enda är ju att Damian är hemma och att jag försöker aktivera honom och hitta på saker. Ska in till stan och plocka min present idag YAIII på den. Har sån ångest för det. Vill skita i det. Men min syster och min vän pressar mig. Men först ska Damians hand läggas om igen. Blir så ledsen när vi ska göra det. Anklagar mig själv. Kan inte låta bli. Han leker med en hand och klär på sig med en hand. Han klagar inte ens utan gör så gott han kan. Får ont i hjärtat. Är ändå glad (inte glad men ni fattar) att det var Damian det hände och inte hans kusin. Hade mått 100000 gånger värre då.

Tack så hemskt mycket för era värdefulla kommentarer som kommer in. Jag ska försöka sammanfatta det lite och plocka ut det som flest tycker att jag ska satsa på.

Ni är så himla snälla. Jag KÄNNER att ni älskar mig och ni gör det via en skärm. Att en del av er kommer fram till mig är så stort och jag vet vad som krävs. Jag gör något rätt i den här bloggen. Jag lyckas nå ut till er. Det är helt otroligt. Jag är så tacksam för det. För jag får så mycket tillbaka från er.

 

 

 

heja Rubie. 

Igår skulle jag ha träffat min vän Rubie som är höggravid och fått en tid för planerat snitt på fredag. Jag ville verkligen träffa henne men Damians hand skulle läggas  på vårdcentralen kl 14 och det var en dum tid då det blir mitt på dagen. Vi bestämde att ses dagen därpå istället, alltså idag. Imorse vaknade jag av ett sms att hon är på sjukhuset och att bebis har bråttom ut. Åh min fina vän <3 kan inte ens tänka mig vilken panik hon måste fått. Att ha ett planerat datum framför sig och att allt drar igång innan. Går runt här i cirklar och bara tänker på henne. Längtar tills hon hör av sig. Kan inte tänka på annat.  

 
En bild från hennes babyshower. 

Alltså jag trodde aldrig att man kunde känna så mycket för sin väns barn. Jag menar när man har egna barn känns det som att hjärtat borde vara upptaget men det är verkligen något speciellt med en väns barn. Man liksom bara slår upp dörrarna till sitt hjärta. Tror att just det faktum att man har barn själv gör hela proceduren lättare. Man behöver liksom varken kära känna barnet eller lära sig älska det. Man bara gör det. Och när ens vän älskar mitt barn GUD då är det som att hjärtat vill explodera. Min vän Sanna och Damian är ju helt kära i varandra och har en jättespeciell relation. En Dag sa han 

Jag är kär i Sanna för hon har så fint ansikte. 

Vi alla BA ååååååååååååååååh! 

Aja nu måste jag fortsätta tänka på Rubie. 

   

  

fortsätt så. 

Hej mina bästa kompisar. Tack för er feedback och låt den fortsätta komma. Förväntade mig mycket Hård kritik och blev förvånad när ni skriver att min blogg är bra och härlig. Jag tycker liksom jämt att den kunde bli SÅ MYCKET BÄTTRE. Känner att ni förtjänar så mycket mer. Men detta är typiskt ”Priscilla tänk” vilket kan gynna mig då jag aldrig är nöjd och har höga krav.  Men samtidigt blir jag förvånad när någon tycker att jag bra nog och inte skit som jag själv tycker. 

Nu i samband med min KBT framgår det hur sjukt låga tankar jag har om mig själv. Hur jag dagligen och ibland helt omedvetet trycker ner mig själv. Och det handlar om en självkänsla som är så djupt skadad. Min högsta önskan är att reparera denna skada i den mån det går. Vill inte att mina barn ska ta över den. Men mina barns pappa har ju ÖVERDRIVET grym självkänsla så kanske en blandning med min dåliga blir en perfekt kombo. 

Igår gick vi en PW. Lillasyster och jag. Utan DJ utan han fick stanna hemma med pappa och storebror. Förväntade mig att han  skulle vara ledsen när vi kom hem men min smarta man hade lagt ett foto på mig på vår stora tv skärm och höll Djulian så han kunde se mig Hahaha. Typ lurade honom att jag var hemma. 

  

hjälp.

Igår träffade jag min bloggcoach och vi gick igenom bloggen och min uppdateringsstatistik osv. Gick sådär va. Just nu går allt i mitt liv SÅDÄR på halvfart liksom. Det får vara så just nu helt enkelt. Men jag skulle jättegärna vilja ha ER HJÄLP med en fråga. Vad vill ni se mer av i bloggen? Finns det något som jag är snål med att dela med mig av? Berätta för mig SNÄLLA HJÄLP MIG. Skit inte i att svara på detta. Stor eller liten tanke kommer att vara GULD för mig.

Vad saknas i bloggen? 

Vad är intressant i bloggen? 

Vill ni se fler bilder? 

Vad för bilder? På min vardag? Barn? Mig?

Vill ha massa kommentarer nu som hjälper mig vidare med den stora frågan : vad ska jag göra med bloggen?
Älskar er och ni älskar mig. 

   
    
    
   

akuten.

Igår var jag så himla nöjd och glad som kom iväg till ett lekland med Dami och hans kusin. Jag vet att Damian tycker det är så roligt att busa omkring med honom men eftersom jag har DJ jämt så har det känts för jobbigt att komma iväg. Men igår var vi två vänner plus min syster och jag och då passade det så bra. Det var söndag så vad kan man förvänta sig men det var sjukt mycket folk och jag tycker det låg lite läskig stämning i luften. Ni vet barn skriker, nån gråter det är bara kaos runt. Grabbarna hade skitkul och efter att dem åt så fick de åka rutchkana för sista gången innan vi skulle hem. Då råkade Damians hand åka under honom så han brände den liksom hela vägen ner :(. Huden brändes av och han var så ledsen då det gjorde så ont :(. Min vän fick lämna Damis kusin hem och vi fick åka till akuten med Honom. Sju timmar var vi där. Det var typ lika mycket folk som på leklandet. Vi satt där så många timmar och man får verkligen en instinkt om att man ska vara så tacksam för varje dag man slipper spendera på en akutmottagning. En liten pojke grät så mycket och så länge att mamman började gråta hysteriskt för hon typ orkade inte mer. Det är helt sjukt vilken väntetid det är. Vi kom dit halv fyra. Klockan 10 på kvällen fick vi hjälp. Dami var så modig och duktig min stora kille. Men jag kunde inte låta bli att fälla några tårar. Man känner sig alltid så skyldig när något händer ens barn. Speciellt jag som har hjärnan i skötväskan typ. Jag känner verkligen att jag är så labil och konstig just nu. Det kanske är amningen? Just därför var det tryggt att åka till leklandet med flera vuxna. Har en sån äcklig katastrofkänsla hela tiden som att något hemskt ska hända. Och visst har det hänt mycket tråkigheter på sistone :( men får inte glömma att vara tacksam för att det kan alltid vara värre.  

 Min stora lilla kille. Varför kan jag inte skydda dig mot allt som gör ont? 

snålkärring.

Igår var jag med min lillasyster och vän en sväng inne på LV butiken i Stockholm. Det var värsta kön utanför trodde först det var utförsäljning haha. Tänk er den. Halva reapriset på LV. Min vän tittade på en väska och jag på något fint till mig själv. Snart fyller jag 3 månader krigandes med min amning och Jag lovade ju mig själv något fint då. Jag förtjänar det. Efter min otroliga förlossning och mjölkstockningen. För att inte prata ensamstående tiden med en 4 åring och gravid. Jag är såååå himla snål med mig själv det är på en annan nivå. Jag skulle lätt köpa en present till någon jag tycker om. Swish så drar jag kortet, nästan så jag ryser av välbehag. Men när det är något till mig själv så vänder sig hela magen. Måste seriöst bli bättre på detta. Ej okej. Känner att det är för dyrt för mycket pengar har jag råd det känns bara fel fel fel. Tänker på all mat och alla blöjor jag kan få för pengarna. Haha. Orka.