att uppskatta. 

Har ju svårt för spädbarnstiden. Tycker inte den är sådär jihaaaa! Men DJ är mysig. Sover mycket. Har det förvisso jobbigt med magen och vill vara nära. Det är ganska krävande. Men just nu i denna sekund är det mysigt. Kan slappna av en stund och bara vara. Bara ligga med honom på mig. Rastlösheten lägger sig lite. Borde göra så mycket. Men njuter lite av att han älskar att sova på mig. Idag när han satt i bärselen tittade han så mycket på mig. Verkligen iakttog. Tror han förstod då. Att hans mamma är kattig.  

 

Första mötet. 

Tycker att det är fint att ta en bild när de man tycker om träffar ens lilla baby. Fint minne liksom.  

 
Här är en av Martins bästa bästa vänner, Åsa. Hon fick jag på köpet när jag blev kär i Martin. Såååå glad över det. Underbar kvinna och vän. Rekommenderar alla att skaffa en Åsa i sitt liv. 

mina fransar.

Precis gjort mina fransar och blev sjukt nöjd. Allt man behöver nu när snyggheten inte är på topp. Hon har varit borta en hel månad och jag hade mycket fransar kvar. Hade kunnat gå en vecka till.  Ni når min franstjej på 0735317468 och hälsa från mig <3  

   

f7STetdEoZbWcZnE8B0terYZh7mgsINZrx6HMB_fosM

att skriva utan vingar.

Jag hoppas att du fortfarande tänker och skriver på dina dikter ibland även fast det säkert är ont om tid.
Hörde Martin sjunga idag för första gången. Och för mig som inte förstått mig på fotboll kom han talang fram på ett helt annat sätt. Precis som dina dikter 
Tack för att ni båda delar med er så frikostigt. Det uppskattas verkligen

 

Tycker att detta var en mycket vacker kommentar. Att någon ser inte bara min kreativa sida utan även Martins. Det är en sida av honom som jag verkligen drogs till från dag ett som vi träffades. Jag hörde hans låtar och hörde så mycket mer än hans förortstexter och rim. Jag såg hans musikaliska sida som är riktigt utvecklad och faktiskt en gåva. Det skulle inte förvåna mig om någon av våra söner sysslar med musik i framtiden. Även jag har alltid spelat instrument, skrivit texter och haft ett bra musiköra. Vi båda har kärlek till skapandet och jag öööööönskar att jag kunde utveckla det mer och mer från min sida. Jag skulle ljuga om jag sa att det beror på tidsbrist då jag i perioder har haft mycket tid men jag sluter mig som en mussla ibland och det kan jag tyvärr göra under en lång tid.

Ibland känner jag även en viss spärr i att skriva om mina erfarenhet, Adam, dikter, åsikter osv.
Flera från min arbetsplats läser min blogg, personal från min sons dagis, mina föräldrar. Jag minns hur jag en gång skrev ett inlägg om Adam som gjorde min pappa så förtvivlad att han ringde min lillasyster och typ grät. Då kände jag aaaaaaahhhhhhhh, jag pallar inte. Jag försöker tänka bort att människor läser och skriva till er som faktiskt läser med ett öppet hjärta.
Men det är svårt.

Jag vill skriva och funderar på att öppna en låst blogg som man får lösenord till. Men det är också svårt att styra. Har ni något förslag för hur mitt skrivande kan få sina avklippta vingar tillbaka.

ellos.

Helt glömt bort att läggs upp vårt andra klipp som gjordes i sammarbete med Ellos. Både Martin och jag tyckte overallen var GRYM. Damian är så glad för sina kläder. Vi har klickat hem lite mer plagg  för att det behövdes fyllas på inför hösten. Om ni registrerar er som ny kund får ni 40% rabbat på valfri vara plus gratis frakt. Hur bra?  

 

storebror Damian.

jag kunde aldrig ens föreställa mig vad Damian skulle ha för reaktion när Lillebror kom. Många varnade mig men jag kände att jag hade förberett honom väl. Han är ju så förståndig och när vi läste såna här ”Kalle får ett syskon” böcker så blev han  förskräckt när det stora barnet i boken slog den lilla eller var elak. Han spärrade upp sina fina ögon och såg helt chockad ut. Han vet att det är absolut förbjudet att slåss så han kunde inte förstå varför man skulle slå sitt lilla syskon som är en bebis. Men visst fick han en reaktion. Martin kom hem. Hans mormor och morfar kom hit och på det hans lillebror. Hsn fick nog storhetsvansinne och kände sig vääääldigt stor. Mycket trots och kaxighet mot oss vuxna. Bara kärlek till sin lillebror dock. Han är framme och pussar honom hela tiden. När lillebror gråter rusar han fram till honom, håller hans hand. Och nån gång har han blivit tårögd av att se sin lillebror ledsen. Han lägger sig brevid honom och vill vara nära. Men mot oss. LORD HAve MERCY. Vi blev alla gråhåriga under sommarlovet. Nu har förskolan börjat och rutiner kommit igång då har han lugnat ner sig. Idag började han äntligen fotbollsskolan.  Han var såååå himla glad. Min Stora kille.  

 

hej verklighet.

igår var verkligen en dag då det gick upp för mig att mamma åkt och nu måste jag greja detta ensam. Kom iväg på min morgon PW. Som för övrigt är en underbar start på dagen. Kom hem med EN vrålhungrig bebis. Djulian är en väldigt cool kille. Han sover fint och är ganska ”enkel” eller så enkel man kan va som spädis. Men när han vaknar och är hungrig så blir det lätt hysteriskt. Så jag kommer hem, svettig och med två bröst redo att tömmas. Men så är han ju så ledsen så det blir att Amma och då är Jag fast på soffan en lång tid. Klockan blir 12 och Martin kommer hem 13 och kommer oxå hem vrålhungrig. Och jag är också vrålhungrig. Lagar mat medans jag springer till en hysterisk Djulian hela tiden. Maten blev skitäcklig. Lägenheten var

 

Kaos

. Jag mår så dåligt när det är så äckligt hemma. Vet inte vart jag ska börja. Mitt hår va smutsigt att hårbotten kliade. Behövde duscha behövde städa behövde laga mat behövde äta och dricka. Men var fast i soffan. Igår var en sån dag jag kunde inte lägga ner honom en sekund. Bara i min famn. Lillasyster kom förbi. Du behöver sova sa hon och sen la HON sig och  sov i en timme. Men sen avlastade hon mig så jag fick duscha och städa undan lite. Satte mig sen i soffan och där satt jag och bebis i 6 timmar. Min vän Sanna kom förbi med godis. Uppskattas! Tack vare Martin känns det fortfarande som att jag kan ägna mig åt DJ. Damian är Martins skugga så jag behöver inte oroa mig för honom. Det är jätteskönt. Igår var en sån dag. Tror idag blir typ likadan men idag hann jag sminka mig. Alltid nåt.   

Godeftermiddag.

Idag har jag hunnit med min PW och fixat ihop lunchen och fått i mig den och pumpat och plockat undan i köket. Jag vill verkligen komma iväg på en promenad varje morgon. Det bästa vore ju om jag gör det i samband med att jag lämnar Damian på förskolan. Men den lämningen klaffar med Martins träning så han kan lätt lämna så slipper jag den stressen. Men då finns det STOR risk att jag inte alls kommer iväg då Soffan blir så skön och DJ sover så gott. Vi får se! Tänker inte vara Hitler mot mig själv. Inte än i allafall. Hur natten med DJ är blir den som bestämer. Det är viktigt med sömn. Måndag. Lillasyster sitter på sin första skoldag i sin nya skola och påbörjar sin efterlängtade utbildning. Är så jäkla stolt över dig turkburk! Lever helt klart genom dig. Älskade att plugga och vara student. När Damian var liten så bodde lillasyster hos oss ett tag när hon va arbetslös och festade som ett djur. Varje morgon när Damian vaknade gick jag in till henne, ibland 06.00, la honom brevid henne. När han lyckades väcka henne satt jag där med stora ögon och bara väntade på att få höra om gårdagens bravader. Levde genom henne då med.  

 

när man förändras.

Upptäckte nyss att jag fått bristningar på mina bröst. Fick inga på magen och med Dami fick jag inget utav det men nu fick jag alltså det. Vore konstigt om jag inte fått det då mina bröst varit ENORMA flera gånger om dagen i en månads tid. Kan ändå inte låta bli att bli lite ledsen. Jag vet att det är tänkt att man ska älska sina bristningar. Bära de med stolthet. Osv osv. Men jag som redan är så självkritisk och har svårt att tycka om mig själv och mina brister tycker det är lite synd. Skit samma mitt barn är friskt så det spelar ingen roll om jag är helt trasig. Det känns tabu att bli ledsen över att något inte är som det brukar på sin   kropp. Man ska liksom älska och omfamna ALLT. Tycker man har rätt att få bli lite ledsen. En liten stund i allafall. Speciellt när Man knappt sover på nätterna.  

 

we are back.

jaaaaa vad kul. Denna gång i ett litet sammarbete med Ellos ”back to school” kampanj. Vi har fått chansen att få testa deras overall som har fått högst betyg i dagens nyheter ekonomi. Bra pris också. Som ny kund får du 40% rabbat på en vara Plus fri frakt! Passa på!